Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

La multe lunite frumoase bulgaras sef Sven!
La multe lunite frumoase Ioana de Lexi si Iulia de Ursulet!!!!

Si de la noi multe lunite frumoase si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Buna dimineata mamici,

La multe lunite bulgarasilor Sven, Ioana de Lexi, Iulia de Ursulet!!!!

Citind aici imi dau seama ca bubulina mea e atat de mica pe langa unii dintre bulgarasi, ea la 4luni si o saptamana avea 69 cm si 7100 gr.
Referitor la vaccin voi ati facut Prevenar, si daca da acum de curand l-ati mai gasit pe piata? Eu i-am facut prima doza la 2 luni iar acum la 4 luni nu l-am mai gasit, ci ca s-a terminat un stoc si pana intra alt stoc dureaza vreo 2 saptamani, asa mi-a zis o farmacista.

Mie una mi se pare ok greutatea, Alexandru are la trei luni 6150g si pana face patru luni nu se stie daca atinge greutatea fetitei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Amelia, nu vad de ce s-ar simti cineva "intrigat" de o intrebare atat de decenta si inofensiva ca cea pe care ai pus-o tu, dar...Si eu zic sa-i dai cpilului de cate ori o vrea. Mai ales ca asta il linisteste mult. Spre ex, eu i-am dat acum o ora pt ca maraia in somn si doarme dus in continuare. Si ce frumos doarme el ziua...
Carpediem, nici al meu nu vrea leaganul si m-am "aruncat" sa iau unul de top, ca na, un baiat are mama. Se pare ca salteluta il atrage mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Buna dimineata mamici,

La multe lunite bulgarasilor Sven, Ioana de Lexi, Iulia de Ursulet!!!!

Citind aici imi dau seama ca bubulina mea e atat de mica pe langa unii dintre bulgarasi, ea la 4luni si o saptamana avea 69 cm si 7100 gr.
Referitor la vaccin voi ati facut Prevenar, si daca da acum de curand l-ati mai gasit pe piata? Eu i-am facut prima doza la 2 luni iar acum la 4 luni nu l-am mai gasit, ci ca s-a terminat un stoc si pana intra alt stoc dureaza vreo 2 saptamani, asa mi-a zis o farmacista.

Mie una mi se pare ok greutatea, Alexandru are la trei luni 6150g si pana face patru luni nu se stie daca atinge greutatea fetitei tale.

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

Bella_sib si eu cred ca n-ai de ce sa te ingrijorezi! Noi la 3 luni avem 6 kg si nu as crede ca vom ajunge la 4 luni la greutatea fetitei tale! Poate la lungime va ajungem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

a multe lunite frumoase bulgaras sef Sven!
La multe lunite frumoase Ioana de Lexi si Iulia de Ursulet!!!!

si de la noi!!!

daca tot incepuse letitia, hai sa va povestesc cum era sa o scap pe ariana direct pe parchet: stam noi frumos si gangurim pe picioare la mamica (partea superioara, de la genunchi in sus) si, la un moment dat, cand ma uitam in alta parte, mandra mea (agitata cum e, ca ii mai spun si Coca-Cola) se arcuieste si da sa cada. atunci repede o prind de picior... si statea mandra cu capul in jos, agatata de-un picior. m-am speriat foarte tare si ma simteam vinovata
adc - si eu as avea aceeasi retinere ca si tine in a-i da noaptea sanul mereu. ariana are dureri de burta noaptea la 2, la 5 si pe la 8-9 dim. cateodata se mai linisteste daca o intorc pe burta sau o iau la pieptul meu si doarme mai profund. daca nu vrea si nu vrea tot sanul este rezolvarea!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Amelia, nu vad de ce s-ar simti cineva "intrigat" de o intrebare atat de decenta si inofensiva ca cea pe care ai pus-o tu, dar...Si eu zic sa-i dai cpilului de cate ori o vrea. Mai ales ca asta il linisteste mult. Spre ex, eu i-am dat acum o ora pt ca maraia in somn si doarme dus in continuare. Si ce frumos doarme el ziua...
Carpediem, nici al meu nu vrea leaganul si m-am "aruncat" sa iau unul de top, ca na, un baiat are mama. Se pare ca salteluta il atrage mai mult.

Mamica lui Tudor

http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

A fi intrigat are mai multe definitii iar eu cu intelesul asta am spus-o :
INTRIGĮ, intrķg, vb. I. 1. Tranz. (La pers. 3) A de#537;tepta curiozitatea, īngrijorarea, suspiciunea cuiva, punāndu-l pe gānduri .
Adc cred ca a inteles ce am vrut sa spun si pana la urma asta e tot ce conteaza, pt ca nu am spus nimic cu rautate.
Dar fiecare se pare ca intelege ce vrea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Asta e ultima oara cand ma mai explic , ca sa zic asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bulinutza imi pare tare rau sa aud ca in continuare nu merg treburile bine;eu cand am mers cu anastasia la dr era constipata si am l-am sunat pe dr si i-am zis;mi-a zis sa am rabdare sa nu-i pun supozitor ca in max 2 zile va face si cacaruta..si asa a fost;insa la voi e altceva ...ce ti-a zis homeopatul,a spus o cauza ceva?
suziq,nici eu nu sunt mare fan al statisticilor de niciun fel,dar singurele repere care ne ajuta sa ne ghidam;e f adevarat ca fiecare copil creste in ritm propriu ,insa mai importata decat cresterea in greutate este hidratarea (in cazul unui copil care nu mananca e ingrijoratoare e deshidratarea)
plus ca eu fac parte din categoria aceea la care bb nu a crescut f mult in greutate (cred ca jumate din postarile mele fac referire ori la alaptat (m-am suspectat pe mine ca nu am lapte sau lapte suficient) ori la greutatea fetei);cat despre linistea pe care o poti avea cand bb nu ia cum trebuie in greutate..hmm..e cam greu de atins starea zen daca simti tu ca mamica ca ceva nu pusca(si nu pt 1 zi , ci pt zile chiar saptamani)
Bella_sib,citeste in urma sa vezi ca suntem multe mamici cu piticuti mai miculuti ca a ta..deci stai flexata

carina,complet offtopic,ma intereseaza ceva din cluj ,si jur ca nu e de mancare,se poate sa apelez la tine(daca da iti dau PM);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Amalia tu nu i-ai da pt. ca ti se pare ca ii faci mai rau sau ca sa nu ia prea mult in greutate? Cristian cum/ cat doarme ziua? Daca nu e suficient de obosit se trezeste mai usor noaptea de la cel mai mic disconfort. Eu personal zic sa ii dai. Sigur problema nu e foamea, dar sanul il ajuta sa se calmeze. Apropos ai citit despre high need babies?
Georgia astept PM
AneMaria asta e si parerea mea despre problema Amaliei
Ileana tu ma intrebai de concediu- am curaj . Zborul dureaza 3 ore cu pauza 1 ora in Bucuresti. Acolo avem masina inchiriata si in aproximativ 1,5 ore ajungem. Apoi avem 14 zile de mare- Toma va sta sub umbrela, in piscinuta de aia mica gonflabila. Nu vad ce ar putea sa se intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

La multe lunite bulgaras sef Sven!!!!! Nu imi vine sa cred ca are 6 luni!
La multe lunite Ioana de Lexi, Iulia de Ursulet!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Si de la noi!!
Wow s-a dat startul aniversarilor de jimatate de an!

Mergi la inceput