Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**
Raspunsuri - Pagina 11
georgyiuly spune:
Buna dimineata! mai dau si eu un rand de cafeluta pt cine prefera mai multa!!!
Si la noi se anunta un week-end ploios,deja ne-am resemnat ca vara intarzie muuuult!!!
Simona concediu placut si sa va distrati in calatoriile voastre.
Ce as pleca si eu undeva....sper macar in vara asta sa reusim sa plecam macar un week-end in camping,ca anul trecut ne-am luat un cort mare ,mare si inca e sigilat.In rest ...toate planurile de vacanta de anul acesta s-au ruinat.
Noi ne-am intalnit aseara cu un consulent financiar...poate reusim anul asta sa ne luam o casuta,sa nu mai stam in chirie....dar e greu,ne trebuie o groaza de bani.Vom vedea incotro o luam!!!
Giulia cand are vreo jucarie preferata..doarme cu ea sub perna si dimineata verifica sa vada daca e unde a lasat-o .O tine cateva zile pasiunea pt jucarie.
Eu pe FB sunt Vlase Georgiana Iulia!
week-end placut va doresc!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Ilinca_M. spune:
Helou, tufete.
Doamba-oranizator, unde sunteti? O intalnire nu mai facem? Acolo, la locatia aia faina unde era vorba ca mergem in mai...si de-o facem in septembrie, n-o pritocim de acum, sa fim sigure?
Sophiphi a mea mai nou ma striga "mami" dar nu oricum, ci cu accent pe ultimul "i", asa, frantzuzit:"mamiiiii...mamiiiii"...nu stiu de unde a scos-o:))) Am pus o poza pe FB de cum am gasit-o dimineatza, apropo de jucarii. De cand am vazut Toy Story (ca e preferatul actual ai ei) am ajuns sa ma gandesc ca poate jucariile au viatza, mai ales cand am vazut cum se aliniasera de-a stanga si dreapta ei:))
Nu, nu a capatat iar mania sa doarma in "haine de strada" dar ieri...a fost o situatie speciala, dimineata la gradi vroiam sa-i dau salopeta aia si aveam emotii ca n-o s-o vrea, nu i-am dat-o de vara trecuta. Si am zis entuziasmata:"Sophia, iti dau o salopeta!" Atata mi-a trebuit!! Atat a fost de entuziasmata de cuvant si asa importanta s-a simtit ca are "salopeta"(cred ca a fost prima data cand a auzit acest cuvant:)) incat efectiv se tot mangaia pe pantaloni si striga:"saopeta!! saopeta!!" iar seara n-am putut s-o schimb pe motiv de...desigur:"saopeta!":)))
Olishka, Leon e bine, nu a primit acel virusache, nu? Ce au zis analizele lui David?
Georgyiuli, ti-am dat friend request; sa-mi zica cineva pe pm cum e kea, sa-i dau si ei. Io pe forum nu-mi zic nick-name-ul din cauza "fanilor":)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Neata.
Io ii cant sora-mii: It's like raaaaaaiiiiin on your wedding day...
Perla.
Tat-sau:
- Uite, acum ca ai suflat nasul si nu mai ai muci, nasul tau e vesel.
----
Fiu-sau:
- Acum, cand faci pipi, putza ta e vesela...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Perla. Tat-sau: - Uite, acum ca ai suflat nasul si nu mai ai muci, nasul tau e vesel. ---- Fiu-sau: - Acum, cand faci pipi, putza ta e vesela... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Kea spune:
Fetele, multumesc!
Incerc sa intru deseara, sau, daca am timp, la pranz. Baietii sunt afara si eu treb sa profit de moment sa fac bagajele ( maine mergem cu Magdy la mare), mai am de spalat, de strans prin casa...
Ilinca, trimit eu mai incolo nitel.
Olga, sper sa scapati de virus si sa nu-i dea tarcoale si lui Leon
Am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele. Atata de faine ati fost toate!!!! M-am uitat mai mult la voi decat la ghiocei.
novus spune:
Aici sunt Ilinco , am fost la locul de joaca din mall si acum noi plecam la Hateg la petrecere care nu se mai tine la munte ci la resturant asa ca Ada ramane acasa cu mama, nu pot sa o iau cu noi pt ca cei din gasca de acolo nu vin cu copiii, care oricum sunt mai mari
Facem,facem si intalneala cum sa nu, mai incolo putin ca acum incep concediile
Monnvas, vad ca e numai de-o veselie la voi !!
Sa aveti un wkd minunat !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Monnvas, ce simpatic e Chiti!
Eu in loc sa fac treaba, pazesc copilul, ca vecinul meu, un tinerel aparent normal, pana acum a cantat, si, dintr-o data, a inceput sa zbiere si sa se certe cu...nu stiu cine, ca locuieste singur, dar cred ca se joaca pe calculator. Si nu-s subtiri peretii! Cand Keutu era mic, dormeam cu el in sufragerie, si-l auzeam pe vecin, egal la ce ora din noapte ma trezeam, cantand la chitara.
Voi tot cereti sfaturi privind rochiile de ocazie, dar mie imi vine sa va intreb de haine/incaltaminte de zi cu zi. Eu am pantofi, aproape nepurtati, probabil si demodati deja, dar care mie inca imi plac, pe care habar n-am la ce sa-i port.
Dodo-pui spune:
prin casa...
Isabella misuna si-i necajita ca nu a putut pleca cu Bogdi la ziua unei colege...
...iar eu ca sa nu stau cu ochii pe ceas...am terminat alta ...care-si asteapta "stapana"
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Anaan spune:
Buna seara, doamnelor!
Casa de piatra si felicitari pentru sora monnvasiana!
Novus, distractie placuta, desi cred ca e cam tardiva urarea si tu te distrezi deja.
Olga, cum mai e David? Dar Leon?
Dodo, frumosi copii ai si frumoase lucruri iti ies din maini!
olishka spune:
Salutare!!!
David este spre bine. Astazi nu a mai facut febra, dar inca tuseste. Leon, Doamne ajuta, este bine. Anticorpii din laptic isi fac treaba Eu in schimb nu ma simt prea bine in seara asta.
Monn este mortal piciul tau Are niste replici ff tari Distractie faina
Astazi ne uitam la Eurovision. Am pus pariu cu barbata-miu ca piesa n-o sa fie in primii 10. El zice ca o sa fie in primii 5. Daca el castiga, ma fac roscata , daca eu castig in sept mergem la zoo in Lisabona Tineti-mi pumnii