Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
anca_cls spune:
Mi-am depus si eu dosarul pt indemnizatie! Oare cat timp dureaza analiza?. cat raman fara bani? La voi cat a durat?
dari_nanau spune:
La multe lunite Sven, Iulia si Johanna si tuturor sarbatoritilor zilelor trecute! Sa cresteti mari si sanatosi!
Bulinutza, imi pare tare rau ca va confruntati inca cu probleme. Multa sanatate si putere iti doresc in continuare si incredere ca va fi bine
Alexa, felicitari ca ati scapat de gips! Multa sanatate in continuare
Vladut e inca in categoria subtireilor, avem la 3 luni fara 5 zile 5120g, iar diversificarea o vom incepe dupa 5 luni. In rest, e vioi, din ce in ce mai vorbaret si zambaret. Parca nu ma pot satura de momentele astea de bbeluseala si stiu catrec asa repede...mult prea repede.
O noapte linistita sa aveti!
mihaelaradu spune:
Dariana draga si noi suntem tot acolo. Cred ca noi suntem codasii odiseei. Nu conteaza! Vlad boxeaza, Iris arbitreaza :D
Anda ce am mai plans cand am citit cat e Cari de responsabila si iubitoare!!! Tare dor mi s-a facut de sori mea pe care o rasfatam enorm.
Bianca ce face Irisucu?
Fetelor ar trebui sa ma ingrijorez in legatura cu greutatea? Eu ii dau san des, cat vrea suge si il scoate singurica dupa ce se satura..Pediatra mi-a zis ca se dezvolta normal si armonios, sa nu o cantaresc mai des, sa nu ii dau completare, nici suc, nici cereale pana dupa 5 luni, dar si atunci numai daca sta cat de cat in fundic si nu mai impinge papica cu limba. Asta e o pediatra; la ceilalti nu am mai mers.
Noapte buna gagici!
Mie nu-mi place Mandinga. Suedia a facut spectacol in seara asta!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mady_19 spune:
-la multe lunite Ioana Teodora, Iulia, Sven!!!
-fetelor..cred ca Ilinca mea e una dintre bebeii mai mititei......5410 grame si 62 cm....ia fff greu in greutate...sunt asa trista...azi am cantarit-o dupa o saptamana de la control ( unde avea 5500 la cantarul lor, dar acasa avea cu o seara inainte 5330 )si acum are 5410...nu mai stiu ce sa fac..ce sa cred..analizele sunt asa si asa..cica nu asimileaza vitamina D...si i-a dat acu vitamine..ii dam 6 pic pe zi...cu fier...calciu tre sa incepem iar sa-l dam...
- bulinutzamamico...multa sanatate..
- Alexa-ma bucur si eu ca ati scapat de ghips.muuuuulta muuulta sanatate
- maine o sa fac si eu supita..sa vedem cum reactioneaza...daca ii apar iar bubite...chiar nu stiu ce-oi face...mi-am dat seama ca LP HA e o mare prostie...ca e HA ca e simplu..e acelasi lucru...
- am asa o stare proasta....nu stiu pe cine sa mai cred...nu stiu ce sa mai fac in continuare cu diversificarea...cum sa-i dau cat sa-i dau...etc etc...mi s-a pus pata si pe pediatra acum.....imi vine sa-mi bag picioarele si sa fac cum ma taie capul....
Alice_Elena spune:
mady, iubita, linisteste-te putin. daca era alergie ii apareau bubite pe tot corpul nu doar la gura. e posibil sa fie de la balute, de la suzeta.. poate asa se dezvolta ea, e mai domnisoara
miha, nici mie nu imi place mandinga
alina_anto spune:
Neata!
La multi ani Alara, Tudor, Iris!
georgia, de data asta nu merg la babyexpo, k nu ne trebuie nik si stiu ca as lasa acolo o caruta de bani degeaba
Dari, Miha, Mady Va rog, nu ne excludeti din "club". Intram si noi pe ring, suntem in aceeasi categorie. Filip la 3 luni avea 5200g. Ma bucur ca acum in luna 3-4 a luat 800 g!
Anca, eu am depus dosarul la jum lui aprilie si mi-a spus ca imi vor intra banii in cont pe la mijlocul lui iunie (2 luni).
Sa aveti o zi frumoasa!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
izish83 spune:
Si noi am facut Prevenar prima doza acum la 2 luni. Dar noua ne-a comandat vaccinul doctora de familie. Bineinteles k isi pune si adaosul ei, dar nu mai am eu stres si cu asta. Si noi facem rotarixul la 3 luni prima doza.
Cu vaccinurile si pofta de mancare cred k tine de fiecare copil in parte. Eu la fetita i-am facut aceeasi schema de vaccinuri, dar ea nu a mancat de cand s-a nascut. Pt ca sa manance mai mult nu exista nici o solutie, cel putin eu la concluzia asta am ajuns. Ea are aproape 3 ani si de la varsta de 6 luni ia vitamine, fier, iar acum mananca 10 zile pe luna un lapte hipercaloric. Analizele i le fac tot din 6 in 6 luni. Asa e felul ei de a fi. La noi nu au functionat nici homeopatele. Dr ne-a spus k trebuie ajutata cu vitamine, fier, minerale ca sa se dezvolte normal. Ea daca nu mananca nu are de unde sa isi ia nutientii necesari. Eu m-am cam dat batuta in privinta ei cu mancarea. Chiar nu am cum sa o oblig. La ea am inceput diversificarea la 3 luni deoarece nu manca lapte cum trebuie. Am inceput cu sucul de mar, morcov, citrice, cerealele apoi supica. De la cereale ia mai bine in greutate, dar numai daca ii faceti cerealele mai groase. Cel putin la noi asa a functionat. Ii puneam cereale in lapte dimineata si seara si in fructe ii puneam multi biscuiti sau iar cereale fara gluten.
Eu spun DOAR ce am facut eu cu fetita mea. Fiecare incepe diversificarea cand vrea si cu ce vrea. Nu vreau iar sa ne contrazicem. Fiecare stie ce este mai bine pt copilul sau.
Si mie mi se pare k laptele Humana este mai gros si mie pediatra mi-a zis k " pufoseste " mai mult decat celelate tipuri de lapte praf.
Bella_sib spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls Mi-am depus si eu dosarul pt indemnizatie! Oare cat timp dureaza analiza?. cat raman fara bani? La voi cat a durat? Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
sa sti ca eu mi-am depus dosarul pentru alocatie in 10 ianuarie si in 15 mai cand am verificat nu intrase banii, iar pentru indemnizatie am depus dosarul in 20 martie si a zis doamna de acolo ca prin august sigur imi intra. Eu zic ca asa se intampla la Primaria din Sibiu, la restul nu stiu. Oricum mi se pare o mare tiganie, pentru ce sa asteptam atat dupa dreptul nostru, dar na traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumim mult pentru toate urarile de ieri si uram si noi, cu intarziere, la multe lunite lui Sven si Iuliei, iar pentru azi la multe lunite Alara, Tudor si Iris Vanessa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara