Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, da, am avut-o 3 luni la Alecos Kindergarten, pe Pietrele Doamnei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Si cum era? Ai fost multumita? De ce ati renuntat? V-ati mutat, parca? Nu, e clar, imi trebuie niste lecitina...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am de povestit:

- Mi-am luat tigaia dry cooker, azi a sosit- Lumi- help, ce fac cu ea ??? Poate ma intrebi de ce am luat-o ? Ca am vazut la tv si ca vreau sa induc un stil sanatos de viata familiei… Ai gatit ceva la ea ?
- Astazi m-am suparat rau pe David. Daca eram acasa cu el ii dadeam sigur cateva palme. SA va povestesc. Am fost la gradi sa il iau. S-a tot rasfatat inainte sa il incalt, se punea pe canapea, se ridica, alerga, a vrut sa alerge prin ploaie fara sa fie imbracat … Eu eram si cu gandul la bebe, care era singurica in masina si la discutie cu o doamna sa imi spuna ce sa pregatesc pentru excursie. In masina am discutat ca mergem la magazin sa luam ceva pt sandwishuri si mi-a promis ca se multumeste cu o punga de pufuleti si un iaurt… Bine, am zis… In magazin a inceput rasfatul: vreau pufuleti, dar vreau 2 pungi, vreau si iaurt din asta si din asta, vreau si kinder, vreau si, vreau si… L-am rugat sa stea langa mine sa nu alerge prin magazin, insa nu m-a ascultat. Fugea de la un raft la altul , se rasfata, radea in hohote fara un anumit motiv… M-am enervat teribil. I-am spus sa fie cuminte asa cum mi-a promis in masina… Nimic…. Aveam asa de multi nervi, ma grabeam asa de tare (copilul mic tot in masina era, singurel…). AM vrut sa ii dau jos din cos pufuletii, iaurtul…dar m-am gandit ca imi face o criza si eu nu sunt buna sa gestionez conflictul in public, mai ales daca sunt grabita si stresata… Trebuie sa mai lucrez la acest aspect…
Am ajuns in masina si am inceput teoria, l-am tras si de urechi si i-am promis acasa o bataie zdravana… I-am explicat ca eu il respect, ca il tratez ca pe un baiat mare etc, etc… Acasa nu m-am tinut de cuvant, adica nu l-am batut , dar l-am trimis sa se schimbe singur in pijama, sa se culce si i-am interzis orice jucarie sau joc pana maine. Are voie doar sa coloreze, sa scrie sau sa picteze….
Cred ca sufera mai mult decat sa il mai trag de urechi… Acum astept sa vad cum se termina ziua… La ora asta dorm amandoi…

- O perla a lui David: ieri am mancat un croissant si i-am dat Antoniei ambalajul (ii place fosnaitul). David a papat si el unu si avenit si i-a dat si el Antoniei ambalajul. La cateva secunde, ma intreaba: Mami , Antonia e cos de gunoi ???

Adriana - noi il folosim la ANtonia. Cate luni are bebe ? Iti trebuie landou sau sport ? (intreb si eu...chiar daca nu am de dat...dar daca e bebe mic si nu sta in fundulet, trebuie landou sau cu un unghi mai mare de inclinare...). Tu zici ca ploua weekendul viitor ? Eu, sincer si daca ploua prefer sa plec la munte... Mergem cu inca o familie cu copii... asa ca ne petrem timpul cu ei, chiar daca afara e frig...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

La noi e bine cu aniversarile, ptr. ca mai toata lumea se ofera sa aduca ceva; Laura, prietena mea, Mamica de Lauren (cealalta fetita cu leucemie) fiind mexicanca s-a oferit sa faca salsa si guacamole, nasha face salata de taco, eu... nu stiu ce oi face. Probabil o salata de cartofi si un platou de carnuri reci (salam, sunca, etc.) si branza. Si mai maruntisuri: chips, covrigei, d'astea. Pe aici asa e moda, si eu sunt multumita ca e asa, nu iau concediu (Lumi, ) sa fac mancare. Mai ales ca sefa mea nu prea-mi da mie concedii.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Si la noi se ofera lumea, insa eu sunt dezastru la fazele astea. Nu sunt in stare sa accept sau daca accept nu ma simt bine. Anul trecut mi-a facut o prietena chiftelele si zau ca le-a facut bune, dar nue rau cum voiam eu si m-am super panicat pe faza asta. Evident ca nu i-am spus ei, dar eram stresata ca nu o sa placa lumii si faze din astea. Am mai facut si cu comandat la firme specializate si desi lumea era ok eu eram super nemultumita. Deci sunt dezastru si nu pot, tre sa le fac eu. Si cand vin oamenii aproape niciodata nu e totul gata fiindca vreau sa fie totul super proaspat asa ca de regula tortul e invelit in ultimul moment, anul trecut am facut chestii calde de am tot bagat si scos din cuptor. Si am prieteni buni, toti pe rand s-au oferit sa ma ajute si nu cred ca au fost mai mult de trei pe care i-am si acceptat. Am eu un stol mare roind in jurul capului meu si ma nerveaza dar asta este. Asa ca mai bine gatesc aici trei zile si trei nopti decat sa cer ajutor cuiva. Ai mei zic mereu ca nu-s intreaga la minte, ca altii nu ar face asa ceva...bla bla...fiecare face cum ii place lui mai mult, si mie asa imi place si asa ma simt eu bine chiar daca sunt epuizata dupa eveniment, ma simt eu fericita!

