Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, ieri l- am nascut si eu pe Robin, 3,5 kg si 52 cm, apgar 9 pt ca avea nod de cordon. Astept laptopul si revin cu detalii

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetlor nici nu mai stiu daca ieri v-am scris sau nu, neuronul gravid e pe duca si el
Cuchiliiiici, ce emotzii m-au luat cand am citit, nastere usoara scumpa, sa fie asa cum iti doresti.
Fetelor treceti-ma si pe mine cu cezariana pe 12.06.12 la ora 12, ha ha ha, ce cifre.
Da, e o porcarie cu cezarienele astea. Cum spuneam, exact ca si cu incurajarea alaptatului, totul e bla bla, pana la urma iti baga cine stie ce text (adica frica in tine) si te duci la taiere, ce sa faci. Eu acum la a doua sarcina am intrebat de la inceput daca nu am putea incerca natural, raspunsul a fost no way, cu fatza de rigoare (ceva de genul asta e cu capu) si textele binecunoscute ca sunt mica in bazin ca o sa mi se rupa uterul ca sa nu riscam ca mai am un copil de crescut ca nu m-am dilatat deloc data trecuta, bla bla si gata frica!
Clara multumim de sfat, eu m-as gandi si ma gandesc la ajutor dar raman cu ganditul ca n-am pe cine sa chem (care sa nu ma enerveze) o sa stea sotul cu mine la inceput si vom vedea daca ajung sau nu la balamuc, ha ha ha!
Ieri am fost la medlife ptr cele 2 controale Preanestezic si neonato. La primul ok, la al doilea iar m-a agasat un pic dritza respectiva, a strambat din nas ca am facut dozarea anticorpilor anti-A la Regina Maria (probabil ar fi preferat institutul de hematologie decat concurenta ceea ce mi se pare o aberatie - tot la RM am facut dozarea si la sarcina cu Eva si au fost ok, adica zero si a fost si adevarat, Eva avand grupa mea de sange) in plus m-a intrebat ca de ce iau fier ptr ca hemoglobina 11 e fff buna ptr o gravida. I-am raspuns si eu ptr ca mi-a fost prescris de medic, nu am luat nimic de capul meu, aveam si reteta. Opriti-l ca se depune eu n-am auzit de fier depus si unde, dar ma rog... Iar mi-a facut teorie cu trimbofilia si ea ca sa opresc anticoagulantul ca nu e necesar la mine si a vb destul de dur la adresa celor de la fundeni, ceea ce ma mira ptr ca stiam ca medicii nu prea fac asta intre ei. In fine, tot ce imi doresc este sa rezistam cu bine pana la data programata. Fie vorba intre noi, nu m-as supara deloc sa fie grabit un pic bb, cu cat scap dd stress mainrepede cu atat mai bine.
Ah m-a intrebat de alaptat, i-am zis ca imi doresc, bineinteles, mi-a zis ca ei il incurajeaza, ca mi-l pun pe piele imediat dupa nastere si ca din a doua si parca voi sta 24 de ore din 24 cu el in camera macar sa fie asa, lasa ca-i vad eu, ca eu altceva am citit pe topicul de aici, si anume ca daca nu suni, daca nu te zbati, nu prea ti-l aduc, cu atat mai putin sa suga (inainte de a-i da ele LP) dar ma rog, am zis hai sa cred si vedem cum va fi.
Mi s-a parut foarte trist ca mi s-a spus ca Evei nu ii va fi permis accesul la vizite. Mi se pare un abuz sa nu imi pot vedea copilul trei zile. Ca cica sa nu ia/aduca boli. Pai ea daca ar fi bolnava acasa nu ar putea aduce microbul sotul meu de exemplu? Sau invers, sa i-l duca? In fine, din nou, hai ca trecem SI peste asta, facem un video confference (tehnologia sa traiasca) atunci cand ne rapune dorul. Poate sunt prea carcotasa, poate sunt doar stresata de asteptarea asta pe ultima suta de metri, nu stiu.
Eva a fost cu mine la controalele astea si asteptand acolo tot aducesu bebelusi ptr eco la inimioara, vai de mine, era Eva in extaz, mai avea un pic si sarea pe ei, trebuia sa tin zdravan pe bancuta, lol. Cred ca realizeaza si ea ca mai e putin.
Va pup pe toate, weekend placut, nasteri usoare care veti fi norocoasele!
Multi, multi pupilici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!
Asteropian, nici Sabry nu ragaie tot timpul...doar cateodata...o tin cate o ora si tot degeaba...
Vad ca unele asistente sunt incredibile...unde am nascut eu veneau dupa noi la alaptat...ne puneau sa tinem bebeii cate o jumatate de ora la san(asa am facut eu ragade), ne aratau cum sa-i tinem in brate, cum sa alaptam...stiu ca intr-o zi, Sabry s-a inecat f tare, nu mai respira, m-am speriat si am chemat asistenta..mi-a aratat ce sa-i fac...de atunci sunt mult mai calma, nu ma mai sperii din orice...

Sabry doarme bine noaptea, ziua e mai agitata, doarme bine la plimbare, dar azi e vreme urata si nu pot s-o scot.Vrea numai cu mine.Doarme cate o jumatate de ora maxim si cand se trezeste vrea sa pape...e toata ziua cu tzitzi in gura...ai mei spun sa-i dau suzeta, dar eu nu vreau.
I-am pus muzica, am leganat-o, nimic..numai in brate (pe pieptul meu) vrea sa doarma....nici sa mananc nu pot...si iar sunt singura acasa...

Dar nu ma plang..ador sentimentul ca pt cineva, eu insemn TOTUL. Imi place dependenta asta de mine...Nu cred ca am mai fost asa importanta pt altcineva..e un sentiment minunat...iar un singur zambet al ei, sterge cu buretele o intreaga noapte nedormita...e puiul meu mic..si ma simt incompleta cand nu e langa mine...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Fetelor, ieri l- am nascut si eu pe Robin, 3,5 kg si 52 cm, apgar 9 pt ca avea nod de cordon. Astept laptopul si revin cu detalii

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 7 zile

Bravo Andra, felicitaaari!!! Te asteptam cu detalii, sper ca esti/sunteti bine!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari, Andra!!!!!
Deci contractiile tale nedureroase, regulate, erau de nastere, nu de floarea cucului. Sa fiti sanatosi! Cum nod de cordon, era innodat pur si simplu? Asteptam detalii.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari Andra!!!!Bine ai venit pe lume micutule Robin!!!!!
Hai Corina!!!!

Mergi la inceput

A venit week-end-ul, poftiti la nascut! Cum e, Mmamita, cu predictiile tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

felicitari andraaaa,bine ai venit robin.
shosho poi daca vin la tine inundam alexandru:))) si nu are cezar rabdare sa ne dea la fiecare servetele:))))eh sunt momente si momente.tu ia si te linisteste ca agiti copilul ala.auzi la ea sa rada ca plange:)) da sa plangi ca razi nu ?:))
anito marti vii la iasi?si poate tot marti nasti:) acusi.sau vrei de sanziene?:)
virgi te-ai ingropat in munca"? ce face bebe?

Mergi la inceput

Ylari, ce ma enerveaza dr astia cu trombofilia, te iau la rost de parca ti-ai inventat-o tu sau iti place tie sa faci injectii si sa iei medicamente. Bine, trecand peste asta, mie dr U. nu prea mi-a inspirat 100% incredere, plus ca nu e hematolog, e medic de laborator. Poate ma insel eu, dar am cautat diverse surse despre dumneaei si asa mi-a dat, ca-i medic de laborator. Mie la Fundeni imi iesise rezistenta la prot. C foarte mica. Am repetat-o la Synevo, mi-a iesit normala. Asa ca am stat linistita, n-am facut nimic deosebit in sarcina asta (a, ba pe la inceput am luat o perioada Aspirin Cardio, dupa care a inceput sa ma doara stomacul si am oprit-o). Dar asta nu inseamna ca nimeni n-are probleme sau ca medicii dintr-un spital sunt indreptatiti sa blameze atitudinea terapeutica a altora, mai ales cand exista evidentze, cum sunt analizele tale cu mutatiile. Nu te mai necaji, n-ai de ce, e treaba lor daca se ofusca asa aiurea, tu n-ai facut decat sa respecti indicatiile medicilor.

Mergi la inceput

Lasa, nu-ti mai face probleme de servetele, va cumpar io cand vin (luni vin, dupa amiaza, ca tre sa fiu marti dimi la 7.30 la hospital). Si va dau si din ZEN-ul meu, care-i cat casa (poporului) Asta ca pe urma sa-mi dati si voi cand o fi sa ma apuce pandaliile ca n-am lapte, ca chitaie pitica, ca mi-i somn... Credeati ca e gratis?
Onutza, nu stiu cand nasc, eu as vrea cat mai tarziu (totusi nu ca tine la 1), sincer-sincer as vrea pe 14 iunie, ca atunci e nascuta una dintre cele mai dragi persoane din viata mea. Dar stiu ca ratez ziua aia mareata. E un pic dupa DPN-ul meu.

Mergi la inceput