Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)
Raspunsuri - Pagina 11
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Sper ca e bine toata lumea.
Eu am fost astazi la eco-cardio, a spus doctora ca inima mea e in regula, doar valva bicuspida e un pic mai subtire, dar ca e asa din cauza conformatiei mele, deh sunt o slabatura fara muschi.
Mi-au montat si holterul sa-mi monitorizeze activitatea cardiaca 24h, sper sa fie bine si testul ala sa pot naste natural.
Aseara am facut cumparaturile pentru bebe si in weekend montam patutul si aranjam tot.
Mai am de cumparat cadita de la un alt magazin.
Fetelor care ati folosit produse Mustela, dati-mi va rog un sfat ce sa cumpar ca sa-l spal pe bebe.
pentru burtici, mamici si minunile mici!
Elena 37+ cu Bebster AMR 2+
blanca000 spune:
Eu am folosit si voi folosi Mustela...crema pt fundulet e f buna, gelul dermo pt spalat cap si corp, Stelatopia pt cojitele din cap..ba si un sampon spuna tot pt cap...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Cuchilici spune:
Buna!
Apropos de doctorii care incurajeaza cezariana, stiu ca e asa, prea multe cezariene fara sa se impuna, e adevarat. Dar daca doctorul meu care m-a incurajat toata sarcina sa nasc normal, lasandu-mi ambele optiuni totusi, mi-a zis ca parerea lui ar fi saptamana viitoare sa facem cezariana, eu il cred. Eu nu am nici un semn ca s-ar apropia momentul, nici o contractie, nici o durere in col, nici un dop eliminat, nici o durere de spate, nimic nimic, iar colul este beton, inchis si lung. In afara de asta doctorul asta este prieten cu verisoara mea care este psihiatra si sotul ei, chirurg. Chiar nu cred sa imi faca asa din comoditate, iar la cat e omul asta de devotat meseriei lui, sunt convinsa ca nu face cu nimeni.Rar un medic ca el in Romania si eu am toata increderea.
Bineinteles ca multe opteaza de frica, fie ca sunt si incurajate de medici pentru ca pentru ei este mult mai usor si nici eu nu sunt de acord.
Nu m-am suparat, sa nu fie interpretat asa, va spun doar ca nu este situatia mea. Bebele meu este mare pt ca seamana cu taica-su care are 1.93m si 4 kg si ceva la nastere, sora lui 4 kg, nepotelele 4 kg bucata Ma asteptam sa fie un bebe mare, si chiar daca mama lor i-a nascut normal, daca pot face in asa fel incat sa diminuez la maxim riscul pt bebele meu, o voi face
Corina 39+ cu Vlad Alexandru
ClaraJ spune:
Buna si de la noi,
Fetelor, va rog eu mult sa nu va suparati, dar e eronat sa credeti ca daca nasteti prin cezariana, bebelul e in siguranta. Asta doar in cazul in care viata bebelusului sau a mamei sunt puse in pericol, in rest, scoaterea bebelusului prin cezariana este un proces artificial si traumatizant atit pentru mama cit mai ales pentru bebe. Sa nu uitam ca parte din substantele administate mamei pentru operatie ajung sa fie ingerate si de catre bebe!!!
Organismul femeii este menit sa nasca natural si sa acomodeze diferite dimensiuni ale bebelului!! Eu nu inteleg de ce medicii astia nu recomand mai intii o inducere si abia apoi ca o ultima resursa cezariana!!!
Nu am scris sa supar pe nimeni, fiecare naste cum doreste, insa e complet gresit sa credeti ca e mai sanatos pentru bebe sa se nasca prin cezariana decit natural!!!
In rest, sunt de acord cu tot ce a scris Anitta si restul mamicilor care au explicat de ce bebelusii vor in bratele noastre. A-i tine in brate nu creaza absolut deloc dependenta ci dimpotriva!!! Iar manipularea la virsta asta este iesita din discutie!!!
IONELU - poate e posibil ca pitica sa aiba acid reflux si atunci se explica nelinistea etc. In cazul asta, ar trebui sa doarma pe o suprafata usor inclinata, dar trebuie sa te uiti dupa anumite semne!!! Uite aici un link care ar putea sa te ajute sa le identifici:
http://www.mayoclinic.com/health/infant-acid-reflux/DS00787
Noi ne adaptam usor, usor cu micutul Kaeden cel mincacios!!! Pentru mamicile care au deja un copil mic acasa (BLAnCA, ANDRA, ULIASI, Ylari, ASteropi)) scuze daca am mai omis pe cineva, ce mi se pare cel mai greu acum e sa tin pasul cu Bryce ca el e plin de energie si vrea aceeasi atentie pe care o avea inainte de venirea fratiorului. Ginditi-va la un mic ajutor, macar in primele saptamini, pina va refaceti! Eu sunt si singura cu amindoi baietii ca tati lucreaza la un film in deplasare si e destul de intens procesul. Insa, ca sfaturi, dormiti neaparat cit de des puteti, incercati sa-l implicati pe fratiorul/surioara cel mare in ingrijirea bebelului (sa va dea un pampers, sa-l atinga) alaptati in preajma lui, eventual cititi-i o poveste, co-sleeping-ul pentru noi e nu numai util ( in sensul ca suntem cu totii in aceeasi camera si nu trebuie sa merg prea departe) dar ajuta si emotional ca si Bryce se simte mereu inclus in tot ceea ce facem!!!
Va pupic si va doresc zile si nopti cit mai senine,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
Deea_Deeutza spune:
Neata si-o cafea buuna!
Hai Cuchilici! Hai bebe Vlad Alexandru!
Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!
Anitta_O spune:
Draga de ea, Cuchilicea noastra! A mai avut timp si chef sa intre aici sa ne anunte. Bine ca s-a rupt apa inainte de a te baga la cezariana la rece. Poate nasti asa cum iti doresti.
Doamne-ajuta sa mearga totul minunat!
Clara, ma bucur ca ai intrat sa mai stim de voi. Eu ma gandeam ca o ai pe soacra care te mai ajuta, singura cred ca e tare greu, cu doi copii micuti.
Eu deja am mancat, am aerisit lenjeria, am facut curatenie, am aspirat, am pus o masina de rufe la spalat si am si citit noutati pe net. Ce sa fac, daca baiatul m-a trezit la ora 6? Va dati seama ca am fost foarte bucuroasa cand m-am uitat la ceas si am vazut cat e ... In cursul saptamanii ne trezim la 6.45 ca sa se pregateasca pentru scoala, dar si sambata... prea mult, dom'le. Asa ca m-am apucat de treaba, ca sa nu ma enervez.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+
Anitta_O spune:
De Gabiko nu stie nimeni nimic?
Virgi, care mai e treaba pe la voi, cum mai e cu laptele curgator?
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 Blanca ce ma bucur la ce scrii tu acolo :) e adevarat,dar sunt momente cand cedezi si te apuci si tu de plans cand plange bebele. Vorbeati de mame...offffffff cat mi-as dori sa fie langa mine acuma cand am cea mai mare nevoie de ea.si din cauza asta plang non stop aproape.nu ma pot abtine.cred ca is de vina si hormonii dar na..asta este.Sa fiu tare ptr Piti. Va pup!!! [url="Mami de Piti[/url] |
Oana, hai la mine sa facem clubul bocitoarelor. Ieri plangeam deodata, fara sa fac ceva sau sa ma gandesc la ceva anume..curgeau lacrimile la greu si eu radeam ca nu ma pot opri din plans. Tare, nu?
si... a zis Cezar sa te invit la noi.
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius