FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 6
Gretta spune:
olimp: Draga mea aici sunt doar ca am avut mult de lucru azi si nu am putut intra mai repede.
Iti doresc bafta la recoltat ptr trombofilii. Ce repede te misti Super! Ptr trombofilii se ia sange, doar atat?
Ce tare esti! Iti doresc "spor la ...iubire" in acest weekend! Doamen ajuta sa fie cu lipici!!!
eni: DA, ma intereseaza!Iti multumesc tare mult!
Cu ajutorul tau si al lui Olimp acum pot face comparatie desi sunt un pic in ceata acum cu atatea tipuri de trombo. Voi aveti lista de la medicul ginecolog sau de la voi citire va faceti trombofiliile? Va intreb caci eu trebuie sa-mi un anumit tip de trombofilii dat de Zadori si atunci ma gandeam de ce nu mi-a spus sa le fac pe toate? Sunt in ceata totala...
Mona:Multumesc! Ii doresc sanatate sotului, tocmai am facut si eu ieri o criza de fiere urata, pe fond de oboseala, de mult nu am mai facut asa o criza... Dar azi sunt mai bine.
carin: Multumim de informatii! Si bine ai "venit in club" Ptr cariotip sange sa ia la anliza? Tu ti-ai facut cariotipul sau sotul tau?
amina: Bafta si doamne ajuta sa fie cu lipici de data asta!
Va pe toate!
olimp spune:
greta mie analizele de trombo mi-i lea cerut doctorita noua la care marg acum , de fapt am fost ieri la ea si mi-a placut foarte mult.
Avand in vedere antecedentele din familie mi-a cerut acest pachet de trombo .Sunt de fapt 4 pachete , iar cel de-al treilea mi la recomandat , daca observi pachetele cresc in complexitate , deci banuiesc in functie de antecedentele fiecareia se opteaza pt un anumit tip de analize.
Cat despre , avem voie dar cu protectie , doar peste 6 sapt am voie sa incerc ceva mai "lipicios ', deocamdata asteptam se se refaca tesutul extern cum trebuie , dar "jucaria " este bine se ne putem juca cu ea !
Da asa am inteles ca pentru trombo doar se recolteaza sange , rezultatul vine ulterior. Oricum am sa-ti spun luni cum a fost. Trebuie sa ma misc repede , caci timpul trece , pe undeva nu imi vine sa cred ca acum 2 luni in Marie am fost la prima programare in debrecen si de atunci am facut atatea ...chear ca am fost harnica ! ( ma laud si eu singura , sti cum se spune ; am o gramade de calitati printre care cea mai importanta este modestia )
Eu spun sa discuti eventual cu dr sa vezi ce-ti recomanda , posibil si tie daca ai nereusite , sa-ti recomande pachetul 3 sau chear 4 adica cel mai complex , cu el scapi de toate indoielile.
Pupici
si nopate buna fetelor !
Gretta spune:
olimp:Iti tin pumnii pe luni draguto si abia astept sa-mi spui cum a fost. Si eu tot iti doresc distractie in acest weekend... chiar daca va fi fara lipici!
Adevarul e ca eu am avut doar un singur esec si anume acum in febr - Fiv-ul nereusit. Da, intr-adevar ar fii ideal sa-mi fac pachetul complet de trombofilii dar e cam costisitor din pacate. Acum ma mai gandesc un pic...
Somn usor si vise placute!
eni0301 spune:
Carin1974,Olimp...multumesc de raspunsuri
Carin bine ai venit printre noi unde ai facut analizele?la bioclinica?
si cariotipul 800/cuplu?atunci e ok,pentru ca astazi am sunat la szeged sa-mi fac programare...si surpriza,mi-au ziz ca nu se mai face acolo analiza de cariotip,asa ca nu mai am varianta aceasta.
olimp spune:
buna dimineata !
azi am fost tare matinala , si pe mine ma apuca in weekend cand as putea dormii linistita ! m-am trezit pe la 6 fara 15 minute ca niciodata ...si nu mai pot sa dorm desi afara ploua , e racoare , vreme numai buna de somn.
gretta intredevar analizele sunt costisitoare doar ca de multe ori ele fac diferenta din pacte .
olimp spune:
am intret doar sa va urez weekend placul , ne vedem maine seara sau luni dimineata , noi nu ne abatem de la programul nostru..iesim in natura , daca saptamana trecuta am saltat-o cu nunta , acum mergem la incarcat bateriile.
pupici la toate
Gretta spune:
olimp:Da, asa e doar ca atunci cand nu ai banii suficienti...Mai cuget un pic si apoi voi vedea. De facut tot trebuie sa le fac asa e cert!
Weekend placut si tie! Noi astazi mergem la un gratar caci la noi e soare si cald si maine poate dam si noi o fuga in natura caci nici noi nu ne putem abtine
Va pe toate!
carin1974 spune:
Eni: multumesc de urare. Pentru cariotip si trombo se ia sange. Am facut cariotipul (eu+sotul) si mutatiile la cabinet dr.Cristina Gug (gasesti numarul pe net). Am mai facut la Synevo anticoagulant lupic, proteina S activitate, proteina C si antitrombina III (la recomandarea d-nei doctor Rodica Mihaescu). Saptamana viitoare ar trebui sa primesc rezultatele si sper sa fie totul OK. Tot saptamana viitoare o sa merg la endocrinolog ca e posibil sa am ceva probleme cu tiroida). Daca nu sunt probleme cu cariotipul o sa fac FIV la Timisoara, altfel o sa ne reorientam spre Ungaria.
tannoo25 spune:
institul kaali a implinit azi 20 de ani!
mare chef a fost - la HIR TV si A TV de la ora 17 si ora 18.
mona19 spune:
Buna Dimineata!
Olimp - Oare unde ati plecat in natura, ca afara e brr! destul de frig! Draga Duraccel iti doresc mult spor la incarcatul bateriilor.
Gretta - Imi pare bine ca ti-ai mai revenit dupa criza de fiere. Cred ca nu sunt placute deloc. Inainte de a-mi face analizele mutatiilor trombofilice, mi-am facut o programare la dr. Militaru de la Genetic Center Cluj. I-am prezentat istoricul meu, inclusiv cu istoricul familial si in final mi-a zis ca trebuie sa fac pachetul nr. 3. Oricum e mai ieftin daca le faci la pachet, pentru ca fiecare in parte e 150 de lei. La mine au fost 6 x 150 = 900 lei, dar am platit doar 650 lei pretul pachetului. Eu am avut rude in linie directa (bunic, matusa, verisori), decedate in urma unor: AVC- uri, infarcte, plus ca am la activ si sarcini oprite foarte timpuriu in evolutie.
Culmea, azi cand as fi putut sa dorm mai mult, nu pot! Sunt in picioare de la ora 5 si jumatate. I-am pregatit mancarica proaspata sotiorului ca e de servici toata ziulica, am fost pe afara si uite ca tot nu pot sa mai dorm. Hai ca ma imbrac si ma duc pana la biserica, ca acasa ma plictisesc!
O duminica frumoasa va doresc!