Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**
Raspunsuri - Pagina 13
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Nu, nu sunt gravida, stati linistite www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu, dar cineva si-ar dori sa fii! ;)))
E totala Ada
Doamne, Phiphi doarme de la 13.30 si e 17!!! Nici n-am mers sa vad ce face de fapt fiindca i-am inchis usa, avand de lucru la compul cu tastatura zgomotoasa...inca nu am terminat lucrul si sit ca vad negru in fata ochilor
Oricum cred ca doarme asa mult...fiindca se resimte dupa baie, vaaai, cat uraste baia in ultimul timp, i-o fac o data la 10-12 zile in niste urlete inspaimantatoareeee (bine, "pe bucati" o spal zilnic sau de mai multe ori pe zi, din pacate capatzana nu pot decat cand o bag cu totul si se lasa cu rageteee)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Pai de ce nu ii mai place la baie? pe cap si Ada mai protesteaza cand o spal dar ii trece repede, in schimb ar sta toata ziua in apa, abia asteapta sa mergem la mare !!ce-i drept, mi tuuuuuu !!!
Nici nu mai avem asa mult de asteptat : 2 saptamani doar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Da' unde sunteti tufetelor e vremea asta ??
novus spune:
Neata !!!
Inteleg ca toata lumea e in vacanta , nu e rau !!
Pt cine a mai ramas totusi pe baricade dau o cafea/ceai/suc, ce pofteste fiecare si sper sa se mai anime atmosfera
Eu am terminat cu mucii si am inceput cu tusea acum , Ada la fel ,asa ca azi mergem pana la pediatra, asa ca sa stau linisitita ca oricum nu prea are ce sa ne dea in plus fata de ce luam
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Neata. Io ii cant sora-mii: It's like raaaaaaiiiiin on your wedding day... Perla. Tat-sau: - Uite, acum ca ai suflat nasul si nu mai ai muci, nasul tau e vesel. ---- Fiu-sau: - Acum, cand faci pipi, putza ta e vesela... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
:D:D:D "Tat-sau" stie ce e pericol sa se intimple atunci cind putza e vesela? Daca nu, sa-i explice tat-sau lu' Ilinca 'Ota'u....:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Scuze, da nu m-am putut abtine. Fac haz de necaz, la noi s-a luat decizia (adica io) si Motanu e in depresie totala
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri, chiar imi statea pe limba sa te intreb, stiam ca maine e dead-line-ul,nu?
Nu pot sa spun decat felicitari !!!
Sunt convinsa ca lcururile se vor aranja favorabil !!
bebe_shtrumf spune:
Morgen,
avem cod galben de ploi si vijelii, deic avem cizmele cu noi, aa mers ca Terminator, nu mi-a pasat de balti, nu m-am oprit decat la destinatie
am pus de ceai si cafelutza, am baut deja juma de kil de apa,dupa un mic dejun bogat.
ieri am reusit sa alerg 3 km deja ma simt ca o sirena...cantarul spune -3kg
MI-a plakut "eurovizionul", desi vedeam si "te cunosc de undeva", m-a enervat ca a castigat CRBL, eram pt Lora, care a cantat absolut supeeeeeeeeerb la fiecare editie. Iar Mandinga a fost super, dar asa e presa la noi...oricum in fara de bunicutele din Rusia si Grecia, Franta, Turcia, cam toate tarile au avut piese superbe: Italia, Bosnia, Ucraina, Islanda si desigur castigatoarea, Suedia,care deja era in topuri...
in rest..ma gandesc dc sa-mi fac iar breton pt cheful de sambata, sau sa-l las lung...
cam atat raportul de wk, felicitari Olga pt Lisabona si Monvas- "casa de piatra" surorii tale
ah si Floric = femeie de cariera, mi-s place de tine in pozele de la prezentarea voastra, de pe FB.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Inteleg ca Olga merge la zoo si ca novus are o cerere de "Leon"? Fain!
Dodo, foarte frumoasa poseta cu "solzisori"!
Monn, sper ca v-ati distrat. Lasa ca se zice ca daca ploua in ziua nuntii, e semn de belsug...
