Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Tot uit si ma oftic, dar mi-am amintit si postez:

La multe lunite Babyboom!!! Am vazut pozele, e un copil cu un zambet molipsitor, seamana cu tine Elly

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
In primul rand FELICITARI noilor mamici si sa va creasca bebelasi mari si sanatosi.

Noi suntem bine, mai ne chinuim din cand in cand sa facem numarul 2 dar nu pot spune ca plange. Doar cand ii e foame plange, in rest nu avem probleme. Da mai are momente cand vrea in brate, dar e foarte bine.
Lapte avem si la edi am avut, eu sper sa ii dau pana peste 1 an cum am facut cu primul.

De 2 zile ne-a cazut buricul. Conjunctivita a trecut, si azi mergem la doctor la control. Saptamana trecuta sambata ne-am cantarit si aveam 4.500, din spital am venit cu 3.600, eu zic ca foarte bine intr-o saptamana si ceva.

Eu folosesc o pompa manuala de la Avent, si sunt foarte multumita de ea. Fara ea as fi facut de multe ori furia laptelui.

Nici eu nu cred ca exista lapte de mama care sa nu fie bun, doar doctorii ne infrica.

Apropo si eu stiu pe cineva care a facut cezariana deorece doctorii i-au spus ca bebele are in jur de 4500, si dupa cezariana copilul avea 3300, o diferenta mare, si putea naste natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Deea, m-ai topit, Andru imi zice o prietena la care tin eu mult Da, numele lui va fi Robin Gabriel (Robin e varianta a numelui Robert si am cazut amandoi de acord, plus ca e un pic mai diferit cum e si numele Amanei)

Eu am contractii fff dese la 2-3 minute, dar nedureroase, asa ca nu ma mai agit de data asta.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Si daca de data asta trebuie sa te agiti

Deea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Le am de aseara, nu erau asa de dese, dar nu dor, deci e bine
O sa-mi dau seama daca va fi cazul de mers la maternitate. Nu cred, o sa stea pana pe 31 =))

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

hello dragutelor!

Ylari, n-am apucat sa-ti raspund, vad insa ca intre timp apele s-au mai linistit si la tine si ma bucur. Nici eu n-am stiut ca nu voi naste cu dr. meu, el e unul dintre extreeeem de putinii care asista la nasterile pacientelor lor, la prima sarcina era plecat pana pe 3, eu trebuia sa nasc pe 22...si am nascut pe 1! Nu mi-am facut probleme deloc, stiam ca spitalul unde voi naste are un personal excelent si...asta a fost!
In rest, sa nu crezi ca aici sistemul e grozav- ziceai ca in Ro nu te ia niciun dr. la sfarsit de sarcina, pai aici nu te ia nici la inceput - e aproape imposibil sa-ti gasesti un dr ( imi amintesc cand am vrut sa-l schimb pe al meu din cauza ca astept de fiecare data in medie 3 ore peste programare- am sunat intr-o zi intre 35-40 de doctori, nimeni nu ia pacienti de niciun fel!!!!) Asta cu gine e o mare problema aici, stiu inclusiv persoane care merg la control la dr. de familie ( care, btw e o alta poveste trista), din cauza ca pur si simplu nu si-au gasit ginecolog! Ca sa nu mai zicem de faptul ca aici prima-prima vizita de sarcina e la 12 saptamani, cand treaba e in mare facuta, puiul la locul lui format etc, iar controalele dureaza 5 minute- ascultat inimioara, luat tensiune si cantarit..practic sarcina merge de la sine, nu ti se uita nimeni in coarne si daca apar probleme.. si nu e prea tarziu, esti trimisa la controale mai serioase. De nascut nasti la spitalul unde e dr. tau, dar nu ramai "nenascuta" daca mergi oriunde altundeva, asta e clar! Ca peste tot, sunt si aici chestii bune si mai putin bune, noi mergem inainte cu optimism, ca doar n-avem de ales! pupicei!

Felicity, nu ma chiar admira - sunt nevoita sa ma mut, contractul imi expira pe 1 iulie si nu vreau sa-l reinnoiesc deoarece vrem un apartament mai mare - asta are doar o camera plus salon+ restul, acum ne-am inchiriat cu o camera in plus. Va fi un pic mai complicat cu mutatul dar ne descurcam noi cumva! mami si bebele mic-mic

Deea, asa e, Ilinca e copilul clasic "pentru muscat" si, obisnuita fiind din primele luni de viata..ii si place si rade cu hohote cand e motrosita!

Mai, pe mine ma scoate din sarite ca in fiecare zi mai intra cineva sa anunte ca nu poate naste natural, ca ii MUSAI cezariana - nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu voi fetele-pacientele, sunt convinsa ca orice mama ar alege varianta cea mai sigura pt nasterea bebelului, dar mi se pare incredibil faptul ca azi, in Romania "nu se mai poate " naste natural!!!!!!! Ce usor si comod e pt un dr sa taie si sa spanzure, ca la macelarie e domnul, pac-pac si gata, a rezolvat-o si pe asta! Grrrr, hai ca nu ma mai gandesc ca-mi creste tensiunea si-mi ia foc Zen-ul!

fug ca s-a trezit grasunica mea, revin! Pupicei cu zeeeeeeen

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Fetelor va mulumesc pentru incurajari. Vezi Ramona de ce sunt eu ingrijorata? Tu zici ca intr-o saptamana bebe a luat 900 g iar. Noi avem astazi o saptamana si avem mai putin cu 300 g ca la nastere....asta este. Voi astepta pana luni cand suntem programati la Medelife la control si apoi o sa vedem ce o sa facem.
Ce o face Gabiko? O fi nascut?
Mmamita si eu eram contra cezarieniei total dar acum ma felicit ca am luat o decizie atat de inteleapta din cauza cordonului. Eu pe masa de operatie am avut tensiunea 20 si bebe a cam avut probleme din cauza asta (nu a respirat 30 de secunde). Deci era si mai rau la nastere normala si oricum se ajungea la cezariana...asa ca ...
Deea cum a fost revederea cu ai tai?

Mergi la inceput

Miha nu eu am avut revederea cu parintii, ci aever. O astept si eu cu vesti despre reintalnire si despre ce a achizitionat de la targ.
Imi pare rau ca esti necajita, nu ma pricep dar ii doresc puiului recuperare de grame rapida sa nu o mai ingrijoreze pe mami

Deea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, sigur ca mai iau pastilele, dar cum intarzii putin, cum incep contractiile dureroase. Ma doare intai spatele, apoi burta cu totul si-i tare de sar purecii pe ea. In rest, sanatate si voie buna!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea mii de scuze m-am zapacit...tu cum mai esti?

Mergi la inceput