Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

georgia mergem maine la medicover la spital pentru analize si evaluare caci iti dai seama ca, cu o floare nu se face primavara...ieri eram dipserata rau ca papase 350 ml pana aseara dar cu aia 150 am trecut iar de pragul ala nasol...i-am dus ieri caca si asteptam sa vedem daca mai creste ceva la copro...sa vedem

la botez filip a fost super vesel cu o singura exceptie...cand a vrut sa il impartaseasca deci sa ii dea ceva sa pape...cum v-am zis daca incerci sa ii dai sa pape ai rupt prietenia cu el

multumim de aprecieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Super poze Bulinutza!!! Sa aveti noroc de puii scumpi! Mie nu-mi pare deloc micutz Filip!!!

Mergi la inceput

La multe lunitze frumoase Iris, Alara si Tudor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Mi-am depus si eu dosarul pt indemnizatie! Oare cat timp dureaza analiza?. cat raman fara bani? La voi cat a durat?

Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

Eu am depus actele pe 4 martie si nici acum n-am primit niciun banut , cica la inceputul lui iunie voi primi si alocatiile si indemnizatia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Mi-am depus si eu dosarul pt indemnizatie! Oare cat timp dureaza analiza?. cat raman fara bani? La voi cat a durat?

Eu am depus actele pe 4 martie si nici acum n-am primit niciun banut , cica la inceputul lui iunie voi primi si alocatiile si indemnizatia.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

Eu alocatiile le-am primit la inceput de mai si depusesem actele tot asa, pe la mijlocul lui martie...Cred ca depinde de fiecare orash cat studiaza ei la cate un dosar de indemnizatie...Of sper sa vina cat mai repede...
Oare primim ceva decizie cu suma inainte si apoi banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da de ce n-ati depus actele mai devreme? Sau trebuia sa terminati postnatalul? Ca nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multe lunite Irisuca frumoasa de Mihaela, Alara dragalasa de Ghiulten si Tudor iubaret de Ileana!
Bulinutz foarte faine pozele! Ai 2 minuni de baieti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Da de ce n-ati depus actele mai devreme? Sau trebuia sa terminati postnatalul? Ca nu mai stiu...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

unul dintre actele care tre' depuse la dosar (decizia de suspendare a activitatii emisa de angajator) nu o da angajatorul numai cand se termina pre/postnatalul...si la fel, aia unde depui dossrul il primesc doar cand expira pre/postnatalul...Altfel, sigur ca am fi depus mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

iaura21 de la cate luni ai inceput sa-i dai mancarica?
cu ce ati incept prima data? cerealele le papa bine? si fructele?
mie pediatru mi-a spus ca de la 3.5 luni incep sa-i dau diversificat mi se pare cam devreme dar avand in vedere ca fata papa lapticul prost o sa-i incep de cand zice dr.

mamica de Maria Elisa

eu am inceput de cateva zile sa ii dau cereale (Humana de mar fara gluten). Filip are 4 luni si 10 zile. Eu nu eram de acord sa ii dau altceva decat lapte matern inainte de 6 luni. Dar uite ca am avut problemele astea cu apetitul si nu a luat deloc bine in greutate(2,6 kg in 4 luni si 10 zile). Plus ca are si o dermatita atopica si atunci ii voi introduce alimentele putin diferit decat schema normala.
Urmatorul aliment la noi va fi morcovul- nu crud, ci la abur, pasat sau diluat cu apa.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

idem.am inceput de ieri cu Topfer-cereale pt. 4 luni.

nu a luat mai nimic in 2 sapt.in greutate..

si eu voiam LM exclusiv pana la 6 luni-dar viata are planuri proprii.sunt trista.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ieri i-am facut vaccinul, dar pe seara am uitat si i-am facut baitza.stiu ca nu se face baie in ziua cu vaccinul!cat de tare am gresit-ce se poate intampla?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput