FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

norma36
sarcina usoara si la termen !!!
Vad ca ai reusit cu tiroidita Hashimoto ; si eu sunt "posesoarea" ei si as vrea sa te rog sa-mi spui daca ai facut un tratament special pentru tiroidita ?Ai luat prednison?Pentru mutatii ai facut clexane din timpul stimularii?
Multumesc.

Bafta tuturor fetelor in focuri si o duminica cat mai placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna,
nu am luat prednison; pentru mutatii am luat inainte de FIV, timp de 3 luni aspenter, la indicatia medicului genetician iar clexanele l-am inceput in ziua punctiei.
Cu tratamentul pt tiroida e o intreaga poveste: eu am citit ca in Viena nu se face FIV decat daca ai valoarea 1 la TSH, sau macar in jurul valorii. Eu aveam mereu peste 5 si totusi medicul din Ungaria insista ca nu e o problema si imi spunea ca pe perioada stimularii sa iau intr-o zi 50 mg si in urmatoarea 100 mg de Eutyrox, in conditiile in care in mod normal luam doar 50 mg/zi. Medicul endocrinolog nu era de acord sa iau doze diferite in zile diferite deci iti poti imagina ce era in sufletul meu ca nu stiam pe cine sa ascult. Am decis pe perioada stimularii sa il ascult pe medicul care facea FIV-ul, iar apoi am continuat cu 100 mg. Cand am aflat ca sunt insarcinata mi-am refacut TSH-ul si SURPRIZA: valoarea sub 1. Acum
iau doar 75 mg si imi refac TSH-ul tot la 6 saptamani si ma duc la endocrinolog sa imi modifice doza daca trebuie.
Mult succes.

21+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor !

mona durecell a reaparut , am fost plecati la munte la o cabana , chear daca a plouat aerul de munte este de ne inlocuit. Dimineata cand ne-am trezit am sorbit un ceai de menta proaspat culeasa ( era in zona , mi-am cules si eu cateva tulpinite ).
Intradevar nu me-am plimbat foarte mult dar a fost ok.

Si eu am in familie cazuri cu probleme , ambii bunici au decedat de imina , verisoara primara are 38 ani de o luna a fost externata a facut atac cerebral . fratele ei de 35 ani , varul meu primar a fost operat pe cord din cauza trombilor , unchii mei deces - inima , eu sarcima pierduta la 8 saptamani ....deci in concluzie analize trombo .

greta si eu sunt pe butuci cu finantele , banii de fiv i-am cheltuit cu operatia in ungaria , acum iau imprumut pentru analize trobo , vreau sa le fac , sti cum este vorba aia " banii cum vin asa se si duc , sanatatea insa ..."

fetelor pentru toate celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

mona:Si cei din familia mea au sau au avut probleme cu inima. Si facandu-mi aceasta analiza voi descoperi daca am si eu probleme? De fapt asta fac trombofiliile? Multumesc
olimp: Ma bucur ca ma intelegi. Clar trebuie facute aceste analize doar ca daca ai de unde alege laborator de ce nu! Chestia e ca la noi trebuie sa-si faca si sotul cariotipul si atunci costurile deja sunt mai mari!
WOW ai fost la munte!!! Ce fain de tine! Si eu vreau. In acest weekend nu am fost plecati decat la gratar ieri si azi am stat in pat la tv si dupa masa am mers la shopping caci daca am fost cuminte, nu? Si am avut si noroc caci am prins reduceri , mi-a cumparat sotul o pereche de pantofi la reducere, o pereche de blugi si eu ca sa fie tacamul complet mi-am cumparat si o pereche de pantofi.

Mergi la inceput

greta ai fost cuminte ! , si eu vreau la shopping , dar pe mine mu ma duce sotiorul ...uraste cumparaturile , si lui ii cumpar haine tot eu singura , strict pantalonii sau papucii ii alegem impreuna restul i le cumpar fara ca el sa fie prezent Ii cunosc gusturile de-o viata , asa ce nu e greu mai ales ca are o palteta cromatica destul de restransa in ceea ce priveste vestimentatia.
Eu daca ar fi dupa mine toata ziua as fi la shopping, dar ce sa fac nu sunt pui de milionar asa ca stau cuminte acasa si ma ling pe bot, cateodata mai dau si eu iama...de

Mergi la inceput

fetelor , noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

Buna dimineata fetelor,
Sa aveti o saptamana plina de bucurii si surprize placute.

Mergi la inceput

buna dimineata
vai ce vreme este afara , cel putin la noi e de jale , nici nu-mi vine sa ies din casa ..dar trebuie . Azi merg sa-mi recolteze sange pentru analizele trombo, cand ajung pe acasa am sa va spun ce am facut pe acolo.

Madalina neata si sa dea DD sa fie o saptamana cu surprize minunate !

fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna Dimineata!
Gretta - Da. Prin efectuarea analizelor mutatiilor trombofilice vei descoperi daca esti sau nu posesoarea unor mutatii cu risc crescut in obtinerea, mentinerea unei sarcini. De exemplu, efectuarea acestor analize sunt recomandate cuplurilor care doresc fertilizare in vitro, femei care au avut 2 sau mai multe avorturi spontane, femei care se incadreaza in grupe cu risc genetic ridicat (varsta peste 35 de ani, istoric familial pozitiv), s.a. Nu e de speriat, daca vei descoperi ca esti posesoarea unor mutatii, atunci vei lua tratament.
Olimp - Tu mergi sa-ti faci analizele alea la pachet? Sa ne povestesti cum a fost.
Eni 0301 - Tot vad aici ca se mai povesteste si de cariotip. In ce caz este recomandat efectuarea cariotipului? Vi s-a recomandat efectuarea lui de catre cei din Ungaria?
Imi - Ce mai faci?
O saptamana placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

deci fetelor am un cap sa-mi traiasca , asa ceva nu am facut niciodata , m-am luat cu povestile si m-am trezit ca este tarziu ...ok ma imbrac , plec la autobuz si cand sa-mi cumpar bilet !! surpriza fara portmoneu la mine , imi schimbasem posetele si...portmoneul a ramas in cealalta poseta . Nu aveam bani , timp deloc , am pus mana pe telefon si sunat ....reprogramat pe vineri la ora 10 , ma scol de la 6 dimineata sa nu ma incurc in ite !

asta este , inca o data mi-am dovedit ca sunt o imprastiata si zapacita ,
hai fetelor ce s-a intamplat cu voi ? pe unde sunte-ti ?

hamza nu ne-ai mai scris nimic , sper ca esti bine si graviduta !

Mergi la inceput