Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
dari_nanau spune:
Bulinutza, sunteti o familie foarte frumoasa, iar Filip un scump. Bravo pentru cei 150ml, sa o tineti tot asa!
Nicole1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 ieri i-am facut vaccinul, dar pe seara am uitat si i-am facut baitza.stiu ca nu se face baie in ziua cu vaccinul!cat de tare am gresit-ce se poate intampla?
|
Lady - stai linistita, nu e nimic grav. Eu atat lui David, cat si ANtoniei le-am facut baita de fiecare data dupa vaccin. Important este sa nu o atingi/lovesti la locul cu pricina sa nu o doara...dar apa nu are nimic.
Alice_Elena spune:
bulinuta, am vazut si eu acum pozele :) foarte fumoase sunt. imi place freza lui filip zici ca-i o papadie
dar ochii cum ii are? ca in unele poze ii vad verzi, in unele spre caprui. nu se vad figurile la mancare pe el
hai reveniti-va odata sa nu te mai aud suparata
Nicole1980 spune:
Bulinutza- superbe poze, superbi copii si familie, superb petrecere…. Mi-a placut tare mult. Abia astept si eu foto profi de la botezul nostrum. AM recunoscut costumatia lui Rares- de la H&M- mi-a placut si mie , dar nu am gasit masura pt David… Si Filip a avut o costumatie deosebita…
Eu acum o saptamana am depus pentru ALOCATIE…pentru indemnizatie, probabil voi depune in iunie, cand termin cele 126 zile…
Si noi suntem micute 5900 la aproape 4 luni, ne incadram in club ?
aerlilian spune:
Georgia, am asteptat cele cateva raze de soare si am scos copilul la o scurta plimbare in marsupi, ca sa-ti pot da un raspuns. In primul rand, nu-l mai folosisem de cand avea copilul 5 kg (acum are 8!). Sincer...a fost greu si inconfortabil pentru amandoi. Copilul a inceput sa se miste mult, nu i-a fost comod sa stea priponit cu fata intre sanii mei... A ajuns cu capsorul intr-o parte si a descoperit o bretea de la marsupi, pe care a morfolit-o corespunzator ( si eu care sterilizez tot...) Intr-un final a adormit, rasturnat pe o parte, de parca as fi carat un sac cu cartofi. Acum cred ca as prefera sa il port cu fata spre public, probabil asa ar prefera si ei, desi am inteles tot pe aici (parca Anda spunea) ca nu ar fi sanatos sa-i purtam asa. Ia in calcul si faptul ca pisco nu va ramne la 6kg si vara e lunga...
mady_19 spune:
da iaura..o sa intru si eu acolo la mamici..
- nu stiu cum sa fac cu cerealelre..se dau o data pe zi sau si de doua ori?
gabrielarusu spune:
buna
iaura si eu vreau sa intru in clubul mamicilor fericite 2011 dar nu stiu cum sa fac.
Anto multumesc pt. nr. tau de telef o sa te sun un pic mai incolo.
Bulinutza ai o familie foarte frumoasa si niste copii superbi iar de poze nu mai spun .
Sunt un pic mai linistita ca mandra mea nu mai plange la biberon si chiar a papat binisor ieri 690 ml si azi la fel a papat bine ba chiar a facut si cacuta singurica dar era cam verzui ...oare de la ce sa fie?
eu ii mai dau ceiut din plante sa fie de la el sau sa fie de la altceva?
voi biberoanele cu ce detrgent le spalati inainte de sterilizare?
mamica de Maria Elisa