Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Alexa_G spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_cls
Eu alocatiile le-am primit la inceput de mai si depusesem actele tot asa, pe la mijlocul lui martie...Cred ca depinde de fiecare orash cat studiaza ei la cate un dosar de indemnizatie...Of sper sa vina cat mai repede... Oare primim ceva decizie cu suma inainte si apoi banii? Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Eu am depus actele pe 24 aprilie,iar pe 23 mai am primit decizia de la ei in care specifica suma. Cand am depus dosarul mi s-a spus ca dupa 2 luni si jumatate primesc banutii.
ALTESA spune:
Ghiulten astept detalii pe pm.
Vreau la babyexpo dar sotul cica nu crede ca o sa ajungem mai e ceva dupa asta? ca a zis ca vazut el afise cu o expozitie de bbei ce tine pana in 4 iunie ,oare ce o fi?
alina_anto spune:
Gabi, eu spal biberoanele cu detergent normal de vase, Fairy.
Bulinutza, SUPERBE pozele!!! Ati fost frumosi toti 4! Si toate detaliile mi-au placut! Iar Filip e frumos foc si pare grasunel (si al meu e la fel in poze: gusat si falcos)
Ileana, eu am 2 marsupii (primite), dar nu m-am incumetat sa il port in ele pana acum, pt ca mi-e mai comod in brate , sau in carucior.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Alexa_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Fetelor va primim in grup, insa m-as bucura sa ramanem numai astia nascuti cu mai putin de 3 kg. Restul sa cresteti, sa va voiniciti si sa nu va necajiti/ingrijorati mamicile. Dar pana una alta ii bine si la categ MUSCA daca suntem sanatosi, voiosi. Va multumim de urari. Dumnezeu sa ii creasca mari pe toti. La multe lunite frumoase Alara dulce, Tudor dragastos si Irisuca mea. Bulinutz, Mady sper din suflet sa intrati in linie dreapta, fara alte probleme, sa aveti sanatate, chiar daca gramele oscileaza. Bulinutz ce familie frumoasa aveti! Pe fata ta nu se citesc necazurile sau incercarile. Esti o femeie frumoasa si o mamica a doi baieti superbi. Cat despre Filip, daca nu ne-ai fi spus, eu nu as fi observat ca e un mofturos. Arata bine si e un voios! Sa va tina DD in putere! Alexa ma dusei si eu sa rasfoiesc sa vad ce ghips, cum, cand si tot nu m-am dumirit. Ma bucur tare ca l-ati scos. Dar de ce l-ati purtat? Sorry pt lipsa de memorie. Vorba unei fete dragi "neuron gravid", iar acum "lauz" :( Lady nu fi trista. Mergem inainte cu LM sau supliment, numai sa creasca pitik si sa fie sanatoasa. Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place... http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Mihaela, Alexandu s-a nascut cu varus equin bilateral (picioare strambe, a stat in pozitie de turc in burtica). De la 5 zile si pana saptamana asta am stat cu gips permanent pentru remediere.
Acum am trecut la pasul urmator si anume orteze. Din pacate acestea sunt captusite cu un material sintetic la care a facut o alergie de toata frumusetea.
Trebuie sa caut zilele astea prin magazine sosetele din bumbac organic ... si sa speram ca asa nu se va mai irita.
La multe lunite frumoase Iris, Alara si Tudor si multa sanatate!!!
iaura21 spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 am uitat sa va spun ca am pus mai multe poze de la botez in sfarsit...caci le-am primit de la fotograful nostru http://community.webshots.com/album/582772001zvAcXL?start=0 bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
pozele sunt intr-adevar superbe ,au meritat toti banii , voi sunteti minunati toti,iar tu arati foarte bine in aceste poze ...si nu numai, si la sala a fost fain ,ati avut de toate ,alba ca zapada si scooby,ce mai, cred ca s-au distrat copii de numa'.
felicitari pt papa mult si la mai mare...
acum de 1 ora fiica-mea era rupta de foame dupa doar 3ore,i-am dat mar copt cu o l-ta de cereale (inainte de bibe. cu lapte ),un mar intreg de marime medie si nu avea rabdare sa-i 'incarc' lingurita ,asa de fomista era,maca-o-ar mama toata ,apoi a baut si 60 de lapte si a picat la datorie,a adormit in timp ce manca...
app. cum stim cat manaca solide ,cantarim inainte fructul sau?...ca nu am mai avut timp de cantarit si nu-mi dau seama cat a papat...
ane-maria spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Da de ce n-ati depus actele mai devreme? Sau trebuia sa terminati postnatalul? Ca nu mai stiu... Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
da,trebuie facuta intai lichidarea la locul de munca si asta se face cand se termina postanatalul,deci mai devreme nu se putea cel putin pt indemnizatie , pt alocatie se pot depune actele mai devreme.
iaura21 spune:
citat din mesajul lui mady_19 unde le gasesc pe mamici Iaura? |
te-am adaugat in grup
iar cereale poti sa-i dai si de 2 ori pe zi ,eu i-am mai dat asa...
Letitia spune:
Buna fetelor!
Pe mine m-a apucat o depresie de toata frumusetea... sa fie de kilele in plus sau de la statul numai in casa, de la printesa cu care nu ma mai inteleg sau de la mult prea apropiata intoarcere la munca, de la vremea oribila sau de la curtea care mi-e vraiste... nu stiu! Cert e ca nu imi intra nimeni in voie si nu imi doresc sa fac nimic. Sper ca week-end-ul asta sa-mi revin. Cand citesc totusi despre problemele unora dintre voi, imi dau seama ca de fapt nu am probleme si doar ma alint... dar si de asta enevoie uneori in viata
Apropo de alocatie/ indemnizatie, nici eu nu am facut nimic. E cineva din sectorul 1? Am inteles ca se depun actele pe Ion Campineanu (langa magazinul Muzica), asa e? La Sofia stateam in sectorul 3... M-ar mai interesa daca trebuie completat livretul de familie si daca stiti unde se completeaza. Eu nu o sa intru in CIC, dar as vrea sa imi depun actele pentru stimulentul de insertie in acelasi timp cu cele pentru alocatie, banuiesc ca se depun in acelsi loc, corect?
Alexa, tare va mai chinuiti si voi! barbatelul frumos si curajos!
Bulinutza, foarte frumosi sunteti cu totii! Si cum ziceau si fetele, nu se vede deloc pe tine ca nu sunt toate tocmai roz... sanatate multa!
Fetelor, eu nu am fost la nici un Baby Expo sau alte targuri de genul asta... am fost o singura data la un targ de nunti, acum 11 ani si mi s-a parut oribil: aglomerat, multe kitch-uri, cald si inutil. Poate fi util un astfel de targ unei persoane ca mine, careia ii lipseste cu desavarsirea bucuria de a merge la shopping (sunt ciudata, stiu...)?
Gabrielarusu, cred ca din cauza ceaiului e culoarea scaunului modificata, asta daca starea generala a fetei e buna si alte semne de ingrijorare nu-s.
Tot cu detergent normal spal si eu biberoane, suzete, pompa de san, dar o fac foarte rar, ca nu folosim nici una din ele decat in mod exceptional
Georgia, la fel ca si Alina, nici eu nu cred ca voi folosi ceva de purtat peste vara, mi se pare ca ne incalzim amandoi. Experienta lui Aerlilian mi se pare foarte elocventa, fara sa o fi incercat-o (la bebelusul actual).
Sa stiti ca am fi si noi de club 'sumo' daca nu ne-am fi nascut cat un bebelus de 2 luni direct...
Revin.
iaura21 spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu buna iaura si eu vreau sa intru in clubul mamicilor fericite 2011 dar nu stiu cum sa fac. mamica de Maria Elisa |
grupul e pe FB ,daca ai cont te adaug...
ane-maria spune:
citat din mesajul lui Letitia Buna fetelor! Pe mine m-a apucat o depresie de toata frumusetea... sa fie de kilele in plus sau de la statul numai in casa, de la printesa cu care nu ma mai inteleg sau de la mult prea apropiata intoarcere la munca, de la vremea oribila sau de la curtea care mi-e vraiste... nu stiu! Cert e ca nu imi intra nimeni in voie si nu imi doresc sa fac nimic. Sper ca week-end-ul asta sa-mi revin. Cand citesc totusi despre problemele unora dintre voi, imi dau seama ca de fapt nu am probleme si doar ma alint... dar si de asta enevoie uneori in viata Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012) |
SI EU AM ACEEASI STARE :( si sunt tare irascibila ca nu ma mai suport nici eu...