FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Buna seara fetele
vin cu vesti proaste....am primit rezultatele la trombofilie
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/4G homozigot
off se pare ca se comlica lucrurile,,,nici nu mai stiu de unde sa o iau...
Am scris mail la doamna doctor Avram,poate ma sfatuieste ea care ar fi urmatorul pas...si la dr Zadori caci saptamana viitoare trebuia sa ne intalnim...
Imi..mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ce face-ti fetelor , este de abia miercuri , maine e joi , vad ca pe aici se simte deja miros de vacanta ?

eu va pupacesc pe toate , aleator sa nu se supere vreuna !

Mergi la inceput

oh eni , nu mai plange uite cum te iau in brate !

sigur este solutie pentru orice diagnostic , fi optimista , eu vineri merg la recoltare , eu inca sper ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

off,trombofiliile astea ,tare ne mai streseaza si ele,de parca nu am avea destule pe cap!!
olimp,pune-ti ceasul sa sune de pe acum sa spui "prezent"la analize pe vineri,mult succes la intepat!
vreau sa intreb fetele care au avut hidrosalpinx si si-au facut salpingectomie,daca a facut cineva aceasta operatie la cluj?!am urmarit subiectul "hidrosalpinx",dar nu mai scrie nimeni de muuult pe acolo...asa ca sunt cam in ceata cu informatiile de gen.Sper sa primesc un semnal...Eu luni,04.06,ora 14,am programare la HSG...luni voi afla care este situatia mea reala...abia astept intr-un fel...intr-un fel imi este groaza de rezultat.Dar...ce va fi,va fi,macar voi sti cum stau.
imi,olimp,mona si toate fetele care urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna,
tratamentul pt FIV: protocol scurt, Gonal F si gonapeptyl. Daca doresti mai amanuntit, din ce zi si ce doze te rog sa imi spui ca le scriu.

21+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

raissa eu am facut histerosalpingografie HSG , la spitalul de Recuperare , dr Bogdan Chiroiu este radiolog nu si dr ginecolog , la Interservisan sunt ginecologi .

Pentru mine interventia a decur super bine , fara dureri si o echipa de milioane , nota 10 la purtare , dar stiu ca au mai fost si erori de interpretare avand in vedere ca e doar radipolog banuiesc , nu stiu oricine mai poate gresi.

la interservisan parerile sunt impartie , si bune si rele ca dealtfel peste tot , sti cum este nu poti multumi pe toata lumea.

indiferent unde te hotarasti , sa ai bafta si iti tin pumnii la un rezultat bun

De pe acum am alarma montata la telefon pt 1 iunie !

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !

sa aveti parte de o zi minuata , eu mai citesc si pe la fibrom uterin , de ma lupt cu ele ( cu fibroamele nu cu fetele ) , si pe acolo fetele ne mai dau vesti bune , abia astept sa ve felicitam si noi unele pe altele

azi noapte am avut un cosmar , am visat ca fibromul ramas , cel mititel , a crescut ca celelalt pe care l-am scos ...atata am plans in vis....

la fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,buna-dimineata,pofta la ceai!
nu mi-e frica de procedura , am mai facut-o o data,stiu ca o sa simt si durere,dar nu de sarit pe pereti (asa a fost prima data,cel putin).Mi-e groaza de rezultat,in sensul ca daca mi-a reaparut hidro.,ceea ce tind sa cred ca asa este,o sa am o bataie de cap in plus.Hotararea de a scoate trompele nu e usoara,insa o sa merg cu rezultatul la doctorul ginecolog care m-a operat laparoscopic de hidrosalpinx si o sa vedem ce-mi zice dansul,el stie cel mai bine ce a vazut pe acolo si de prima data.Daca zice ca trebuie scoase,asa voi proceda,chiar daca nu imi este usor sa renunt la ele chiar asa usor.Insa am luat drept bun sfatul altor fete patite,care au spus ca ele (trompele)oricum incurca daca sunt pline cu lichid si fiind nefunctionale,fara ele ar fi mai bine.Voi vedea pe luni ce-mi iese.Pup

Mergi la inceput

raissa multumesc , multumesc , chear sorbeam un ceiut !

stiu de problema ta cu trompele , am citit postarile , eu sper sa nu se fi refacut lichidul , si daca da sa te ajute DD sa iei decizia cea mai buna pentru tine si sa ne vedem cat mai curand gravidute !

am auzit ca hsg-ul este mai dureros in cazul trompelor cu probleme , la mine ne fiind cu probleme nu am simtit nimic ,

sa ne spui luni cum a decurs , dar luni se lucreaza fiind Rusaliile ! intreb si eu sa nu fie surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor...sa avem o zi frumoasa!

Raissa...bafta multa! Speram sa fie bine totul pana la urma
Olimp...bafta si tie pe maine!
Eni...astept vesti bune de la tine!

Pusilai tuturor!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput