Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G
[
Eu am depus actele pe 24 aprilie,iar pe 23 mai am primit decizia de la ei in care specifica suma. Cand am depus dosarul mi s-a spus ca dupa 2 luni si jumatate primesc banutii.

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

ai primit-o in forma de scrisoare, prin posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G
[
Eu am depus actele pe 24 aprilie,iar pe 23 mai am primit decizia de la ei in care specifica suma. Cand am depus dosarul mi s-a spus ca dupa 2 luni si jumatate primesc banutii.

ai primit-o in forma de scrisoare, prin posta?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Letitia, merita vizitat un targ de genul acesta atunci cand ai intr-adevar nevoie de ceva. Altfel...nu rezisti tentatiei de a lua ceva pentru copii chiar daca nu ai nevoie si cheltuiesti bani inutil. Eu mi-am luat carucior de la babyexpo si l-am luat de la targ cu 5 mil mai putin decat la magazinul de prezentare. Deci...merita pt promotii. De data asta as merge pentru un scaun auto omologat, cu IZOFIX. Stiu ca sunt foarte scumpe, poate am noroc de o promotie din nou.
Altesa, are dreptate sotul tau, mai este un targ, "Kidex" la Romexpo, weekendul acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Ileana roexpo e prin baneasa ca zona?

A mai fost cineva la Kidex se merita? respecta formatul babyexpo,babyboom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

buna
iaura si eu vreau sa intru in clubul mamicilor fericite 2011 dar nu stiu cum sa fac.
Anto multumesc pt. nr. tau de telef o sa te sun un pic mai incolo.

Bulinutza ai o familie foarte frumoasa si niste copii superbi iar de poze nu mai spun .

Sunt un pic mai linistita ca mandra mea nu mai plange la biberon si chiar a papat binisor ieri 690 ml si azi la fel a papat bine ba chiar a facut si cacuta singurica dar era cam verzui ...oare de la ce sa fie?
eu ii mai dau ceiut din plante sa fie de la el sau sa fie de la altceva?

voi biberoanele cu ce detrgent le spalati inainte de sterilizare?

mamica de Maria Elisa

Mie pediatra mi-a spus k scaun verde este dic cauza k este sub alimentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Altesa, Romexpo este la p-ta Scanteii sau cum s-o mai numi acum, la TIB. Din reclama pe care si-o fac, se pare ca e mai tare decat celelalte. Vezi ca au site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ligia am postat eu pe fb un link despre caca si culorile lui. Caca verde e super-perfect normal (si la moda:)) mai ales pt bbii alaptati exclusiv. A mea rar cand face caca de alta culoare (dupa shaworma sau carne de pui e galben). Eu cred ca a mea nu flamanzeste ca mai putin de 800 grame nu a pus (si asta s-a intamplat acum, luna asta). Ce sa zic?! Poate regula difera la cei hraniti cu formula...

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

buna
iaura si eu vreau sa intru in clubul mamicilor fericite 2011 dar nu stiu cum sa fac.
Anto multumesc pt. nr. tau de telef o sa te sun un pic mai incolo.

Bulinutza ai o familie foarte frumoasa si niste copii fsuperbi iar de poze nu mai spun .

Sunt un pic mai linistita ca mandra mea nu mai plange la biberon si chiar a papat binisor ieri 690 ml si azi la fel a papat bine ba chiar a facut si cacuta singurica dar era cam verzui ...oare de la ce sa fie?
eu ii mai dau ceiut din plante sa fie de la el sau sa fie de la altceva?

voi biberoanele cu ce detrgent le spalati inainte de sterilizare?

mamica de Maria Elisa

Mie pediatra mi-a spus k scaun verde este dic cauza k este sub alimentat

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

-mersi de invitatie Iaurasi inca ceva..sa nu ma injuri...cerealele knd le dadeai de doua ori dadeai aceeasi cantitate?adica daca in prima zi 1 lingurita...apoi mai dai la alta masa tot o lingurita...apoi a doua zi dadeai 2 lingurite...la urmatoarea masa tot 2 lingurite.si tot asa..progresiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Salutare!

Noi am fost azi la babyexpo si sunt tare deazamagita...eu care eram fan si mi se parea cel mai complex editia asta e praf...doar cativa expozanti, doua standuri da unul ba, si tot asa....
Marci mereu prezente ca Brevi, Hokide, Evelmod,Primii pasi,Cocodrillo lipseau cu desavarsire..
Cu toate astea am cumparat de la chicco un carucior sport...fff frumu..pe care daca il vedeam pe net nu il luam, in realitate e super insa mi-am luat tepa cu 50 ron...la ei pe site e 420 si eu l-am luat cu 470...in loc sa fie mai ieftin, dar nu e problema asta ci ca sunt nesimtiti...scria mare oferta si cand am intrebat ca cica de la 600 ron...mincinosi..oricum imi place ca e de la 0 luni, se da total pe spate si are o husa moale...

Altesa mie personal nu mi-a placut la kidex dar nu am mai fost de 1 an....oricum din experienta mea cu vanzarile la targuri cele din mai sunt cele mai neprofitabile...cel din septembrie cel mai tare , decat sa vii la expoul asta sa bati drumul mai bine mergi la Kidex...zic si eu...am ajuns la ora 13 si am parcat chiar in fata iar la alte editii coada masinilor era jos la parc.

Eu va zic altceva...cred ca lui Kariss i-a dat un dinte..nasol rau de tot e ca e in lateral...as jura ca e canin....ati mai auzit asa ceva? e un punct umflatel cu alt punctulet in mijloc si daca freci intr-un fel anume chiar zgarie. Saptamana viitoare mergem la vaccin si vede ce zice dr.

Bulinuta..vazut! admirat! pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor,sar'na de info;deci nu mai dau banii pe marsupi..de unul am scapat;mi-era mai comod caci altfel car la carutul ala de ma rupe ,doar speranta ca vine vara si trecem la alea sport ma mai tine vie si optimista...desi la ce vreme e afara pare ca se intoarce iarna
ha,si io is cu cubul in sus ..asa ca am avut meci cu al meu ,si mi-am retras ambasada ...vad ca nu sunt singura ,si asta nu bun

vad ca pana la urma is mai multi bebei in clubul "sumo" decat grasunei
alexa,in ce sector stai de a venit asa repede decizia?
de cristina mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput