FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

a fetelor inca ceva ....dar pentru mine este ff importamnt . am liber la , asa ca in weekendul asta ......

am sa dau iama la sotul meu ! , dupa 6 saptamani ma simt ca o " fata mare la maritat "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Nu am disparut nicaieri, dar din pacate sunt foarte ocupata si pur si simplu si acum v-am citit printre randuri. Incep sa devin disperata ca nu-mi mai ajunge timpul. Ieri, fiind sarbatoare, am profitat si am fost putin la plimbare plus ca am reusit sa rezolv unele probleme. Rosiile nu le-am terminat de aranjat, zarzavaturile trebuie sa le raresc in strat, cartofii ii am de umplut plus ca mi-am mai adus si niste puiti de carne si niste pui comunitari de la o closca de la tara, plus, plus, plus... Ce sa fac? Daca s-a lungit ziua de lucru, eu mi-am adus de lucru pentru toata ziulica. La sotior tebuie sa-i fac mancare la regim. Un regim foarte, foarte strict: numai fiert, fara nici un condiment, lactate, prajeli, grasimi. s.a..
Gretta - Multumesc. Sper sa se refaca cat mai repede al meu sotior. Multa bafta la analizele de trombo!!!
Olimp - Ma bucur ca te-ai intors cu atata optimism de la doctorita si ca totul e bine. Intr-adevar, e super tare, daca te-a intrebat direct de unele situatii din istoricul bunicilor tai. Bafta la analizele de trombo si spor la munci , sa iasa ceva cu !!!
Floryma - Eu analize la Buda nu am facut decat o singura data. Erau hormonalele obligatorii si Testul Papa plus secretiile. Restul le-am facut in tara. De aceea nu pot sa-ti spun nimic despre preturile din Ungaria. Atat am auzit si eu ca intr-adevar cariotipul e mai ieftin la Buda decat la noi. Daca vrei sa faci ceva economii, dar nu foarte mari iti spun urmatorul lucru. Du-te cu lista de analize, direct la doctorul tau de familie. Eu am fost si mi-a dat urmatoarele analize compensat: hemoleucograma completa, uree serica, creatinina serica, calciu seric total, magnezimie, proteine totale serice, fosfataza alcalina, TGO, proteina C reactiva, examen Babes Papanicolsu, INR si TGP. Aceste analize erau in lista pe care doctorita mea de familie mi le-a putut da compensat. De facut nu le-am facut pentru ca mai trebuie sa-mi strang ceva banuti sa reusesc sa le fac si pe cele prescrisa de dr. Avram. Analizele hormonale ti le poate prescrie compensat doar medicul specialist, mai exact un endocrinolog. Multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carin1974 spune:

Eni0301 La Timisoara cariotipul costa 800ron/cuplu si mutatiile de trombofilie 150/mutatie (sunt 9 in total). Le-am facut eu acum o saptamana si astept rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

mona, raissa, sabina, olimp....multumesc de ajutor .

Asa am sa fac....am sa ma duc cu lista la dr de familie si vad ce imi poate da compensat sau gratuit si ce ramane le fac cu plata....de cu toate stim ce inseamna chibzuirea fiecarui banutz pentru visul nostru.

Parca Imi ajunge la Buda in viitorul apropiat.....astept cu suletul la gura detalii ca sa stiu cum o apuc si eu....

