Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
deja dinte??..aolica ...si io o suspectam pe a mea ca ii iese unul dar dr pediatra a zis ca nu e inca cazul
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Salutare! Eu va zic altceva...cred ca lui Kariss i-a dat un dinte..nasol rau de tot e ca e in lateral...as jura ca e canin....ati mai auzit asa ceva? e un punct umflatel cu alt punctulet in mijloc si daca freci intr-un fel anume chiar zgarie. Saptamana viitoare mergem la vaccin si vede ce zice dr. |
mihaelaradu spune:
Alexa sa treceti cu bine peste asta si sa fiti sanatosi!
Ce norocoase sunteti voi, fetele din B, ca puteti beneficia de targuri, expozitii. Aici s-a organizat nu de mult o expo, insa toate articolele de bb erau exagerat de scumpe, mai scumpe decat in magazin. Spre ex, o rochita de botez care mi-a placut inca din martie era in magazin 275 €, iar la targ 350€. Acelasi magazin!!!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
georgia_c spune:
bei m-au exasperat astia cu reclamele,ba imi apare tantita aia in asternuturi de ma umple de nervi cum doarme ea toata ziua si toata noaptea,apoi asta cu abdomenul ei extra mega plat,pregatita de plaja (noroc ca ploua si nu are unde sa se bronzeze maimutoanca) ,acum mai nou ca sa ma zapaceasca de tot a mai aparut si reclama la renault
nah ca acum mai nou ma cert cu reclamele,sunt dusa ..dar de tot
Alexa_G spune:
citat din mesajul lui georgia_c lilisor,sar'na de info;deci nu mai dau banii pe marsupi..de unul am scapat;mi-era mai comod caci altfel car la carutul ala de ma rupe ,doar speranta ca vine vara si trecem la alea sport ma mai tine vie si optimista...desi la ce vreme e afara pare ca se intoarce iarna ha,si io is cu cubul in sus ..asa ca am avut meci cu al meu ,si mi-am retras ambasada ...vad ca nu sunt singura ,si asta nu bun vad ca pana la urma is mai multi bebei in clubul "sumo" decat grasunei alexa,in ce sector stai de a venit asa repede decizia? de cristina mai stie cineva ceva? Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
In sectorul 3
tebligia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaelaradu Ligia am postat eu pe fb un link despre caca si culorile lui. Caca verde e super-perfect normal (si la moda:)) mai ales pt bbii alaptati exclusiv. A mea rar cand face caca de alta culoare (dupa shaworma sau carne de pui e galben). Eu cred ca a mea nu flamanzeste ca mai putin de 800 grame nu a pus (si asta s-a intamplat acum, luna asta). Ce sa zic?! Poate regula difera la cei hraniti cu formula...
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place... http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
nu stiu ce sa zic mie asa mi-a zis pediatra Andrei nu a facut verde niciodata
anca_cls spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaelaradu Ligia am postat eu pe fb un link despre caca si culorile lui. Caca verde e super-perfect normal (si la moda:)) mai ales pt bbii alaptati exclusiv. A mea rar cand face caca de alta culoare (dupa shaworma sau carne de pui e galben). Eu cred ca a mea nu flamanzeste ca mai putin de 800 grame nu a pus (si asta s-a intamplat acum, luna asta). Ce sa zic?! Poate regula difera la cei hraniti cu formula...
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place... http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Noi am avut o perioada destul de lunga cu caca verde, in perioada aia ii dadeam ceai de colici baby calm. Vreau sa spun ca dupa ce am intrerupt ceaiul, la cateva zile kk nu mai era verde. Eu nu m-am prea ingrijorat atunci, ca stiam ca nu e ceva grav. De la subalimentare nu are cum sa fie, noi am patin in luna a 2-a cand Eva a luat aproape 1kg.
Si eu spal biberoaneel si tetinele cu detergent normal de vase. Bine ca noi pe suzy nu o luam si bibe folosim doar la ceai.
anca_cls spune:
citat din mesajul lui Letitia Buna fetelor! Pe mine m-a apucat o depresie de toata frumusetea... sa fie de kilele in plus sau de la statul numai in casa, de la printesa cu care nu ma mai inteleg sau de la mult prea apropiata intoarcere la munca, de la vremea oribila sau de la curtea care mi-e vraiste... nu stiu! Cert e ca nu imi intra nimeni in voie si nu imi doresc sa fac nimic. Sper ca week-end-ul asta sa-mi revin. Cand citesc totusi despre problemele unora dintre voi, imi dau seama ca de fapt nu am probleme si doar ma alint... dar si de asta enevoie uneori in viata Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012) |
Letitia - e de la toate combinate!
Si eu am tras un plans de toata frumusetea marti seara si inca nu-s "bine"...parca nici sotul nu ma mai intelege si cu vremea asta rea am zis sa mai vin la socrii la curte 2 zile...Mare greseala...Soacra e de treaba si ma ajuta mult dar are cateva "probleme" cu mine si eu tot tac si tot tac... si s-au adunat...Mereu imi spune ca:
- e dezbracat copilul si ca ii e frig desi eu mereu de cand e vreme buna am purtat-o mai dezbracata si nu a racit;
- nu mananc destul, desi copilul a crescut numai cu lapte de la mine
- de ce tot pomenesc faptul ca sunt grasa, desi chiar sunt si nu e exagerare deloc, dar vorba ei:"acuma esti mamica"
- de ce merg la sport ca o sa pierd laptele, desi merg rarrrrrr
- de ce nu-mi fac o garderoba de mamica (se refera la dimensiunile mele) cu bluze largi si lungi. Eu de fiecare data spun ca nu vreau sa ascund nimic, ca sa ma motivez si sa nu ma obisnuiesc cu mine asha...
Acestea sunt subiecte pomenite de cateva ori pe zi... si doar stie si vede ca ma deranjeaza discutiile astea, dar nu inceteaza. Mentionez ca dc e sotzul de fatza nu are asemenea povesti, dar cum ma prinde singura, cum imi spune!
mihaelaradu spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tebligia
nu stiu ce sa zic mie asa mi-a zis pediatra Andrei nu a facut verde niciodata |
Si mie tot asa mi-a zis un pediatru acum vreo 3-4 sapt. Chiar inainte de cantarire (facuse caca atunci si a observat culoarea) care ne-a aratat un plus de 600 grame in 16 zile. Atunci l-am intrebat daca teoria lui cu caca nu a fost detronata, dar a preferat sa zambeasca ironic. Nici eu nu l-am mai vizitat. Oricum nu-mi placea. Mirosea a tutun
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
mihaelaradu spune:
Leti in speranta ca va trece.
Anca, in materie de soacre, eu nu te pot ajuta. De fapt, nimeni nu te poate ajuta; orice le-ai spune, ele o stiu pe a lor si pt faptul ca ne vad fericite langa feciorii lor, presupun ca detin adevarul absolut despre cresterea si educarea copiilor. Nici nu stiu daca are rost sa ii spui ceva. Daca, in general, e de treaba, un repros ar putea umbri relatia voastra. Pt ea, chestiile care ti le "reproseaza"/sugereaza, tin de o mentalitate invechita (asa era pe vremea lor, s-au ingropat sub haine, iar dupa ce au devenit mame au uitat ca sunt si femei). Cand vei merge cu ea in magazin si vanzatoarea te va intreba politicoasa daca doresti sa probezi ceva si ea va interveni zicand:"Nu-i dati nimic. Abia a nascut si e inca obeza. Lasa sa mai slabeasca si pe urma", atunci cred ca va fi cazul sa ripostezi. Eu i-am zis cateva acolo de fata cu vanzatoarea si pe urma o dadea la intors ca ea vroia doar sa ma motiveze. Vanzatoarea, draguta, i-a sugerat ca ma poate motiva si cu 5-6 sedinte de masaj pe banii ei, dar nu i-a convenit la madame.
sa iti treaca necajeala
izish83 spune:
Eu de cateva zile nu ma mai suport eu, dar ce sa mai zic de altii? Sunt intr-o mare depresie cu kg in plus si incep sa mananc si mai mult de nervi. Nu stiu ce e cu mine, dar parca nu am motivatie sa ma apuc de slabit. Mi-e sila de diete, sport, etc. As vrea sa inghit o pastila magica si sa dispara toate kg acumulate. Si DA. Adevarul este ca unele reclame te dispera pur si simplu, mai ales una la niste sticlute cu ceva care cica daca le bei, slabesti oricat si mananci la fel de mult. Niste .......ca nu am voie sa ma exprim altfel.
Stie cineva vreo dieta magica, usor de tinut cu care sa slabesti repede?