Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
gabrielarusu spune:
Alina si fetita mea a avut dermatita atopica si am scapt cu o crema data de pediatru se numeste Elocom si ia disparut ii dadeam in fiecare seara dupa baita timp de 5 sau 7 zile nu mai retin minte dc vrei o sa caut reteta si ma uit pe ea.
mamica de Maria Elisa
alina_anto spune:
Gabriela,iti dau PM
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu Alina si fetita mea a avut dermatita atopica si am scapt cu o crema data de pediatru se numeste Elocom si ia disparut ii dadeam in fiecare seara dupa baita timp de 5 sau 7 zile nu mai retin minte dc vrei o sa caut reteta si ma uit pe ea. mamica de Maria Elisa |
Am folosit-o si noi si nu am vut rezultate bune.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
aerlilian spune:
Alina, sper sa nu ma lase batrana mea inima in acele momente... Si eu imi doresc tare mult sa ne revedem...abia astept.Sara a fost cumintica astazi la despartire?
Amelia, super descoperire ce am facut: ne despart doar noua zile...Adica tot eu sunt aia mai batrana. Iar tu si Ica sunteti nascute in aceiasi zi. E adevarat, ea mai mica cu cinci ani...
Ica, de doua zile vreau sa strig dupa tine. Unde esti? Te-am visat! Frumos!
alina_anto spune:
Ileana, a fost bine si azi Sara. Doar ca e mofturoasa la mancare si nu prea papa...
iaura21 spune:
gabriela,noi papam diversificat de la 4luni si o sapt ,pt ca nu mai papa bine laptele ca altfel astaptam pana la 5 sau 6 luni, am inceput cu suc de mar si morcov ,cereale si apoi supica ,dar la cateva ziel ii dau ,daca asa zice pediatrul ca ar fi bine pt greutate ,poti sa incepi dar pe al 4 luni nu mai devreme ca nu ii ajuta mult la luat in greutate,eventual cerealele...
fata mea iar a papat putin acum ,vreo 80 de lapte si apoi i-am dat putina para cu o lingurita de cereale si putin lapte .
lalitzuza spune:
LA MULTE LUNITE MICUTULE SVEN!! SA FI SANATOS SI NOROCOS!!! ESTI UN MARE MARE LUPTATOR
Alice_Elena spune:
Mai, dar eu ii dadeam marei, cand am inceput diversificarea, intai supa/piure/fructe cat manca, apoi lapte pana manca 150 gr (sau cat lapte manca ea la masa respectiva) in total! Nu ii dadeam laptele primul
Gabriela, daca continua sa ia cate 600-700 gr si lunile astea, sfatul meu e sa mai astepti cu diversificare. Mara manca la 5 luni 5 mese de 120 ml si dupa baie 180ml. Diversificarea am inceput-o atunci, dupa 5 luni. Deci nu va faceti griji ca nu mananca 200 ml la o masa. Ar fi prea mult
mihaelaradu spune:
DD sa va creasca mari puiuti micuti: Sven, Iulia si Johanna!!
Bai fetelor voi ma omorati cand va plangeti de bb mofturosi si slabuti. Azi, cu o zi inainte de aniversarea a 3lunite, cantarim 5270gr, dar eu is mega fericita. E sanatoasa, vesela, face pisu, caca si pediatrul azi mi-a zis nici sa nu ma gandesc la diversificare pana dupa 5 lunite.
Amelia noi suntem alea care se trezesc din ora in ora si nu lasa sanul niciodata din gurita noaptea. Nu facem parturi mai des. Eu zic sa ii dai si lui ca ii mic si vrea sa creasca si el un pic :D
Ileana sper sa va iubiti asa mereu!
Anda vezi ca au bagat la Jumbo ceva corturi cu piscinutza pt bb. Sunt totale! De la Larnaca la Limassol nu faceti mai mult de 1 ora seara...No worries! Va zic eu luni cum a fost si eu voi fi singurica cu ea.
Ghiulten stiu. E ...no comment.. Pupa fetele cu ochi superbi.
Bulinutz ma doare sufletul pt voi.
Anca ce modela ai tu acolo!!!!
Gaby sanatate si voua.
Alina ce ma bucur ca s-a acomodat papusica la gradi.
Lady ce veste buna mi-ai dat!
Gianina si eu am bagat la spalat. Sa ne ierte DD
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/