Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

am 2000 mesaje scrise, is tare nu?

Te iubim, printesa Victoria!!!

La mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, Ylari, am nascut-o pe Ana la Euroclinic, multumita, nota 10 cu felicitari (bine, la mine vine si din faptul ca mi-am adorat dr cu care am nascut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:

Hristos s-a inaltat!

Adevarat s-a inaltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

am 2000 mesaje scrise, is tare nu?

Pai esti, insa de aici rezulta cat de lenesa sunt eu. ma uitam ca tu esti membru din 2008 si eu din 2003 si nici in apropierea lui 2000 nu sunt

Voi stiti ca in curand ne mutam de aici? la copii mai mari? cand atrecut vremea? sa imi spuna cineva si mie ca eu cred ca am dormit 4 nopti de cate un an si brusc au trecut 4 ani fara sa imi zica si mie ce intentie aveau.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Esme, wow! ce petrecere mare! si faci tu toate pregatirile! deci, esti super!
Pe mine ma consuma teribil evenimentele astea
Distractie placuta!

Ce vreme

Sotul insista sa mergem weekednul viitor la munte
eu sunt cam sceptica ... nu stiu ce sa fac?
acum ca a zis si Alysh ca ploua mult si bine ... sa ne inghesuim intr-o camera de hotel, nu prea imi surade

Da, ne mutam la copii mari, nici mie nu imi vine sa cred -- pe Annika o vad inca micuta

Alysh, i-ai dat si bani la el?
Annika nu stie sa faca vreo cumparatura sau sa plateasca ceva, nici nu i-am aratat, e inca prea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, are cineva un carucior de care se poate lipsi o sapt- 10 zile?
Am o prietena care vine in vizita in tara cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Nicole: noi avem excursia pe 8 iunie, deci tu trebuie sa-mi povestesti ce ai pus in rucsacel.

Esme: deja avem copii mari, m-am apucat de seriale, parca vad ca ma reapuc de citit, de jocuri uraaaa, eu n-am mai fost in stare sa ma concentrez pentru astea, parca sunt o pisica sburlita tot timpul cu simturile ascutite sa sar cand aud un urlet, un tipat brrr acum imi dau seama cat de stresata am fost. Nu stiu voi cum sunteti dar cu Elena am fost mai stresata decat la Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Fetelor, are cineva un carucior de care se poate lipsi o sapt- 10 zile?
Am o prietena care vine in vizita in tara cu bebe mic

Noi nu mai folosim/avem carucior de pe la un an jumate, iar ptr bb Lucas nici nu am cumparat inca

Lorich merci de info.

Belle, la cat mai multe mesaje!

Azi noapte am visat ca faceam si eu tort printesa, ha ha! Ieri am gasit o reteta martipan habar nu aveam ca se face asa simplu si ca se face din migdale

Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai ca am prins si eu putina dependenta de FB

Belle,daaaa, si eu cu Luc am inghitit infinit mai mult stres. Si inca mai inghit. Ieri de ex: in parc s-a dus la un carusel langa care era o masinutza, ambele in functiune. A alergat ca bezmi, nu am apucat sa-l prind s-a bafgat cu capul intre carusel si masina care mergeu, noroc ca un domn l-a prins la timp, daca avansa ii storceau alea capatzana. Apoi toata seara a vrut bobo si multe ale chestii interzise. Sa nu va imaginati ca nu-i dau , ii dau o bobo, 2,3 dar vrea la nesfarsit. Pt fiecare refuz se pune pe urlete, crize, etc. Vlady a inteles de cele mai multe ori un refuz deoarece explic de fiecare data motivul refuzului.

Ei si toata seara a vrut sa faca tot felul de minunti sau sa-i dau tot felul de minuni. Si tot toata seara a urlat. Apoi s-a mai inecat si cu osul de peste

Adriana, VLady isi cumpara el tot. Daca vrea o jucarie nu accepta sa o platesc eu, el sa dea banii casierei, el sa primeasca restul. Stef ma cearta zice ca nu e ok sa-i dau bani pe mana. M-a certat si cand l-am trimis in excursie cu bani. Imi place insa ca vrea sa fie independent, sa-si rezolve el anumite lucruri si nu vreau sa-l inhib.

Ah, Belle, astept si eu momentul ala in care sa ma apuc de citit, de vazut filme. LA momentul de fatza eu nu mai am alte subiecte de discutie decat :copii, copii si iar copii

Azi am chef de vorba, da? Lumi, ai treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da, au trecut ca vantul si ca gandul cei 4 anisori... Al meu era o mana de om, il tineam in palma aproape si acum e ditamai flacaul. Bine, nu ca David, dar oricum.

Ieri am fost la evaluarea de sfarsit de an, a imbunatatit aproape toate skillsurile, cel mai mare plus il are la limbi, vorbeste foarte bine si engleza si franceza si articuleaza foarte bine. IN continuare literele si cifrele nu prea vrea sa e invete insa, n-a scapat cred eu de trauma aia de la inceput, cand a fost obligat la gradinita romaneasca sa le invete si nu a vrut. La capitolul comportament insa a regresat, e indisciplinat, se plictiseste repede, urmeaza mereu comportamentul celor mai obraznicuti si tot asa. Acum de doua spatamani l-au separat de prietenii lui cu care facea rele si cica e din nou Patrickul cel cuminte.
I-am zis sa faca ce ii zice creierasul lui si nu ce zic altii. Si a zis ca creierasul lui cateodata tace din gura si nu-i zice nimic. Si atunci el nu stie ce sa faca, asa ca se ia dupa altii
Trebuia sa faca vreo 2-3 activitati sa mi le arate si le facea foarte bine numai ca o facea pe-a clownul, aducea materialele taraindu-se pe jos, sau dansa, topaia, le aducea in dinti in loc sa le aduca in mana si tot asa. La MOntessori insa nu prea se accepta din astea, ii atrageau mereu atentia. Acuma insa pe mine ma pufnea rasul. Sau materialele se aduc, cate unul, pe rand. El a luat vreo 4 in mana, sa termine mai repede, si chiar eu l-am incurajat. Dar cica nu era bine, numai cate unul, regulamentar. Per total am baiat destept, dar stiti cum ziceau invatatoarele noastre, branza buna in burduf de caine Eu nu ma stressez deloc insa, imi place ca a devenit mai jucaus si mai indraznet, inainte era tare timid si inchis in sine. Chiar ma rugam de el, sa iasa din norme putin.

Mergi la inceput