Esme si stolul ei

Si eu as prefera sa le faci tu, ca le faci DELICIOASE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Si cum era? Ai fost multumita? De ce ati renuntat? V-ati mutat, parca? Nu, e clar, imi trebuie niste lecitina...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

mai, era ok; am fost multumita (exceptie facand ca ma usca de bani, adica imi usca bugetul meu care nu era mare)
noi am renuntat tocmai din cauza asta si pentru ca a gasit loc la cresa aici in titan! de asta ne-am si mutat (avantajul statului cu chirie, te relochezi unde vrei)
atunci era nou deschisa (in 2009) si era ok; mancarea o pregateau acolo

stai ca mi-am amintit ca s-au mutat de pe Petrele Doaamnei pe o alta strada paralela; asta dupa ce am plecat noi! nu mai stiu cum mai e acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, si mie mi-a tras Raducu o portie de nervi venind pe drum de la gradinita zilele trecute, se tot incaiera si alerga cu Andrei. Ca in final sa traverseze straduta din fata blocului in fuga. Imediat dupa aceea a trecut o masina, am zis ca lesin... Imi venea sa-l trantesc si mai multe nu, i-am tinut o teorie lunga de tot, a fost pedepsit. Nu cred ca i-a intrat prea mult la cap desi pe moment zicea ca a inteles.

La cumparaturi am renuntat sa merg cu amandoi, ca sunt imposibil de stapanit.

O sa ne mutam la copiii mai mari dupa ce face toata lumea 4 ani, la sfarsitul lui iunie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nicole, si mie mi-a tras Raducu o portie de nervi venind pe drum de la gradinita zilele trecute, se tot incaiera si alerga cu Andrei. Ca in final sa traverseze straduta din fata blocului in fuga. Imediat dupa aceea a trecut o masina, am zis ca lesin... Imi venea sa-l trantesc si mai multe nu, i-am tinut o teorie lunga de tot, a fost pedepsit. Nu cred ca i-a intrat prea mult la cap desi pe moment zicea ca a inteles.

La cumparaturi am renuntat sa merg cu amandoi, ca sunt imposibil de stapanit.

O sa ne mutam la copiii mai mari dupa ce face toata lumea 4 ani, la sfarsitul lui iunie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gabi - dar cu Andrei te intelegi sau mai bine zis intelege ? Face in curand 7 ani (de fapt maine... ), dragul de el... Va pregatiti in weekendul asta de party sau organizati pentru amandoi ?
La multi ani de pe acum ! Sa fie sanatos si fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

A fost ceva in aer azi.

Dimineata il duc pe Robert la gradi, ii dadusem o briosa cu un lapte acasa, si mai avea o treime de briosa in mana in drum spre gradi. In fata blocului o scapa din mana! Bon, ii zic las ca o papa o pisica, uite ce foame ii era pisicii!!Se pune pe urlaaaattt..vuia strada, mergem ce mergem nu inceta. Ii promit alta, nimic! La un mom ii zic serios asa "vrei sa ne intoarcem si s-o mananci din noroi?"
S-a gandit un pic si i-a trecut instant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Nicole, si la noi e greu de mers in magazin cu iustin asa ca facem lista si mergem doar unul dintre noi, altfel iese balamuc....veea de toate si alearga peste tot...altceva m,a uimit in mesajul tau..faptul ca lasi un copil de cateva luni singur in masina...pt mine e un lucru de neconceput. Odata am fost intrun magazin 5 minute...la intoarcere am gasit masina sparta in dreptul scaunului de bb si asta in plina zi ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Nicole, si la noi e greu de mers in magazin cu iustin asa ca facem lista si mergem doar unul dintre noi, altfel iese balamuc....veea de toate si alearga peste tot...altceva m,a uimit in mesajul tau..faptul ca lasi un copil de cateva luni singur in masina...pt mine e un lucru de neconceput. Odata am fost intrun magazin 5 minute...la intoarcere am gasit masina sparta in dreptul scaunului de bb si asta in plina zi ...

Da, eu o las pe Antonia in fiecare zi in masina singura cand merg la gradi sa il iau pe David. Gradi este in cartierul nostru. Locuim in afara Bucurestiului intr-un cartier de case... Sincer nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi rapit copilul din masina...
Iar magazinul este un market mic din divizia Metro situat tot in cartier...Si la fel, nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi rapita...
In Bucuresti nu as lasa-o sau poate as lasa-o doar 5 minute, nu mai mult...

Eu asa il mai lasam si pe David daca intram la farmacie, sau sa iau un ziar...

Mergi la inceput