La noi nu a plouat cine stie ce zilele astea, dar tot ne-a amenintat, a fost racoare, a batut vintul...
Noi simbata dimineata ne-am bagat picioarele in el termosistem - adica l-am lasat pe tata sef de santier si la el si la noi - si am plecat. Facusem rezervare la o pensiune la Piatra Neamt, pina la urma am ajuns si la Gheorghieni, ca Pisilinca adormise in masina inainte de Piatra si ne-a fost mila sa o trezim :))), a stat la locul de joaca (se plateste intrarea, nu ora, noroc ca trebuia sa faca pipi ca altfel n-o mai luam de acolo...), am mincat un gratar la Lacu Rosu, am ramas cu mirarea si semnele de intrebare legate de veridicitatea "mesajului" ca toooaaaaate locurile de cazare intre Lacu Rosu si Miercurea Ciuc erau ocupate datorita Rusaliilor catolice, am ajuns la Piatra unde Ilinca s-a distrat in curtea pensiunii (si noi, pe infundate, ne-am suprapus cu o "petrecere de copii", in afara de sarbatorita de 1 an si de copiii proprietarilor (2 si 4 ani) restul erau peste 8 ani, nici unul nu avea nume romanesc sau ... cunoscut..., si nu aveau voie sa alerge ca transpira, sa se joace ca se murdaresc...iar incaltarile le scuturau bunicile si mamicile, daca cumva le intra un fir de nisip...).
A doua zi, ca de obicei in ultima vreme, s-a dat desteptarea la 7 am papat ceva si am taiat-o spre Bacau (a murit un coleg de-al Motanului, 40 de ani, cancer pulmonar) unde am facut o scurta pauza (nu am stat la inmormintare) si apoi fuga la Iasi sa sarbatorim pe Bucu Cata "cel urias" (taica-meu) ca e ziua lui poimiine.
Asta a fost "uichendu'". Sa ne fie de bine :)))), sint mai obosita decit eram vineri :)))
bebe_shtrumf spune:
ah si ieri inre 2 reprize de ploaie, am iesit cu bicicletele, Ariana nici gand sa pedaleze, am incercat s-o mituiesc, dar mai mult da inapoi, decat sa mearga inainte, asa nervi mi-a facut, am si mituit-odegeaba, ea voia tot cu tricicleta aia de impins
felicitari pisicogritotul va fi bine, ia zii la ce poftesti?ce meniu are bobita-faramita?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Novus, multumesc
Bebe, felicitari pt cele -3kg. Oare io pot sa slabesc acum? Bine, targetul meu este sa nu ma mai ingras ca o purcica, cum am facut data trecuta. Si sa alaptez 6 luni, poate un an daca nu cistig nici un contract de cercetare intre timp :)))) ca sa am bani de LP. Uneori ma simt vinovata ca am planuri mult mai spartane tura asta
Am si eu o rugaminte. Dupa cum ati observat (cu incintare, sunt sigura) am trimis pe FB (in afara de Mada:))) niste "cereri de ajutor" la un joc care se cheama Pyramid Solitaire Saga. Faza e ca nu pot sa trec la nivelul urmator daca nu ma "ajuta" 3 prieteni. Banuiala mea e ca trebuie sa deschideti o data jocul. Stiu ca asta e teoretic o belea pe termen lung, ca veti tot primi notificari, dar, practic, dupa prima notificare pe care o primiti puteti da clik dreapta si sa cereti sa NU mai primit actualizari de la jocul cu pricina. Asa ca daca vreti sa ma ajutati , Pisilinca e mare fan joc si numarat:))) tati e fan partea "2,3,4,....9, 10" si e mai putin incintata de partea cu "valet, dama, popa, as" . Merci!
PS daca cumva NU ati primit solicitarea din partea mea, nu inseamna ca nu va consider prietene, ci ca nu am fost in stare sa citesc cu mare atentie toata lista de prieteni de pe FB
Io mi-s anca rotaru. Vreau si eu prietena cu Kea si cu georgiyuli!