Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
I-am culcat, dar nu dureaza mult...
Aligroaznic cu osul, mama ce frica imi e! Eu nu le dau pana nu fac pestele farame, piure ca sa zic asa, cu degetele. Si chiar si asa, ultima oara au venit si Mirci si Ilinca cu cate un os la mine...sa-mi arate ca l-au depistat... F periculos!
Bine ca nu aveti jimic.
Nu mai scriu, va citesc, mi-e greu depe ipad.
Pup
Luminel spune:
Aly, am ceva treaba, ca daca maine sunt libera, tre' sa le las in ordine
bine, am fost si la masa!
Doloress, felicitari pentru baiatul mare si iesit din norme
m-am amuzat cu:
I-am zis sa faca ce ii zice creierasul lui si nu ce zic altii. Si a zis ca creierasul lui cateodata tace din gura si nu-i zice nimic. Si atunci el nu stie ce sa faca, asa ca se ia dupa altii
Esme, spor la pregatiri! maaama, pai tu faci juma de nunta acolo! eu ma stresez (si mi-am luat si liber) pentru o amarata de aniversare in familie, cu doua trei verisoare
Victoria_mami spune:
La noi e bine cu aniversarile, ptr. ca mai toata lumea se ofera sa aduca ceva; Laura, prietena mea, Mamica de Lauren (cealalta fetita cu leucemie) fiind mexicanca s-a oferit sa faca salsa si guacamole, nasha face salata de taco, eu... nu stiu ce oi face. Probabil o salata de cartofi si un platou de carnuri reci (salam, sunca, etc.) si branza. Si mai maruntisuri: chips, covrigei, d'astea. Pe aici asa e moda, si eu sunt multumita ca e asa, nu iau concediu (Lumi, ) sa fac mancare. Mai ales ca sefa mea nu prea-mi da mie concedii.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Ylari, n-am inteles exact cu caruciorul |
Scuze Raspunsul era ca noi nu avem ptr ca la Eva am renuntat la 1 an jumate la carucior si ptr BB Lucas inca nu am cumparat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui Doloress Da, au trecut ca vantul si ca gandul cei 4 anisori... Al meu era o mana de om, il tineam in palma aproape si acum e ditamai flacaul. Bine, nu ca David, dar oricum. Ieri am fost la evaluarea de sfarsit de an, a imbunatatit aproape toate skillsurile, cel mai mare plus il are la limbi, vorbeste foarte bine si engleza si franceza si articuleaza foarte bine. IN continuare literele si cifrele nu prea vrea sa e invete insa, n-a scapat cred eu de trauma aia de la inceput, cand a fost obligat la gradinita romaneasca sa le invete si nu a vrut. La capitolul comportament insa a regresat, e indisciplinat, se plictiseste repede, urmeaza mereu comportamentul celor mai obraznicuti si tot asa. Acum de doua spatamani l-au separat de prietenii lui cu care facea rele si cica e din nou Patrickul cel cuminte. I-am zis sa faca ce ii zice creierasul lui si nu ce zic altii. Si a zis ca creierasul lui cateodata tace din gura si nu-i zice nimic. Si atunci el nu stie ce sa faca, asa ca se ia dupa altii Trebuia sa faca vreo 2-3 activitati sa mi le arate si le facea foarte bine numai ca o facea pe-a clownul, aducea materialele taraindu-se pe jos, sau dansa, topaia, le aducea in dinti in loc sa le aduca in mana si tot asa. La MOntessori insa nu prea se accepta din astea, ii atrageau mereu atentia. Acuma insa pe mine ma pufnea rasul. Sau materialele se aduc, cate unul, pe rand. El a luat vreo 4 in mana, sa termine mai repede, si chiar eu l-am incurajat. Dar cica nu era bine, numai cate unul, regulamentar. Per total am baiat destept, dar stiti cum ziceau invatatoarele noastre, branza buna in burduf de caine Eu nu ma stressez deloc insa, imi place ca a devenit mai jucaus si mai indraznet, inainte era tare timid si inchis in sine. Chiar ma rugam de el, sa iasa din norme putin. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Doloress- nu ne detronati asa usor.... Deci ai baiat desptept, ma bucur ca ati facut evaluarea si sunteti multumit. LA noi e o bezna totala, nu prea imi dau seama cum e la inteligenta David fata de altii, insa e tare , tare lenes.... Cu greu completeaza plansele...cand e de scris offf pai il doare capul... ACum nici la inot nu prea mai vrea sa mearga...
