Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

georgia cum e proba de digestie? habar nu am daca i-am facut sau nu

mihaela multumim

mady

dari a mai papat o data 150 ml azi...incep sa am sperante

alice...noi ii zicem aricescu...m-au intrebat mai multe persoane deja de ce am tuns copilul?

nicole da costumatia lui rares de acolo e iar a lui Filip e o poveste lunga...e luata de mine (cravata si vesta) din america acum 10 ani si a purtat-o finutul meu care are acum 9 ani, rares si acum si filip

gabriela ati papat bine...bravo

alina asa e...pare grasunel...doar pare

alexa inceara la C@A sau H@|M ei au lucruri din bumbac organic!

iaura ce super ca papa asa
scooby e preferatul lui rares si cu greu a acceptat si o alba ca zapada ptr fetite

letitia capul sus ...nu te lasa sedusa de depresie ...ai doi pui minunati care merita totul asa ca fi vesela si fericita...

mar ysa ce nesimtiti...eu de aia am zis ca nu ma mai duc la targuri ca mi-am luat-o si eu de 2 ori sa platesc mai mult
dintisor????offf Doamne! asa devreme?...o doare pe puiuta?

anca nu o baga in seama...si mie imi aud urechile multe...nu le spun aici dar...nu ma intereseaza deloc! si i-am si spus...ca sa fie clar!

izish si fetele cu kg multe...si pe mine ma deprima sincer in sufletul meu cateodata imi vine sa plang de nervi dar...incerc sa fiu pe linia de plutire ...si eu mai fac asa sa mananc mai mult de nervi...acum mi-am luat un serbet de portocale tot citindu-va

am fost sa il iau pe piti de la gradi si pentru ca era asa frumos ne-am dus in ior...am stat pana la 7 seara acolo ...pe drumul de intoarcre rares mi-a zis: mami a fost o zi superba cu tine

va pup si o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui izish83

Eu de cateva zile nu ma mai suport eu, dar ce sa mai zic de altii? Sunt intr-o mare depresie cu kg in plus si incep sa mananc si mai mult de nervi. Nu stiu ce e cu mine, dar parca nu am motivatie sa ma apuc de slabit. Mi-e sila de diete, sport, etc. As vrea sa inghit o pastila magica si sa dispara toate kg acumulate. Si DA. Adevarul este ca unele reclame te dispera pur si simplu, mai ales una la niste sticlute cu ceva care cica daca le bei, slabesti oricat si mananci la fel de mult. Niste .......ca nu am voie sa ma exprim altfel.
Stie cineva vreo dieta magica, usor de tinut cu care sa slabesti repede?

alcachofa de laon

NU EXISTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

LA MULTE Lunite Iris,ALARA si TUDOR.SA CRESTETI MARI Si SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

LA MULTE Lunite Iris,ALARA si TUDOR.SA CRESTETI MARI Si SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:
citat din mesajul lui izish83

Eu de cateva zile nu ma mai suport eu, dar ce sa mai zic de altii? Sunt intr-o mare depresie cu kg in plus si incep sa mananc si mai mult de nervi. Nu stiu ce e cu mine, dar parca nu am motivatie sa ma apuc de slabit. Mi-e sila de diete, sport, etc. As vrea sa inghit o pastila magica si sa dispara toate kg acumulate. Si DA. Adevarul este ca unele reclame te dispera pur si simplu, mai ales una la niste sticlute cu ceva care cica daca le bei, slabesti oricat si mananci la fel de mult. Niste .......ca nu am voie sa ma exprim altfel.
Stie cineva vreo dieta magica, usor de tinut cu care sa slabesti repede?

alcachofa de laon

[red]

era sa zic o prostie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Letitia, actele in s1 se depun in aceeasi curte unde e starea civila sector 1 (langa arcul de triumf, nu stiu cum ii zice strazii), dar in alt corp de cladire. Te indruma nenii aia de la poarta. Acolo se depune si pt indemnizatie, si alocatie si stimulent. Sunt de treaba tantiile, mie mi/au vbit frumos mereu. Chiar m-au "certat" ca m-am dus personal, au zis ca trebuia sa il trimt pe Marius
Livretul iti trebuie da. Daca nu ai copiii trecuti, ii scriu doamnele de la starea civila (dar cred ca din sectorul in care sunt nascuti). Asta nu mai stiu. Eu ii am pe amandoi tot la S1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bulinutza pai hai ca poate poate isi revine cu mancatul.

Denisa, poate e incisiv lateral si ti se pare tie ca e mai intr-o parte.. Sunt curioasa ce iti zice doc.

Ma mai apuca si pe mine cu kilele, dar imi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Izish - daca gasesti dieta magica, posteaz-o, te rog...Pe mine ma mai linistesc sedintele de masaj, mi s-a tonificat pielea, dar tot 80 de kg am... Offf si eu ziceam k sunt grasa cand aveam 62....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Georgia -iti recomand sa incerci la BE slingurile si pouch-urile de la Poarta-ma. Iar Anastasia incepe sa-mi semene , asta in legatura cu somnul. Mie imi place mult sa dorm dar...nu pot dormi decat culcata in pat, pe perna si cu plapuma, deci exclus sadorm in tren, masina, autocar, ma trezec la cel mai mic fosnet, nu pot dormi cu TV, radio, veioza, foen .

Mishu depaseste cu putin tantareii bulgarasi ca el avea 6400 la 4 luni.
Si de ieri sta destul de mult in 4 labe si se balanseaza fat-spate! Estimez cam 2 saptamani pana s-o ia de-a busilea cu adevarat!Daca e asa, atunci il declar copia fidela a lu frate'su, din toate pdv!

Trimit si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lady eu n-am avut niciodata intedictia de baita dupa vaccin de la dr.

Denisa cu siguranta nu e canin, eventual un incisiv lateral,se mai intampla

Al meu mai sta in Marsupi destul de bine,dar am reusit sa-l mai culc si in pat cu mine ziua. O mai ramas sa-i placa in masina si ma declar fericita.

Mergi la inceput