Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
Bella_sib spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Am avut parte de o ora de iubire nebuna...Eu si "barbatelul" vietii mele...Ce pot face doi indragostiti intr-o zi ploioasa decat sa se iubeasca? Mi-a adorat sanul, i-am divinizat obrajii, mi-a framantat nasul, i-am sarutat ochii, mi-a ciufulit parul, i-am desmierdat fruntea...A fost splendid, cred ca e unul dintre lucrurile pe care nu le voi uita curand! |
Foarte frumos, sa aveti cat mai multe clipe de genul acesta.
gabrielarusu spune:
bulinuta27 cam cat papa la o masa? se ne tii la curent cu bebe , trebuie sa avem multa rabdare si poate isi vor reveni puii nostri cu papa.
mamica de Maria Elisa
iaura21 spune:
deci ,ieri flavia a papat asa haotic ...de la 80 pana la 150 ml ,plus ceva para cu cereale, iar azi dimineata la 6 ,200 ml ,mi-i si frica sa ma bucur prea tare ,sa vedem dac-o tine asa,io nu-i dau mancarica in fiecare zi ,doar cand mi se pare ca nu papa laptele cum trebuie ,dar ii pun cereale in bibe. de seara.
bella ,sper ca te refereai ca alti(cativa) bebici sunt mari si grasunei, nu ca a ta e mica,caci chiar nu e deloc 'slabuta',a mea la 4 luni avea 6800 si chiar sunt multumita de greutate.
am
si noi mergem la mare in iulie si ma intreb ce as putea sa-i dau de papa acolo dar noroc cu borcanasele si fructele de sezon, mai o branzica sau iaurtel si ne scoatem noi 7 zile ,laptele praf sa traiasca...am o vecina care de la 7 luni refuza sa mai pape lapte praf ,no aia ar fi horor pt mine
bulinuta ,sper sa va reveniti cu mancatul si greutatea ,stii ca io te inteleg f bine desi nu am fost chiar asa 'rau' ca voi si totusi disperam ,dar ai dovedit ca tu esti puternica si o sa o scoateti la capat
bulinuta27 spune:
gabrielarusu nu papam nic cum...si plangem mult de tot cand trebuie sa papam...intelesesem ca s voi la fel
iaura sper sa isi revina...sper...abia ajunsese si el la 5680 si a dat inapoi iar...si avem 3 luni jumate pe cat e mami de hipo pe atat e bb de silfid
gabrielarusu spune:
iaura21 de la cate luni ai inceput sa-i dai mancarica?
cu ce ati incept prima data? cerealele le papa bine? si fructele?
mie pediatru mi-a spus ca de la 3.5 luni incep sa-i dau diversificat mi se pare cam devreme dar avand in vedere ca fata papa lapticul prost o sa-i incep de cand zice dr.
mamica de Maria Elisa
alina_anto spune:
gabriela Si noi suntem in categoria bebelusilor "mofturosi". Mie imi mananca ceva mai bine acum Filip, dar pana acum 3 sapt nu depaseam 80-90 ml la o masa..Media era de 60 ml, si aia cu cantec, plimbat etc..
Cu timpul vad ca s-a mai reglat cu apetitul, acum papa dublu fata de cat manca inainte, dar avem si zile cand papa mai putin..
Ideea e ca eu nu ma mai stresez, vad ca Filip e vesel, vioi, doarme bine, asa k il las sa manance cat si cand vrea.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
gabrielarusu spune:
asa e bulinuta plangea si la noi cand era vb de papa numai cand simtea lapticul in gura urla dar pana la urma papa dar de ieri vad ca nu a mai facut figuri nu a mai plans azi deloc ba chiar mi-a mancat pana acum 530 ml si sunt tare bucuroasa ca nu a mai urlat, i-am schimbat lapticul ii dau Humana chiar dc papa putin e mai gras si poate o salta si greutate mai mult si vad ca il accepta, sa vad pana cand si eu sper sa-si revina sa mamance cu placere sa nu ne mai chinuim asa cu bebeii.
chiar nimic nu vrea sa papa? dute la dr. cu el urgent nu mai sta cu el asa . ce laptic ii dai sa pape?
te rog dc vrei poti sa-mi lasi nr. de telef. pe PM ca sa putem discuta altfel
mamica de Maria Elisa
alina_anto spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu iaura21 de la cate luni ai inceput sa-i dai mancarica? cu ce ati incept prima data? cerealele le papa bine? si fructele? mie pediatru mi-a spus ca de la 3.5 luni incep sa-i dau diversificat mi se pare cam devreme dar avand in vedere ca fata papa lapticul prost o sa-i incep de cand zice dr. mamica de Maria Elisa |
eu am inceput de cateva zile sa ii dau cereale (Humana de mar fara gluten). Filip are 4 luni si 10 zile. Eu nu eram de acord sa ii dau altceva decat lapte matern inainte de 6 luni. Dar uite ca am avut problemele astea cu apetitul si nu a luat deloc bine in greutate(2,6 kg in 4 luni si 10 zile). Plus ca are si o dermatita atopica si atunci ii voi introduce alimentele putin diferit decat schema normala.
Urmatorul aliment la noi va fi morcovul- nu crud, ci la abur, pasat sau diluat cu apa.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
gabrielarusu spune:
alina_anto sper sa-i revina si ei apetitul cat de curand ..o sa merg la pediatru sapt. viitoare si o sa-i cer sa-i dea ceva vitamine si sa-i fac niste analize, dar parca vad ca dc ea in greutate nu o sa-mi dea nimic si a mea e o zuza toata ziua canta si grungureste pune buza dc nu ii dai atentie si urla de o aud toti vecinii, ieri noapte am gasit-o intoarsa pe burtica numai puteam de ea cand am vazut-o, prinde jucariile in mana si le duce la gurita cu o pofta de zici ca-i dau nu stiu ce, e dependenta de suzeta daca nu o are urla rau de tot o mai lasa cand doarme sau cand vb cu ea.
mamica de Maria Elisa
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui Bella_sib Buna dimineata mamici, Referitor la vaccin voi ati facut Prevenar, si daca da acum de curand l-ati mai gasit pe piata? Eu i-am facut prima doza la 2 luni iar acum la 4 luni nu l-am mai gasit, ci ca s-a terminat un stoc si pana intra alt stoc dureaza vreo 2 saptamani, asa mi-a zis o farmacista. Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
uite aici Prevenar
https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=prevenar