FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 9
eni0301 spune:
Buna seara fetelor
Mona...noua ne-a recomandat dr di szeged analizele de cariotip,dupa ce i-am zis ca am pierdut amandoi puiuti,eu l-am intrebat ce analize ar trebui sa mai fac.
hai sa va povestesc fetelor.azi a fost zi de facut analize.
am facut cariotipul,rezultatul saptamana viitoare
analizele de trombofilie,rezultatul,peste 3 zile,o parte din ele le-am primit deja..
proteina s 100,5 valori normale(58,6-126)
proteina c 107,0 valori normale(70-140)
anticoagulant lupic -absent
antitrombina lll 103,4 valori normale(79,4-112)
rubeola-0,1 neimunizat
citomegalovirus-IgM-negativ
IgG-pozitiv
toxoplasmoza-IgM-negativ
IgG-pozitiv
am facut si hormoanele tsh e mare11,72(eu nu mai stiu ce sa fac cu tesh-ul asta ba e normal,ba e mare,ar trebui sa gasesc un endocrinolog bun,cel la care am fost a zis ca nu-mi trebuie tratament,dar cu un tsh asa mare nu cred ca se apuca nimeni sa-mi faca fiv:( )
restul hormoanelor sunt in regula..lh e 1,21cred ca e mica valoarea
dar asta e...
oooo am uitat,ieri mi-a venit zana de aia am dat fuguta sa fac si hormoanele...
hai ca v-am scris un roman intreg cu rezultatele analizelor,sper ca nu v-am plictisit prea mult
olimp spune:
norocoas-o , vreme buna ? ce e aia ?
eni mie inafara de fsh zic ca celelelte sunt ok ? nu ?
mai trebuie sa-ti vina rezultatele de trombi si cariotip , sa speram ca sunt si aceelea bune, eu m-am reprogramat pe 1 iunie " de ziua copilului " , ca nu am minte mai multa ca un tanc uituc !
eni0301 spune:
ei lasa Olimp..ni se intampla tuturor,sunt zile in care suntem mai aiurite..no problem...zic eu..atata bai sa fie,asta sa fie cea mai mare problema a noastra
olimp spune:
asa este eni ai dreptate , eu daca nu as fi zapacita nu as mai fi eu , cum spune si sotul meu care rade de mine ...fiecare cu farmecul lui
mona19 spune:
Olimp - Eu am fost mai intai la dr. Militaru. Am facut analizele mutatiilor trombofilice. Am luat apoi legatura si cu dr. Avram si urmeaza sa fac analizele indicate de ea. Ex. Proteina C, proteina S, Antitrombina, Anticoagulant lupic, s.a..
Puiutii sunt o parte rezultati din incubatorul lui cumnata (cei de carne), iar cei comunitari de la o closca. Si cum nimic nu e intamplator in lumea asta, a aparut o closca cu puiuti. Cum? Tot zicea soacra ca noi n-auzim ca ne piscuie niste pui in curte. Cum ciripeau tot felul de pasarele, am zis ca poate nu aude bine, ca-s pasarelele. Si dupa un timp iar revine si insista ca ea aude pui de gaina. Cautam peste tot, si intr-un final gaseste sotul closca cu alaiul de pui dupa ea, tocmai dupa casa, cocotata pe un maldar de tevi. Aproape ca aveau aripioare deja. I-am denumit "salbaticii".
Eni 0301 - In concluzie, cariotipul ti-a fost recomandat de medicul din Ungaria. Mie nu mi-a zis inca nimic despre acest lucru. O sa mai intreb.
Da nu stiti in ce cazuri este de obicei recomandat?
Pana nu reglezi TSH-ul nu te poti apuca de FIV. Fuguta repede la endocrinolog.
Hai ca se facu tarziu. Va zic si eu Noapte Buna si Somnic Usor!!!
ImiMS spune:
Buna dimineata fetele...haideti la o cafea aburinda!
La noi inca tot ploua...sunt chiauna de somn
Ieri am reusit sa-mi fac treaba acasa: mi-au iesit 4 pungi de salata, 1 de spanac, o pungulita cu marar, un borcan mare de tarhon...si am facut 6l de socata...sa vedem cum a iesit dupa ce e gata.
Pe azi mi-a ramas sa calc un morman de haine...numai chef sa am
Olimp...atunci ramane sa ne vedem.Eventual imi dai pe PM nr tau de tel, sa te sun cand termin pe acolo.Eu nu vorbeam de consultatie, nu cred ca ma consulta dna dr...a zis doar sa stam de vorba inainte de analize,sa stie exact ce anume ar fi bine sa fac mai exact.Mi-a zis doar ca e acolo de la 8.30,si daca vreau sa recoltam sa stau nemancata...atat.In rest,dupa masa am programare la CONSULAT sau AMBASADA...nu consultat
Mona...ce tare cu puiutzii...imi sunt atata de dragi cand sunt asa micuti.Sa aveti grija de ei...ca prind bine la casa omului.
Eni...vad ca nu pierzi timpul...toate bune si frumoase pe la tine,bravooo...sa speram ca vor fi toate asa pana la final.Daca vii in Tg.Mures,iti pot recomanda un endocrinolog ffff bun
Va pup fetelor,sa aveti o zi mai furmoasa decat vremea de afara!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
madalina_gh spune:
Buna dimineata,
Si eu sunt la cafeluta o savurez si citesc ce mai scrieti voi.
Ieri la noi (Bucuresti) a plouat mocaneste toata ziua, sunt disperata ca nu am mai vazut o raza soare de nu mai tin minte de cand. O atmosfera umeda nici rufele nu se mai usuca.
Eu noutati nu am inca, vreau sa aflu cand are concediu dl Zadori, sper ca il gasesc la sfarsitul lui iulie. Pana atunci mai repet ceva analize cele care sunt mai vechi de 6 luni.
Pana atunci astept sa se intample o minune pe acest forum ca prea multe esecuri, vreau sa reusiti voi ca sa sper si eu.
O zi buna fetelor si mult soare ca ii simpt lipsa