FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona neata si tie , cred ca ai citit poatarea mea de aiurita !

vineri promit ca vin cu povestea completa , poate este mai bine asa avand in vedere ca acum cand am sunat mi-a spus ca nu-i nici o problema ca oricum eram programata doar la recoltare , pai eu doream si consultatie , asa vineri am sa le fac pe amnadoua ! si scap pana primesc rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Citit. Nu te speria ca nu esti unicat in privinta asta. Ti s-a intamplat sa mergi la servici si sa te dai jos mai repede cu o statie? Mie da, anul trecut. Povesteam cu o cunostiinta si ma gandeam in acelasi timp ca dupa masa trebuie sa merg la banca sa scot niste bani. Statia respectiva nu era departe de sediu bancii la care ma gandisem cu cateva minute inainte, persoana cu care vorbisem s-a dat jos si hop si eu, ma dau jos din autobuz, . Autobuzul pleaca din statie si abia atunci realizez ce am facut. . Stau si astept un alt autobuz, ca deh! aveam abonament si nu era problema de bilet. Insa m-am intalnit cu un coleg care facea naveta cu bicicleta. M-a vazut in statie si am luat-o la pas pe jos pana la servici.
Hamza - Ce faci? Nu ne povestesti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!

Am aparut si eu...Sunt super ocupata la lucru, a plecat si secretara, fac 10000 de treburi pe secunda

E o vreme si la noi...de as sta numai in pat, la caldura si ferita de ploaie!

Olimp...esti de toata coma!!!!
Azi a trebuit sa vin si eu la lucru...asa ca nu am mai ajuns la Cluj.Am vorbit cu dna dr si merg pe 11 iunie, ptr ca in data aceea sunt oricum programata la Consulat si impusc doi iepuri dintr-o lovitura
Deci Olimp....daca esti prin zona in 11,putem sa ne intalnim,ca voi fi in Cluj de dimineata pana seara ( la 8.30 merg la dna dr si la recoltat, iar la 16.30 la Consulat).

Mona...la voi cum a vremea? Poti face ceva prin gradina? Ieri am fost la parintii mei care au o gradina si o gospodarie mica ( ei stau la bloc ), dar era un noroi in gradina de abia umblam.Si ei au cumparat puiutzi...saracii zgribuleau de frig.

Eu am avut in rest un weekend casnic...am facut curatenia, am gatit (o ciorba cu bulion, friptura de porc si cartofi noi la cuptor, ardei copti ), am spalat 2 randuri de haine, am fost la cumparaturi...Pe undeva m-a ajutat vremea asta de mi-am terminat treburile prin casa. Am fost si la o zi de nastere, si pe la ai mei...a trecut repede weekendul asta!

Azi am in program sa pun la congelator salata, spanac, tarhon, marar ( daca tot am adus de la ai mei o gramada ), si sa fac o portie de socata, ca tare pofta mi-e!

Pupici,sa aveti o zi frumoasa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

mona nici nu sti ce bine ma simt ca nu sunt singura
imi normal ca sunt in 11 prin Cluj , doar sunt pe acasa , povestim inainte si vedem cum facem

fetelor si la noi este o vreme de nu-ti vine sa dai afara mata din casa , ploua maruntel , ploaia din aia mocaneasca care intre pana la piele , noroc ca nu bate vantul si atunci nu este chear asa de firg , oricum in tremometre nu sunt mai mult de 12 grade.

si eu impusc doi iepruri de-o data si recoltare si consultaie , la ora 10 vineri ! e super asa este cel mai bine sa nu ma tot plimb atata , nu mi-ar fi foarte greu caci sunt din Cluj , dat vedeti la cat sunt de zapacita , mai bine totul de-o data

imi cum de te-ai programat doar pe 11 , asa ai vrut tu , mie la telefon mi-a spus ca sunt disponibile orare in toata saptamana aceasta.Inrebam doar ?
tie ce pachet trobo ti-a fost recomandat ?

Eu iau deja preventiv aspenter , o pastiluta pe zi , asa mi-a zis , sper sa fie ok , nu mai stiu ce sa spun voi vedea dupa ce vad rezultatele.

