Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabiko76 spune:
Buna,
Multumesc pentru incurajari
Maine am programata cezariana la 11:30 dar trebuie sa ajung la spital cu 2 ore mai devreme. Daca m-ar fi operat doctorul care mi-a urmarit sarcina as fi fost mult mai linistita dar daca nu s-a putut...asta e.
Oricum maine inainte de operatie o sa avem o discutie cu noul doctor.
In rest am mai facut poze si filmulete cu burtica, deocamdata sunt nostalgica si sper sa fie bine maine, am terminat pregatirile, patutul e aranjat sper sa-i placa lui bebe.
Mi-e putin frica dar imi fac curaj
Gabriela 38+ maine cu Rares
Andra_C spune:
Gabi, sa ai nastere usoara, bebe sanatos si mancacios! Intri sa ne dai si noua vesti, da? Doamne ajuta!!!
Alina, eu nu am auzit de asa ceva pana acum, ma sperie ce zici tu acolo! Fa cum zice doctorul si va fi bine!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+
AMR 8 zile
Andra_C spune:
Ylari, te-ai intors? Ce facusi?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+
AMR 8 zile
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Ylari, te-ai intors? Ce facusi? ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+ AMR 8 zile |
Am rezolvat, am intrat la control, ce sa mai nu sunt prea incantata dar n-am de ales, trebuie sa suport si sa fac in asa fel incat sa scoatem bebelusul asta din mine si sa fim bine amandoi.
Mda, per total a fost relativ ok, mi-a mai facut si el o eco si bb e bine are 3100 gr dopplerele sunt bune, lichidul si placenta ok. M-a deranjat ca a fost foarte impotriva trombofiliei mele si mi-a zis sa opresc anticoagulantul si chiar sa scot mare parte din vitaminele prescrise de dr U ceea ce mi se pare superaiurea sa te bagi tu de alta specialitate peste un hematolog. E ca si cum Dr U m-ar pune sa fac cezariana acum. I-am scris dnei dr U un e mail. Si merg si luni acolo. Pana atunci nu opresc nimic. Cezariana va fi pe 12 iunie, posibil chiar 11. Nu m-a dat pe spate nimic din acest Medlife, asistenta destul de rece si aia fara zambetele despre care mi s-a vorbit, am asteptat vreo doua ore dar la asta ma asteptam ca doar m-am dus asa la ia-ma nene. Ce am mai injurat-o pe dritza mea de am spurcat-o (in gand) si cam atat. Sunt linistita ca nu mai sunt in kuru gol dar sunt nelinistita din cauza anticoagulantului si nu stiu cum sa fac sa fie bine :(
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Andra_C spune:
Te cred, eu nu ma pricep la trombo, dar stiu ca si Albinutei i-a scos medicamentul cu 24 ore inainte de operatie, nu mai devreme. Dr U stiu ca in we raspunde la mailuri, foarte bine ca te duci totusi acolo.
Imi pare tare rau ca esti asa amarata, dupa ce ca ai apasarile ultimelor saptamanai de sarcina a intervenit si problema asta. Nu zic ce i-as face eu dr tale, ma abtin. Cat te va costa ti-au spus?
AMR 8 zile
YLARI spune:
Andra nici nu imi mai pasa de nimic, de cat ma costa, imi bag picioarele, numai sa fie bine.
5500 de ron am vazut pe site, confirmati de PR-ul cu care am vb sapt asta. Eco de azi si culturile de col plus consultatia m-au costat azi 350 ron pe langa 250 platiti luni la zana mea de doctorita. Asta e, noi sa fim sanatosi. Am optat ptr silver double desi am inteles ca e cam aiurea daca ai vreo colega de salon cu vizitatori pe banda rulanta. Dar trecem noi si peste asta, inghit orice numai sa fie bine.
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Uf, Alina acum am vazut postarea ta scumpa. Iti tin pumnii sa fie bine! Pupici multi!
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Cuchilici spune:
Hello!
Daca tot n-am somn, sa va povestesc ce-am facut ieri la doctor.
Colul la fel, inchis, beton, lung si posterior. Misto. Cu 2 zile inainte niste intepaturi in col, semn ca ar impinge cu capul copilul in col, dar nimic deosebit, s-a potolit. Buuuun.Asa ca il mai lasam 3 zile (doar 3 zile) adica pana duminica, si daca nu sunt semne de travaliu, programam cezariana Si de ce nu mai asteptam daca tot suntem in saptamana 40 (marti implinim 40) si s-au vazut o groaza de bebei nascuti la 41 sau 42? Ei bine pt ca bebe Vladut este dezvoltat cu 2 saptamani in avans, asa a fost mereu, si are 4.188 kg dupa eco facuta ieri si 41 de saptamani ecografic. Doctorul a zis ca putem incerca si natural, dar riscurile cresc (vacuum). Stiu ca nu e neaparat nevoie sa fie asa si ca masuratorile sunt estimative, dar e clar ca e un bebe foarte mare si gandindu-ne la riscuri, parca nu as vrea. Mai bine ma chinui eu. Asa ca saptamana viitoare sigur bebe Vladut va fi iesit.S-a mirat si doctorul ce burtoi imens, inclusiv lumea pe strada se uita ca la urs.
Eu asa as mai fi rezistat, chiar daca ma doare fiecare oscior (chiar si degetele mainilor), au aparut edeme si la mine, ma trezesc de durere la fiecare intoarcere in pat, aciditatea aciditate, abia ma ridic de pe scaun, dar si cand prind vitezaaa...mama mama Alaltaieri am fost la ikea de exemplu si am stat vreo 4 ore. Deci as mai fi putut, dar doctorul nu vrea sa-l mai tinem. Se face mult prea mare. Pai ce fac? Il dau direct la scoala?
