Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ah, bebe, ca mi-ai amintit...
Ilinca am zis eu, are o tricicleta care cica are si miner, dar are roti de plastic, e ingrozitor de mers cu ea afara ce hodorogeala face. Ma rog, cind isi aminteste, mai merge cu ea in casa pe gresie (spre bucuria vecinilor, desigur), dar mai mult cu spatele.

La Piatra, unul dintre copiii gazdelor avea o tricicleta pe care o mai parasea din cind in cind. Asa ca Pisilinca a invatat sa pedaleze...iar eu mi-am rupt spatele alergind dupa ea, sa nu se propteasca in masinile din parcare.
Si am jucat si "foctbal" cu Motanul. Foctbal, pt ca eu ma misc ca o foca. A fost dragut :))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, fain wkd ati avut !!

Eu abia astept sa se indrepte vremea sa mai iesim si noi pe afara, in wkd avem aniversari una si una asa ca sper sa tina si vremea cu noi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ah, bebe, ca mi-ai amintit...
Ilinca am zis eu, are o tricicleta care cica are si miner, dar are roti de plastic, e ingrozitor de mers cu ea afara ce hodorogeala face. Ma rog, cind isi aminteste, mai merge cu ea in casa pe gresie (spre bucuria vecinilor, desigur), dar mai mult cu spatele.

La Piatra, unul dintre copiii gazdelor avea o tricicleta pe care o mai parasea din cind in cind. Asa ca Pisilinca a invatat sa pedaleze...iar eu mi-am rupt spatele alergind dupa ea, sa nu se propteasca in masinile din parcare.
Si am jucat si "foctbal" cu Motanul. Foctbal, pt ca eu ma misc ca o foca. A fost dragut :))

a noastra bicla are roti ajutatoare, insa cred ca-i e frica sa nu cada, fiind mai inalta decat celebra si arhicunoscuta tricicleta, asadar ea mi-a zis ca-i e teama, insa tot am apasat pe claxon , ba sa se uite in oglinda, degeaba, eu ca un dromader apasam si pe pedale si cu mana pe copil, doar doar sa vada ca e frumos, ca prinde viteza, am obosit rau...dar cand ii vede pe alti copii saliveaza...o sa o iau si in parc, platou...in fata blocului..poate poate

azi a ramas dormind ca un ursulet, imi venea sa raman si eu cu ea...
joi e serbarea

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata,

Pisigri, sa ai parte de cea mai frumoasa perioada de sarcina! Sa rizi mult si sa fii senina! Mi se pare frumos ce ti/vi se intimpla

M-am gindit mult la Cami si la Iulia ei; sper sa fie totul bine sa se intoarca sanatoase acasa. Sa stii, Gya ca mi s-a parut f....urit (e eufemistic termenul dar nu-mi vine in minte altul) ca ai incercat sa minimalizezi gravitatea situatiei, in ciuda faptului ca nici nu esti medic, nici nu ai trecut prin asta. M-am gindit ca, poate, in felul tau, ai incercat sa dai o nota de optimism situatiei dar tot lipsite de empatie mi se pare ca au sunat vorbele tale.

F. tari Ingi si Ada!!!
Monn, casa de piatra surorii tale!

O saptamina minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

Si noi ne recuperam dupa un weekend lung si frumos, s-a lasat cu plimbari prin parc cat a tinut vremea, cu loc de joaca la mall si mustafiri la joaca pe acasa cat a plouat.
Joi avem si noi o mini serbare la gradi, fara costume, doar o petrecere in curte parinti plus copii, din cate am inteles eu.

Bebe, felicitari pt -3 si felicitari ca poti sa alergi atat, pe mine m-ai lua cu salvarea dupa 1 km
Pisigri, felicitari pt bebelica, sa ai o sarcina usoara si sa-ti iasa planurile
Olga, drum bun la Lisabona
Novus, prea tare Ada, eu zic sa te pui pe treaba
foarte tare si enjineraul, am murit de ras

vazut poze cu bussiness woman Floric si cu familia de nasi pisicesti, ati fost tare frumosi, mi-au placut mult coafurile asortate , am vazut-o si pe Eva, frumusica foc

nu mai stiu, ahh, ma dispera reclama la Fitness

ahh, noi nu avem probleme cu spalatul pe cap, iar apa ii place la nebunie, in schimb aseara cat era in cada a apasat din greseala pe butonul de bulbuci si s-a speriat rau de tot de nu o mai puteam clati

Amalia

Mergi la inceput

Olga, imi pare au ca ai tras o sperietura cu David. Sper ca sinteti bine cu totii. LA MULTI ANI frumosi lui Cristi!
Mi-a placut mult petrecerea de botez a lui Leon; am fost impresionata de grija si atentia pentru detalii; totul de nota 10! Bravo!!! Mi-a placut mult cum ati aratat cu totii.

Mergi la inceput

Tufetelor plimbarete, sa va fie de bine iesirile!

Mada, un medic oftalmolog ne-a recomandat ochelari permanenti pentru Ian. Narti mergem sa vedem cum e cu lentilele de proba. Lumea ma cearta (in grup) ca nu mai cer o a 2-a opinie. Medicul respectiv, pe de o parte imi inspira multa incredere, pe de alta parte, i-a facut masuratorile de 2 ori si rezultatul a fost acelasi. Crezi ca in probleme de ofta e nevoie de o a 2-a opinie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetelor, va multumesc pentru urarile si gindurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ma bucur ca ai revenit in forta !! tu cum ai petrecut ? asteptam pozele

Alexandra, sa va fie de bine si voua plimbareala din wkd !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mada, un medic oftalmolog ne-a recomandat ochelari permanenti pentru Ian. Narti mergem sa vedem cum e cu lentilele de proba. Lumea ma cearta (in grup) ca nu mai cer o a 2-a opinie. Medicul respectiv, pe de o parte imi inspira multa incredere, pe de alta parte, i-a facut masuratorile de 2 ori si rezultatul a fost acelasi. Crezi ca in probleme de ofta e nevoie de o a 2-a opinie?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

si eu de cand tot zic ca o sa o duc la un control ca mi se pare uneori ca clipeste cam des, motiv pt care i-am si scos ipadul si tv din schema...noi toti suntem ochelaristi oricum, asa ca sansele sunt mari sa ne prescrie ochelari si pt ea

eu cand am incredere intr-un dr nu mai umblu si pe la altii. E oftalmolog pediatru? Sunt curioasa cum a descurs examinarea, ca a mea nu stie sa citeasca litere si nici cifre , trebuie s-o scolesc inainte ca s-o duc la consult?

Amalia

Mergi la inceput