Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Miha, draga mea, cred ca esti disperata. Din ce am citit, nou-nascutii pot pierde 10-15% din greutatea initiala. La voi inca nu s-a ajuns aici. As zice sa nu-l mai cantaresti, desi cred ca e foarte greu, sa stai mult cu el la san pana va echilibrati putin si va adaptati mai bine unul cu celalalt. Vorba lui Ylari, daca organismul nostru a fost in stare 9 luni sa sustina viata bebelusului in burta, va gasi resursele cele mai potrivite pentru a o sustine si in continuare. Nu stiu altceva ce sa zic... parca incepe sa ma apuce teama cand va citesc problemele dupa ce se naste copilasul. Eu zic ca sunt calma si ca va fi totul ok, insa cand citesc despre plansete incontinuu, despre anestezii care nu prind, despre lapte praf, despre infacol, pompe, ma strange in spate.
Nu am cumparat nici o tetina, biberon, suzeta, lapte praf sau pompa si imi doresc din tot sufletul nici sa nu fiu nevoita sa cumpar.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Miha, draga mea, cred ca esti disperata. Din ce am citit, nou-nascutii pot pierde 10-15% din greutatea initiala. La voi inca nu s-a ajuns aici. As zice sa nu-l mai cantaresti, desi cred ca e foarte greu, sa stai mult cu el la san pana va echilibrati putin si va adaptati mai bine unul cu celalalt. Vorba lui Ylari, daca organismul nostru a fost in stare 9 luni sa sustina viata bebelusului in burta, va gasi resursele cele mai potrivite pentru a o sustine si in continuare. Nu stiu altceva ce sa zic... parca incepe sa ma apuce teama cand va citesc problemele dupa ce se naste copilasul. Eu zic ca sunt calma si ca va fi totul ok, insa cand citesc despre plansete incontinuu, despre anestezii care nu prind, despre lapte praf, despre infacol, pompe, ma strange in spate.
Nu am cumparat nici o tetina, biberon, suzeta, lapte praf sau pompa si imi doresc din tot sufletul nici sa nu fiu nevoita sa cumpar.

Ha ha nici eu nu am cumparat nimic de genul. Am o sticluta de infacol primita si atat, ceaiuri de lactatie ptr mine.

Miha scumpa si eu te-as fi sfatuit sa nu mai folosesti cantarul, ca te duce la disperare.

Anitta stai sa vezi ce crizute o sa fac si eu dupa ce vine bb ca ma cunosc cum sunt. Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna dimineata.
Am citit putin din urma, in graba, si am vazut ca va cam parasesc doctorii. Eu am mers pana la 26 de saptamani la un dr, apoi mi-a recomandat Onutza( sarumana) altul pentru ca am vrut sa schimb maternitatea, si la final am nascut cu o super dr rezident (ultimul dr ales era in strainatate dar m-a lasat in grija altcuiva). Incalcita treaba, insa totul a fost bine. Nu e chiar placut sa faci cunostinta cu medicul chiar in sala de nasteri insa atunci chiar nu mai conteaza nimic.
Despre lapte praf, broscuta mea a primit doar in maternitate (atunci cand plangea si nu ne chema sa alaptam, ca doar trebuia sa stea la cafele asistenta ). Acasa papa doar san, la 2-3 ore. Sper sa fie bine, sa ia suficient in greutate. Saptamana viitoare mergem la medic si vedem rezultatele. Noi am zis un maaaaare NU cantarului, nu am cumparat de frica sa nu intru in panica si sa il cantaresc de 10 ori pe zi. Fiecare copil e diferit si creste diferit, nu cred ca e obligatoriu sa creasca conform unor statistici, tabele, etc. Important, pentru mine, e sa creasca. , sa ude pampersi, sa zambeasca, sa pape san...
Eu...desi am avut mai multe experiente placute pana acum (pe astea vreau sa le vad, alea urate sper sa le uit), ieri am tras un bocet in bratele sotului. N-am plans toata sarcina si acum nu ma puteam opri. Incerc sa fiu mereu optimista, insa cand bunicii intrec masura si TREBUIE sa le spun NU, imi este foarte greu si atunci ori tac...ori le spun ce simt si apoi imi pare rau si plang.
Anitta, pregatesti bagajul? Am vrut sa iti scriu ca eu am avut pijamalele degeaba la mine. Aveam voie cu ele doar in salon, la alaptat nu, doar cu rochita lor. Mi-a fost de folos halatul insa. Pompa de san a fost super. Asistentele de la bebei nu te cheama chiar la 3 ore, uneori te si fugaresc (daca bebe face pauze si adoarme, gata..te trimit in salon ca" doar trebuie sa ne facem si noi treaba, sa ii dam completare" ), si uite asa ajungi cu sanii pietroi si canale infundate. Pentru bebe am avut nevoie doar de pampers (ai grija cati dai ca ramai fara- prima data am lasat 4 si in 3 ore mai era doar unul, apoi am dus doar cate 2) si hainute( si aici depinde de asistenta, unora nu accepta). Pentru mine, absorbante (eu am luat always night si chiar au fost super) si baneocin pudra. Tampoane de vata eu nu am pus pentru ca sunt cusuta. Cam atat imi amintesc. Cu bani...n-am aruncat incoace si-n colo si am supravietuit , insa tot spitalul stie ca sunt smiorcaita. Poti sa ma suni daca vrei sa iti povestesc mai multe.
Mult curaj fetelor, nu va ganditi la ce poate fi rau si reusiti sa treceti peste tot. Pupici multi (m-am facut o pupacioasa ).

