Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Olga..distractie placuta la Lisabona!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oli distractie maxima in septembrie

o duminica frumoasa va doresc ...la mine hunii inca dorm...
Azi fac "ciorba de bilute" cum spune Isabella la ciorba de perisoare si sa vad ce iese si felul 2.

Las si si-o www.youtube.com/watch?v=FiBHXgB5hIo" target="_blank">altfel de cafa

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna dimineata!

Oli, drum bun si petrecere frumoasa. Ai avut inspiratie si la pariu si la previziunea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu nu m-am uitat la emisiune, dar rasuflu usurata ca citesc aici ca Olishka nu trebuie sa se faca roscata! Eu n-o pot vedea pe Alba ca Zapada decat bruneta Dar Cristi de ce a spus asta la pariu, ar fi fost...o pedeapsa pentru tine sau chiar si-ar dori sa fii roscata?...
Tufete, io-s plina de draci din cauza masinii, asa imi vine s-o dezmembrez io cu toporu' sau s-o vand (da' cine dracu' o cumpara), ca de 2 luni tot rupem din buget s-o "carpim" (noroc cu soacra) ssi amu cica nu stiu ce naiba s-a bulit de trebuie o piesa care costa 100 de euro...second! No, io asa ma tem, tufete care va pricepeti (Bianca?) sau aveti soti priceputi, pe piese de-astea second se da vreo garantie, merita sa iei, sau te poti trezi in scurt timp ca ai dat banii degeaba? Acum mai trebuie sa-mi amintesc ce s-a stricat...aaa, da:"modul de abs"(a be es, oare bine am scris, sunt total pe dinafara:))) Ce rol are si-asta? Se poate trai fara el?:)) (de fapt eu fara multe la masina as trai dar trebuie s-o duc la itp)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Tufete, unde sunteti?

Noi aveam we de Tgv, dar conditiile meteorologice nefavorabile ne-au adus inapoi acasa... astfel incat indeplinim activitati edilitar gospodaresti...

Ieri am fost la tzara, unde Adela a avut ocazia sa vada pui mici (de o saptamana) si sa caute oua prin cuibare cu tataia, lucru care a ultra-mega-incantat-o.

Apoi, intorsi acasa (in Tgv), am cules capsune, operatiune care prezinta interes, desi nu mananca fructele... , am luat vin "de Iancu Jianu" si ne-am intors in Bucuresti!

Acum se kinuie ta'su sa o rapuna, iar eu studiez problema costumasului pentru serbare... e liniste de vreo 10minute... or fi adormit amandoi!? Sau doar Costin!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

PS Ma duc sa verific... haideti la vorba tufete... cand am si io timp... n-ai cu cine, dom'ne, n-ai cu cine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Mda... cum banuiam: ta'su doarme, copilul nu... , dar vad ca e tare rabdatoare cu el, mi-a zambit candida cand am deskis usha sa arunc un oki, dar a ramas in patutz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ne-am intors si noi acasa, Ada ne-a intampinat cu un zambeeeet larg si o multime de pupici , aseara a intrebat-o pe mama : Omi dar unde e mama si tata ? de obicei cand ma trezesc ei sunt acasa ! i-a spus mama ca suntem la sedinta si nu a mai avut treaba, au avut program de vizite ca sa nu se plictiseasca , au fost la o pritena de-a mamei care are o pisica birmaneza de care ii place Adei

Noi la chef ne-am simtit tare bine,e o gasca tare faina si sudata acolo,cu unii ne stim din facultate asa ca am stat la povesti pana tarziu in noapte , baietii vroiau sa vada meciul lui Bute, nu prea a meritat asteptarea
Oricum deliciul petrecerii a fost un baiat ca domn ar fi prea mult pt el care a venit (neinvitat) cu o fetita si ne-a prezentat-o ca fiind prietena lui din Bucuresti , probabil se gandea ca lesinam cand auzim asta
Din pacate l-a enervat taman pe sarbatorit cu aerele lui si manierele de taran parvenit asa ca au plecat mai repede decat se asteptau dar am avut si noi material de tocat

Olga, distractie placuta la Lisabona !! poate nu va lasam singuri

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Si la noi vremea se inscrie in trendul general, am avut de 1 ora cu soare cand am ajuns acasa asa ca am profitat si am iesit cu Ada la testat baltile, am venit leoarca sus spre indignarea unor concetatene care clatinau dezaprobator din cap

Mada, sa va fie de bine plimbareala ! ati montat bancuta la Tgv ?

Ilinca, nu stiu ce sa zic de piesele second, e posibil sa fie si ok dar depinde de sursa si de priceperea mesterului ...

Inapredaaaaaa, eu te vreau inapoi !!

Mergi la inceput

Mada, te-ai pus si tu langa Costin ?

Mergi la inceput

Intrebari existentiale ale Adei:

Mami de ce am bila aici ?
Nu e o bila mami, e genunchiul
Ce e genunchiul?
E un os
De ce avem oase ?
Ca sa putem merge, altfel ne taram ca ramele
Oooo mie imi place sa alerg !

Mami, de unde a facut rost David de Leon ?
I l-a adus barza
Vreau si eu unul exact la fel, cu manute asa mici
Sa fie fetita sau baietel ?
Baietel !!!
Si unde o sa doarma?
Stai sa ma gandesc, gata, am gasit: in patutul meu impreuna cu toate jucariile mele de plus
Si o sa imparti jucariile cu el ?
Daaaaaaa

Nu, nu sunt gravida, stati linistite

Mergi la inceput