week-end placut tuturor



FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Sa continuam.
Norma 36 - Si eu trebuie sa fac HSG, dar mai intai imi voi analiza secretiile. Ce fel de medic ti-a facut interpretarile la fiecare din cele doua HSG -uri? Ginecolog sau radiolog? Sa stii ca si mie endocrinologul mi-a scris pe bilet: recomandare HSG - Clinica Interservisan. Nu stiu de ce, dar cand l-am intrebat de Spitalul de Recuperare mi-a zis ca nu cunoaste care este situatia acolo. Culmea ca si ginecologul la care am fost in control dupa FIV, mi-a recomandat HSG tot la Interservisan. Numai, ca eu nu am ajuns inca la niciunul din ei. Pur si simplu mie frica!!!
Sa creasca bebe sanatos in culcusul sau caldut si sa o asculte pe mamica lui!!!
Raissa - Indiferent de alegere, sa ai un rezultat corect! Sa ne povestesti dupa. Succes!!!
Daca stiti ca s-au modificat preturi fata de cele de pe lista de pe prima pagina, scrieti despre acest lucru, enumerand tipul analizei si pretul nou. Cu siguranta moderatorul acestui forum va sti sa faca si modificarile de rigoare. Asa vom reusi sa avem o lista actualizata cat de cat, mai aproape de realitate.
Eni 0301 - Succes la analizele de trombo!!!
Amina - Da de ce nu mai vrei sa povestesti cu noi? Ce mai faci?
Imi - Cum esti? Banuiesc ca esti ocupata cu curatenie, bucatareala, s.a.m.d. Oricum iti doresc sa ai sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!!!
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! Urari de bine tuturor celor ce sarbatoresc Rusaliile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

D-l dr Chiroiu de la recuperare mi-a intrepretat rezultatul si el mi-a zis ca am sinechie; dar medicul meu de familie care imi stie antecedentele a zis ca e f putin probabil sa fie real diagnosticul si m-a trimis la un eco intravaginal unde la fel mi-a zis si ginecologul ca 99% ca s-au inselat. Ginecologul meu a zis ca are 100% incredere in cel de la Interservisan si nu ma opereaza pana nu merg acolo. Si uite asa am mai facut odata HSG.

20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

floryma, ai lista pe e-mail.Scuze ca am intarziat putin cu ea,insa abia de o jumatate de ora am ajuns acasa.Sper sa te ajute.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Fetele mele dulci va pup.
Ce sa va mai zica Ioana sper sa fie bine si sa se prinda bebe cat mai repede,si sa-l conving sa stea macar 7 sau de ce nu 9 luni.

Sunt azi in a 10 a zi de la UM.
Scurgeri albicioase si gelatinoase am de 3 zile.
Mi se pare interesant asa devreme,se ovuleaza si la 7 zile de la UM?
Alaltaieri temp era 36,8 ieri 37 azi 36,9
Speram in continuare la visul de a avea cat mai repede.

Pup la voi si mult succes sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona sanatate mai departe la sotior !
ai imi vine sa dau iama in gradinuta ta !
Sa nu-ti fie groaza de HSG , nu este asa de negru cum e dracul ! , la recuperarea Dr este radiolog , nu este ginecolog , la intersevisan sunt ginecologi din cate stiu. Hai fara teama ca scapi repede !

amina sa dea DD sa fie cu succes luna aceasta

eni sunt mai multe pachete deanalize trombo si anume, eu iti spun cele de la Cluj

1 pachetul de baza pt trombofilie - 250 ron
factor V Leiden
factor II (protrombina) G20210A

2.pachetul extins A pt trombofilie - 425 ron
factor V Leiden
factor II (protrombina) G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298T

3.pachetul extins B pt trombofilie - 650 ron
factor V Leiden
factor II (protrombina) G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298T
PAI-1 4G/5G
factor XIII Val 34 Leu

4.pachetul complet pentru trombofilie- 850 ron
factor V Leiden
factor II (protrombina) G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298T
PAI-1 4G/5G
factor XIII Val 34 Leu
fibrinogen -455 G>A
GP IIb/IIIa ( glicoproteina IIb/IIIa) L33P
factor V 4070 A>G (haplotipul Hr2)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amina natura asta ne demonstreaza ca se pot intampla multe , nu cred ca ar fi deplasata o ovulatie precoce asa cum exista si ovulatie tardiva ..., cred ca mai usor ti-ar fi sa faci teste de ovulatie , sunt la farmacie sunt ieftine si scapi de dubii.

eu luna aceasta am vizualizat la eco ovulatie tardiva - ziua 17-18 , bine pus seama pe faptul ca sunt la prima ovulatie de dupa operatie , si la tine poate e putin decalaj dupa toata situatia prin care ai trecut.
bafta sa prinde-ti outul !

unde sunte-ti fetelor ? se simte deja ca este weekwnd ,
.

Mergi la inceput