Sa va povestesc despre o foste colega de clasa , este insarcinata in 5 luni sia reusit sa ramana desi are nu mai mult nici mai putin de 15 fibroame ? si eu cu unul intredevar mare ....nimic. Ce tie si soarta asta , cred ca DD vrea sa le aranjeze cum trebuie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...nuuu,puteam merge si azi si oricand...Numai ca de vreme ce am facuta programarea la Consulat pe 11 iunie, am zis sa-mi fac atunci si analizele...sa nu fac doua drumuri de Cluj.
Oricum aici nu am avut nevoie de programare,dna dr mi-a zis ca ma asteapta oricand vreau sa merg,cu conditia sa nu fie dansa plecata la Bucuresti.
Nu mi-a zis de un pachet anume: mi-a zis ca-mi recomanda :
-proteina B
-proteina C
-antitrombina III
-antifosfolipidice
-factor V
-factor II
dar merg la dansa inainte de recoltare,sa mai discutam putin si pe urma imi definitiveaza lista.Acum la telefon mi-a pus doar asa,cateva intrebari despre familia mea si starea mea de sanatate.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Imi - Da ce harnica esti tu! Si papa si smotru si spalat si...Dar e bine ca ai fost si la zi de nastere plus la ai tai.
Olimp - Am impresia ca voi doua nu mergeti la aceeasi doctorita. Banuiesc ca tu vei merge la Genetic Center la dr. Militaru, iar Imi s-a programat la dr. Avram la MedCenter Cluj.
La noi e vreme tare mohorata. Ploaie mocaneasca si mult mai frig ca sambata. Vremea urata a inceput de sambata dupa-masa. Ieri am fost intr-o vizita prin gradina. Terenul era uscat. Nici nu s-a vazut ca a plouat. Mi-am udat fasolea abia rasarita. Astazi nu stiu inca realitatea, dar banuiesc ca ma fac toata noroi daca ma duc. Asa ca, mai bine nu ma duc.
Puiutii ii tin in garaj la caldurica. Am pus o lampa cu un bec ca sa aiba lumina si caldura tot timpul. Inca mie mila de ei sa-i scot afara, fiindca sunt foarte sensibili. Plus ca tarcul lor nu am reusit sa-l terminam.

Mergi la inceput

imi am inteles , da normal si eu as fi ales doi in unul si consult si poveste , da asa este.

Posibil eu sunt la d-na Militaru dar nu conteaza eu sunt in Cluj oricum deci ne putem vedea.

Mergi la inceput

mona ai si puiuti de gainuta !ce tare !
Sper ca se duc o data norii , aici nu mai ploua dar cerul este tot asa innorat , ce sa faci nu te pui cu vremea.

Tu ai vorbit cu D-na Avram sau la Militaru ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

olimp: Ce faina esti dragut-o! Lasa ca se mai intampla si la case mari. Sotul meu cam uita pe chei, uita unde le-a lasat si atunci cautam in toata casa .... drept ptr care mi-am format un obicei inainte de a pleca de acasa verific daca am portmoneu, chei si celular, astea sunt ptr mine cele mai importante. Sa vezi o data mama mea m-a rugat sa-i scot niste bani de pe cardul ei, ma duc ii scot , merg la ea ii dau banii si dupa cateva zile ma suna mama si ma intreaba ce am facut cu cardul ca a sunat-o de la banca ca au gasit un card in bancomattNO ce zici acum? Tu iti dai seama ca o lasam pe mama fara bani pe card!!! Vezi ce misto sunt si eu. Dar de atunci si dupa ce plec de la bancomat mai verific daca mi-am luat cardul! Invatatura de minte mi-a fost patania!
Iar referitor la shopping sotul meu e tare de treaba , vine cu mine , astepta sa probez chiar imi gaseste el rochite, pantaloni , etc si ma intreaba nu vrei? Vrei calule ovaz? Cum sa nu vreau!! Normal ca vreau, nu Deci nu ma pot plange!
Mona:Multumesc! Sotului meu i s-a recomandat la szeged sa-si faca cariotipul. De ce?

Mergi la inceput

greta ce bine vad ca nu sunt singura zapacita , asa parca suna mai bine...."i'm not alone "

si...ce sot tare ai , sa vina cu tine la cumparaturi si sa mai aiba si rabdare sa probezi ? oh ce nu as da sa fie si al meu asa, dar ce sa faci nu poti sa le ai pe toate ...

Da si eu cand plec de acasa verific , telefonul si cheile , eu sunt mai zapacita, sotul meu este un meticulos , nu cred ca a pierdut ceva vreodata , cel putin de cand suntem impreuna nu a facut nici o fenta din asta cum obijnuiesc eu.

Greta tie ti-a cerut si cariotipul sotului ? de ce sunt ceva probleme si la el? ( sper ca nu te superi de intrebare).

Mergi la inceput