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui Luminel Doloress, felicitari pentru baiatul mare si iesit din norme m-am amuzat cu: I-am zis sa faca ce ii zice creierasul lui si nu ce zic altii. Si a zis ca creierasul lui cateodata tace din gura si nu-i zice nimic. Si atunci el nu stie ce sa faca, asa ca se ia dupa altii Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
SI mie mi-a placut fraza . O sa o folosesc si eu cu david, sa vedem creierasul lui ce zice ???!!!
YLARI spune:
Doloress felicitari ptr evaluare!
Eu abia astept sa o ducem iar la o gradi pe Eva ca tare vinovata ma simt, am ales sa o tin acasa si ptr ca nu-i placea DELOC la gradinita aia dar si pentru ca mi se tot imbolnavea, eu gravida, una-doua trebuia sa ma invoiesc de la sv ca nu aveam pe cine sa las cu ea, si se vede, stiu ca stagneaza si ma simt groaznic. Mai incerc sa colorez cu ea, dar va dati seama ca prefera sa iesim afara (nici asta nu o mai pot face in ultima vreme ptr ca ma doare bazinul groaznic si iesim doar seara cand vine sotul acasa) sau sa se joace sau sa se uite la desene, sau sau sau... Si mi-a mai si zis saraca sa ii caut alta gradinita, cred ca ii lipseste socializarea. Pfuuuu, greu... sa vedem cum rezolvam.
Lumi parca tu ai avut fata la o gradi particulara prin Crangasi sau ma insel, nu mai stiu... poti sa imi spui despre care era vorba si ceva detalii, daca asa este? Multumesc
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
aldaesme spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami La noi e bine cu aniversarile, ptr. ca mai toata lumea se ofera sa aduca ceva; Laura, prietena mea, Mamica de Lauren (cealalta fetita cu leucemie) fiind mexicanca s-a oferit sa faca salsa si guacamole, nasha face salata de taco, eu... nu stiu ce oi face. Probabil o salata de cartofi si un platou de carnuri reci (salam, sunca, etc.) si branza. Si mai maruntisuri: chips, covrigei, d'astea. Pe aici asa e moda, si eu sunt multumita ca e asa, nu iau concediu (Lumi, ) sa fac mancare. Mai ales ca sefa mea nu prea-mi da mie concedii. _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Si la noi se ofera lumea, insa eu sunt dezastru la fazele astea. Nu sunt in stare sa accept sau daca accept nu ma simt bine. Anul trecut mi-a facut o prietena chiftelele si zau ca le-a facut bune, dar nue rau cum voiam eu si m-am super panicat pe faza asta. Evident ca nu i-am spus ei, dar eram stresata ca nu o sa placa lumii si faze din astea. Am mai facut si cu comandat la firme specializate si desi lumea era ok eu eram super nemultumita. Deci sunt dezastru si nu pot, tre sa le fac eu. Si cand vin oamenii aproape niciodata nu e totul gata fiindca vreau sa fie totul super proaspat asa ca de regula tortul e invelit in ultimul moment, anul trecut am facut chestii calde de am tot bagat si scos din cuptor. Si am prieteni buni, toti pe rand s-au oferit sa ma ajute si nu cred ca au fost mai mult de trei pe care i-am si acceptat. Am eu un stol mare roind in jurul capului meu si ma nerveaza dar asta este. Asa ca mai bine gatesc aici trei zile si trei nopti decat sa cer ajutor cuiva. Ai mei zic mereu ca nu-s intreaga la minte, ca altii nu ar face asa ceva...bla bla...fiecare face cum ii place lui mai mult, si mie asa imi place si asa ma simt eu bine chiar daca sunt epuizata dupa eveniment, ma simt eu fericita!
Esme si stolul ei