Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna...sa mai dau un semn sa nu ziceti ca am nascut..de doua zile sunt singurica, adica fara Eva..ea e de ieri la ai mei asa ca am avut si eu timp de odihna si leneveala..ieri nu am facut nimic nimic..azi am iesit pana la piata dupa cirese..diseara vine gaza acasa si bine ca urmeaza we si e si sotul cu mine..e cam greu sa stau dupa fundicul ei non stop mai ales ca e vremea asta urata si nu putem iesi afara la joaca..

Burtica e bine, contractii am si eu nedureroase, dar destul de dese. Se intareste burta si ma tine, noaptea e chin sa ma intors si ma trezesc de suge de ori pt pipi..de doua zile vad pe hartia igienica cand si cand ceva alb lipicios dar e putin si nu ma gandesc la dop..o fi secretie.

Fac saptamanal consul si martiepoate am altul..sper sa ma tina pana atunci desi eu cred ca da.

Ylari ma bucur ca ai rezolvat cumva cu doctorul, si cred ca va fi bine la MEdlife..conditiile sunt bine caci totusi e privat iar de dr Albu am auzit numa de bine...poate ne vedem pe acolo.

Acum am apucat si eu sa imi iau o preche de papuci pt spital, sosete, paste de dinti...din astea imi pun la bagaj..cica si trusa de farduri..mda vezi sa nu o iau...ma gandesc unde sa le pun..valiza nu ca e prea mare, geanta e prea mica...mai mare va fi cutia de celule ca eu apropouri..RECOLTEZ....am recoltat si la Eva si nu fac diferentiere acum..mai bine sa zic ca arunc banii astia decat sa rregret, Doamne Fereste...ca o toata de rezerva..stim ca medicina evolueaza, deja se folosesc...mai bine sa fie acolo si punct. Recoltez cu CBC pachetul Diamond.

Mamita perfect de acord cu tine. Doctorii zic cezariana si mamele sar imediat ca da..sincer nu stiu de ce ca dureri sunt de ambele parti iar bebelusi mari peste 4 kg nu sunt asa de multi....dar fiecare face pentru el cum vrea pana la urma, eu una nu mai comentez subiectul.

Andra lasa mai ca sta Robin pana pe 31 mai..frumoasa data..mai ales ca dupa e alta zi super....

Eu sper sa se mai incalzeasca si sa se opreasca ploile, nu imi vine sa nasc pe frigutel..vreau sa vina bebica odata cu vara.

Va pupacesc.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Aaaa si pentru IOnelu un pupic cuvinte...de ce crezi ca toata lumea cand ne vede pe noi cu copil mic si burta mare incepe " ce mamica curajoasa"," o iei de la capat", " ai curaj?"......si nu se refera la momentul nasterii nuuuuuuu..ci fix la dupa, la noptile nedormite, la legatat, la oboseala, la tot ce scriu tu acolo.

Majoritatea copiilor sunt asa, asta fac ei plang , comunica, nu le convine sau le convine si tot plang..toate patuturile si carucioarele au un arici mic ascuns, ai uitat cand spuneam noi mamicile asta acum ceva timp pe forum?...asa o sa spui si tu mai tarziu...idee e sa fim noi cu psihicul bun si sa nu le lasam doborate..

Eu de ex mergem la pipi cu ea in scoica, la bucatarie cu ea in port bebe..am tinuto in brate mereu, nu sa invatat in brate cum toate babele spun -asta e o prostie..ba din contra am purtator mereu in sling, mai tai, brate, port bebe..dormem in fund cu ea pe piele mea..furam cate 2ore de somn noaptea intre alaptari....

Asta iti zic..asa sunt bebelusi..dar dureaza vreo 3-5 luni pana isi fac un usor program si mai trece burtica..tu sa fii tare si sa te gandesti ca trece...mottoul meu a fost " un an nu e mult" ....si asa imi spunem oricand ma simtem obosita...si incepusem sa vad altfel totul..noapte vedeam luna, stelele, dimineata rasaritul de soare, ascultam greerii..si nu orele de trezire si nesom.

Te pup si sper sa ai putere in continuare.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor, v am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru ca sunt tare ingrijorata.

Va spuneam zilele trecute ca i tremura barbitza puilui. Eh de ieri s au intetit tramuraturile si a inceput si manutza, asa cum e la batrani din incheietura. Va imaginati ca astazi la rima ora am vb cu pediatra care mi a spus sa i dau 4 pic de vigantol si cate 2.5 ml de calciu de 2 ori oe zi. Fetelor zicea ceva ca nu absoarbe cum trebuie calciu mai alea ca s a extins treaba si la manutza. Sunt groznic de ingrijorata. Ce inseamna asta???

Eu i am mai dat calciu 5 zile la inceput si nu ma asteptam sa avem asa repede iar probleme. Voi ati mai intalnit? Ati mai auzit de asta? Aveti idee ce insemana?

Mergi la inceput

Scuze pt greseli..dar scriu de pe ipad si are setat autocorector..asa ca unele cuvinte imi sunt schimbate dupa capul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Blanca ce ma bucur la ce scrii tu acolo :) e adevarat,dar sunt momente cand cedezi si te apuci si tu de plans cand plange bebele.
Vorbeati de mame...offffffff cat mi-as dori sa fie langa mine acuma cand am cea mai mare nevoie de ea.si din cauza asta plang non stop aproape.nu ma pot abtine.cred ca is de vina si hormonii dar na..asta este.Sa fiu tare ptr Piti.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Ioana si Evei ii trebura barbita cand a fost bebe, asa ma agitam si eu..nu tin minte sa ii fi dat calciu..vit D da.....daca nu ai incredere in pediatra..fa un supracontrol la dna dr Marcu de la Medlife..o gasesti la spitalul de pediatrie zilnic...e o pediatra cu renume si experienta multa...doar ca supracontrol aglomerata..ma gandesc ca daca le spui ca ai nou nascut e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ioana la noi la Iasi medicii dau timp de un an calciu 10 zile pe luna plus vigantol 3 pict pe zi.Nu iti fa probleme.stai linistita.nu e vb de nici o boala poate pur si simplu are o carenta mica de calciu.se mai intampla.

Mergi la inceput

Onutza..stiu..si cand iti vine sa cedezi o faci..insa te duci frumos in alta camera urlu si plangi, dai cu pumnii tare tare intr-o perna..te descarci si vii la bebe..caci tu esti cel mai mare leac si alint pt "durerile" lui...descarcarea asta ajuta mult.

Mergi la inceput

Dragelor, v am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru ca sunt tare ingrijorata.

Va spuneam zilele trecute ca i tremura barbitza puilui. Eh de ieri s au intetit tramuraturile si a inceput si manutza, asa cum e la batrani din incheietura. Va imaginati ca astazi la rima ora am vb cu pediatra care mi a spus sa i dau 4 pic de vigantol si cate 2.5 ml de calciu de 2 ori oe zi. Fetelor zicea ceva ca nu absoarbe cum trebuie calciu mai alea ca s a extins treaba si la manutza. Sunt groznic de ingrijorata. Ce inseamna asta???

Eu i am mai dat calciu 5 zile la inceput si nu ma asteptam sa avem asa repede iar probleme. Voi ati mai intalnit? Ati mai auzit de asta? Aveti idee ce insemana?

Mergi la inceput

Blanca, sarumana mult. O sa sun la medlife sa vad cad gasesc o programare.

Onutza eu nu ma agitat atat de tare daca nu se inrautatea situatia, si am simtit osi pe pediatra ca se cam agita. In fien sper sa fie oki.

Incep sa i dau tratamentul si vedem cum raspunde.

Mergi la inceput