Si ca sa fie totul conform agitatiei din sarcina asta, marti sau miercuri trebuie mers la Ploiesti pentru semnarea actelor de cumparare al apartamentului Se va duce Bogdan (cu imputernicire), dar eu voi fi probabil cu bebe mic in spital. Great!!!!
Vroiam sa va intreb, in spital stau 3 nopti asa-i?
Si acum sa va povestesc despre dragul meu Medicover la care am abonament de la munca. Dupa diverse experiente minunate in care doctorii s-au purtat cu fundu (sa te mai duci la particular), dupa ce m-au bagat in boala cu cele 2 chisturi de plex coroid care nici nu au existat (lucru confirmat de un alt doctor de la ei si de doctorul meu), am mai patit una.
In aprilie mi-au dat iar un pomelnic de analize de sange de facut, leucocite, trombocite bla bla, printre care si serologie de sifilis. Exact aceleasi analize le-am mai facut si in septembrie 2011 si in martie 2012 (cu o luna inainte) si au iesit ok, TPHA de sifilis ZERO de fiecare data, si RPR la fel, adica nici n-am avut vreodata, nici nu aveam atunci. Dupa ce ca mi-au zis ca pot sa vin la recoltare si sambata pana in ora 1, si cand am ajuns acolo au zis ca pot face recoltarea sambata doar pentru o parte din analize, pentru restul trebuie sa vin in timpul sapt, sa vedeti urmarea.
Deci n-am mai recoltat sambata sa ma intepe de 2 ori, am venit miercuri.Mi-au luat 5 eprubete ca de obicei si dupa 3 zile,sambata, ma suna de la Medicover la ora 10 ca sa vin repede sa mai recolteze sange ca nu au recoltat suficient si pt TPHA, pentru toate celelalte au avut sange, dar pt asta nu a ajuns. WTF??? Si sa vin pana in 12 neaparat ca ei au nevoie sa faca asta ca sa incheie treaba. Le-am zis ca vin, dar l-am sunat pe dr meu sa-l intreb daca mai e nevoie ca-mi era greu sa ma duc si cum facusem cu o luna in urma a zis ok, nu te mai duce. Si nu m-am mai dus, si nici nu am mai sunat-o pe tanti de la receptie sa-i zic ca nu mai vin.
Buuun, au venit rezultatele, fara TPHA, totul ok. Ca sa ma uit pe site-ul lor acum 2 zile si sa vad ca miraculos a aparut si analiza finalizata de TPHA, si asta nu ar fi tot, POZITIVA. Am zis ca o iau razna. Suna-l pe doctor totusi sa ma asigur, chiar daca pare clar greseala de-a lor, el a zis sa repet, ca sa fim siguri.
Si uite asa m-am dus ieri la ei, am recoltat iar, si le-am scris si o reclamatie ca nu se mai poate, dupa ce au incercat sa ma prosteasca, cica sunt leucocitele crescute ar fi putut influenta rezultatul si ca 12 (peste 10 era pozitiv) este o valoare de border line si nu inseamna ca am boala.... OK, tot reclamatie.Sa mai am incredere in restul analizelor? In alea care au iesit bine? Traiasca Medicover, zic.
Corina 39+ cu Vlad Alexandru
YLARI spune:
Cuchilici, WTF!!! Sifilis? Astia fac analizele cu synevo, nu? Gesas nu sunt sanatosi la cap, sincer, mai e ceva de spus? Hai stai calma de unde sa ai asa ceva mai ales ca au iesit bune pana acum.
Iti tin pumnii, daca tu iti doresti sa nasti natural, poatepoate se intampla.
Fetelor ce am observat eu ca multora vi s-a propus cezariana si chiar ati ajuns la ea. exact ce spuneam si cu alaptatul, totul este fatarnicie. Cica incurajeaza nasterile naturale si alaptatul la san dar una doua ne sperie si profita de faptul ca am face orice ptr bb. Of, Doamne!
Io va dati seama ca tot cu kuru in sus sunt. Pana nu reusesc sa vb bu dr U...
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Anitta_O spune:
Buna dimineata.
Cuchilici, imi pare tare rau de situatia asta, dar poate intra di Diana si povesteste cum a fost la ea, stii ca si Mirciulica a fost estimat ca fiind foarte mare si uite ca n-a fost chiar asa. In plus, la ea s-a folosit vacuum, nu mai tin minte daca a scris, si uite ca Mirciulica e bine, cu toate problemele pe care le-a avut de-a lungul sarcinii. Daca tu iti doresti sa nasti natural, eu zic sa tii la asta, macar sa incercati.
Ylari, neplacuta treaba si la tine, dar o sa se rezolve cumva, o sa fie bine, nu te lasa Dumnezeu sa te perepelesti degeaba.
Alina, eu am auzit de intreruperea lohiilor, si stiu ca e nasol, dar nu am citit prea multe, parca mi-a ramas in minte doar ca trebuie chiuretaj.
Eu tot cu contractii sunt, aseara si asta-noapte parca mai multe decat oricand, la un moment dat incepusem sa le cronometrez, dar s-au linistit. Sunt linistita, calma, cand o vrea sa vina o asteptam cu bratele deschise, speram cat mai tarziu, sa se mai coaca pepenasul.
Gabiko, sa fie una dintre cele mai frumoase zile din viata voazstra de familie!!!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+