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Shosho, am mai vorbit la telefon cu Onutza, m-a mai lamurit ea. Nr tau nu cred ca il am, mi-l trimiti, te rog, printr-un mp? Pentru ce ti-a trebuit baneocin? N-am luat asa ceva. Colostru deja am, deci nu cred ca e cazul de pompa. Daca o fi musai-musai, o sa-l rog pe sot sa-mi cumpere una in viteza de pe-acolo. Eu voi fi la Clinica IV, voi ati fost la I, vad eu cum mai invart pe-acolo.
Cu ce te-au suparat parintii? De fapt, ei probabil sunt bine intentionati, insa de multe ori nu sunt pe acelasi canal de comunicare cu noi. Mai ales cand parerile nu converg, e tare-tare greu sa fii suficient de diplomat incat sa le spui STOP fara a-i rani. Of-of...
Nu acelasi lucru e si in cazul tau, Ylari, unde mi se pare patologica atitudinea mamei tale... Apropo, v-ati impacat, v-ati mai sunat?
Pe mine m-a sunat ieri mama sa ma intrebe daca sa-mi faca socata. Mmmm... de cand imi doream, fireste ca vreau, ce intrebare e asta? Si m-a mai intrebat daca sa-mi faca mancare pt cand ma intorc de la spital. Ohohooo, cale lunga, normal ca am nevoie de mancare, nu mai refuz nici un ajutor din partea nimanui, fraiera am fost pana acum ca m-am dat viteaza ca pot face si drege fara ajutor. Normal ca pot face orice imi propun, insa daca sunt persoane dragi care isi ofera ajutorul, de ce sa il refuz, doar de dragul de a nu deranja, de a nu face eforturi prea mari pentru mine?...

Mergi la inceput

Si eu mi-am cumparat ceai pentru stimularea lactatiei, 3 cutii, sa am. Plus Bepanthen si lanolina in caz de rani. Garmastan n-am cumparat, am vorbit cu o prietena care e consultant in lactatie si mi-a spus ca nu e nevoie sa-mi pregatesc sanii cu garmastan si ca lanolina e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Anitta,
Ca o adevarata suferinda de sindromul Stockholm, am sunat-o, ce sa fac, ca e mama.
Da, ai dreptate cu patologicul ptr ca am identificat la ea muuuulte atitudini ale unei persoane care sufera de narcisism malign. Of.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ylari, 5500 e cat de cat ok, nu zic ca e putin, dar....ca doar stim la cat duce o cezariana intr-un spital de stat (eu stiu din ce mi-au zis prietenele) plus ca nu te mai agiti sa cumperi anestezii si chestii. Eu te intrebam daca nu cumva doctorul ala percepe si vreo taxa in plus, sa te interesezi, al prietenei mele care a nascut luni a perceput 4500 ron in plus.
Cuchi, scumpa mea, asa mi-au zis si mie, ca e mare Amana, 4,5 kg, ca daca ii iese capul si nu ii ies umerii, de-astea si cand au scos-o cica "asta nu e copil de 4 kg!", avea 3,7, maricica si asa, dar se putea naste fara probleme natural, eu sunt inalta si lata in solduri. Eu nu zic acum sa mergi pana in panzele albe cu naturala, doar iti zic ca asa mi-au zis si mie si am regretat apoi ca nu am tinut-o pe a mea. Bine, mie mi-au si bagat-o ca fiind obtinuta prin inseminare e "fat pretios" si sa nu riscam. De parca nu orice copil e pretios...ma rog, m-au apucat nervii iar, mi-am amintit cat am suferit ca nu am putut naste cum mi-am dorit Oricum, poate ne intalnim in maternitate, macar in ziua in care tu pleci si eu intru

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Ylari, ani de zile am fost si eu victima care ma simteam vinovata. Nu pot povesti aici, dar o pot face intr-un mediu mai intim. Ani si ani... Apoi m-am casatorit. Si-a fost la fel. Apoi mi-am umplut mult, mult sufletul si viata cu noua familie, dar mult de tot, probabil m-am mai si maturizat, inteleptit cumva. Acum daca se incearca manipularea mea, ma retrag, discret, pe neobservate. Dar daca nu sun sau nu fac nici un gest de supunere, se simte vinovata persoana si se intereseaza ea de mine. Dar am 37 de ani, iar anii aia nu mi-i mai da nimeni inaspoi, si nici de operatie estetica a sufletului n-am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dupa cum vedeti, eu nici nu povestesc nimic despre mama, ci doar despre soacra-mea, as avea atatea de spus, dar nu pot sa o fac pe un forum public.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna de dimineata!

Nu ma bag la discutii despre mame, pentru ca despre a mea mama nu pot spune decat de bine, chiar si despre soacra la fel. In privinta asta am fost si sunt o norocoasa.

Andrule pai Robin Hood bre?

Alina nu ma pricep sa dau sfaturi legat de lohii, sper doar sa fii bine si sa nu ai probleme

Gabiko asteptam vesti cat mai curand

Fete cucuiete si plimbarete, cu fu la targ? Ce ati mai achizitionat?

Anitta tu mai iei pastilele? daca da, de ce atatea contractii? Bebelina vrea afara?

Diana ce face inimosul? Cum sunteti?

Mmamita m-am uitat la pozele piticei... e duuulce rau, este exact genul ala de copil din care iti vine sa musti de drag

Despre mine?! Pai ma simt bine in general, contractii foarte putine 2-3/zi, iau nospa decat la nevoie. Deci prind 40 de sapt sigur
Aseara m-am simtit cam rau, am mancat cartofi noi prajiti si am avut atat de multe gaze de nu puteam sa stau intinsa pe nici o parte si am "dormit" azi noapte mai mult in sezut. Recuperez azi

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput