Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
tuturor sarbatoritilor de azi, maine si poimaine.
ne mai citim luni!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
lady nimic stai linistita...unii pediatri zic sa nu le faci baie, altii nu
carina,anca multumim
alice nici eu nu am depus inca actele...abia pe 13 iunie e ultima zi din cele 126 zile si abia pe urma depun...
ma duc sa iau cupilul cel mare de la gradi
pup
mihaelaradu spune:
Fetelor va primim in grup, insa m-as bucura sa ramanem numai astia nascuti cu mai putin de 3 kg. Restul sa cresteti, sa va voiniciti si sa nu va necajiti/ingrijorati mamicile. Dar pana una alta ii bine si la categ MUSCA daca suntem sanatosi, voiosi.
Va multumim de urari. Dumnezeu sa ii creasca mari pe toti. La multe lunite frumoase Alara dulce, Tudor dragastos si Irisuca mea.
Bulinutz, Mady sper din suflet sa intrati in linie dreapta, fara alte probleme, sa aveti sanatate, chiar daca gramele oscileaza.
Bulinutz ce familie frumoasa aveti! Pe fata ta nu se citesc necazurile sau incercarile. Esti o femeie frumoasa si o mamica a doi baieti superbi. Cat despre Filip, daca nu ne-ai fi spus, eu nu as fi observat ca e un mofturos. Arata bine si e un voios! Sa va tina DD in putere!
Alexa ma dusei si eu sa rasfoiesc sa vad ce ghips, cum, cand si tot nu m-am dumirit. Ma bucur tare ca l-ati scos. Dar de ce l-ati purtat? Sorry pt lipsa de memorie. Vorba unei fete dragi "neuron gravid", iar acum "lauz" :(
Lady nu fi trista. Mergem inainte cu LM sau supliment, numai sa creasca pitik si sa fie sanatoasa.
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Alice_Elena spune:
Am inteles. Nu mai stiam cum a fost la mine, ca oricum am depus actele tarziu. De lene dupa 2 luni au intrat banii.
Lady, nu se intampla nimic. Si eu l-am spalat dupa vaccin
iaura21 spune:
citat din mesajul lui mihaelaradu Dariana draga si noi suntem tot acolo. Cred ca noi suntem codasii odiseei. Nu conteaza! Vlad boxeaza, Iris arbitreaza :D Fetelor ar trebui sa ma ingrijorez in legatura cu greutatea? Eu ii dau san des, cat vrea suge si il scoate singurica dupa ce se satura..Pediatra mi-a zis ca se dezvolta normal si armonios, sa nu o cantaresc mai des, sa nu ii dau completare, nici suc, nici cereale pana dupa 5 luni, dar si atunci numai daca sta cat de cat in fundic si nu mai impinge papica cu limba. Asta e o pediatra; la ceilalti nu am mai mers. Noapte buna gagici! Mie nu-mi place Mandinga. Suedia a facut spectacol in seara asta! Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place... http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
LA MULTI SI FRUMOSI ANI SI MULTE LUNITE INAINTE
miha dar irisuca ta are greutate buna ,ca ea s-a nascut mai mititica,iar pt ca alaptezi inca si eu zic sa nu te grabesti cu diversificarea decat spre 6 luni.
eu nu zic niciodata ca flavia e slabuta ,ca nu e , doar mofturoasa ca ma-sa ,iar daca ii dau putin fruct cu cereale si laptic dupa ce nu papa decat f. putin lapte ,nu cred sa fie asa o problema...pana acum nu a fost cazul decat de vreo 2 ori ,eu nu ma bag prea tare sa-i dau altceva decat lapte si cereale ,inca...
mady_19 spune:
lady-nu-i nimica mamicooo..si io am spalat-o de fiecare data dupa vaccin..nu a avut nimic,,pediatra nici nu mi-a zis daca avem voie sau nu
- bulinutza- super familie...super poze!!!!
iaura21 spune:
citat din mesajul lui mady_19 -la multe lunite Ioana Teodora, Iulia, Sven!!! -fetelor..cred ca Ilinca mea e una dintre bebeii mai mititei......5410 grame si 62 cm....ia fff greu in greutate...sunt asa trista...azi am cantarit-o dupa o saptamana de la control ( unde avea 5500 la cantarul lor, dar acasa avea cu o seara inainte 5330 )si acum are 5410...nu mai stiu ce sa fac..ce sa cred..analizele sunt asa si asa..cica nu asimileaza vitamina D...si i-a dat acu vitamine..ii dam 6 pic pe zi...cu fier...calciu tre sa incepem iar sa-l dam... - bulinutzamamico...multa sanatate.. - Alexa-ma bucur si eu ca ati scapat de ghips.muuuuulta muuulta sanatate - maine o sa fac si eu supita..sa vedem cum reactioneaza...daca ii apar iar bubite...chiar nu stiu ce-oi face...mi-am dat seama ca LP HA e o mare prostie...ca e HA ca e simplu..e acelasi lucru... - am asa o stare proasta....nu stiu pe cine sa mai cred...nu stiu ce sa mai fac in continuare cu diversificarea...cum sa-i dau cat sa-i dau...etc etc...mi s-a pus pata si pe pediatra acum.....imi vine sa-mi bag picioarele si sa fac cum ma taie capul.... |
mady ,iubita ,stai linistita ca si la a mea ii apr bubite pe barbita, dar la fel cred si eu ca nu au legatura cu papica,iar cu diversificarea ,daca aveti deja 4 luni poti sa incepi, daca ia asa putin in greutate...nu vrei sa vii si tu in grupul de 'mamici fericite de 2011'? gasesti multe rasp. la intrebari acolo ,ca sunt mai inintate decat noi cu bebicii.
iaura21 spune:
scuze ,am uitat ...LA MULTI ANI si pt alara si tudor ,si pt ieri pt capitanul odiseei ,sven .