FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata imi promit ca maine nu mai trag chiulul de la anlaize ! , sper ca totul sa decurga bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Buna dimineata fetele sa aveti o zi minunata. Mult noroc raissa.
Ps. Eni...imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa pierdere k sa descoperi trombo. Acum sigur o sa fie bine.

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

neata floryma apropo de trombofiliile aste apacatoase , am tot citit rezultatele voastre sa inteleg ca starile heterozigote sunt cele cu probleme ?

daca pun intrebari arhistiute de fele, eu sunt mai putin documentata la capitolul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

Buna fetelor,
Eni cere parearea unui hematolog, si au am mutaia MTHFR (A1298C) Pozitiv-heterozigot si dl dr Zadori m-a trimis la dna dr Uscatescu. Te rog sa-mi spu si mie cand intra in concediu dl Zadori daca afli.
Anticuagulantul Lupic l-ai facut? Nu lua pastile fara recomandare, eu am si un fibrom de 3 cm drept care dna Uscatescu mi-a dat tratament specific. Trebuie sa ai si analizele hormonale la tine cand mergi la hematolog. Cred ca nu am fost prea pisaloaga, daca da imi cer scuze
Fetelor va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

madalina,poti sa imi zici ce tratament ti-a dat uschi?, avand in vedere ca ai fibrom...eu sunt pacienta ei din 2002 si am avut fibrom de 9 cm operata in 2010 ..si nu mi-a zis niciodata ca imi da tratament specific pt ca am fibrom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,multumesc ca mi-ai adus aminte de Rusalii.Ai dreptate,poate asistenta care mi-a facut programarea a uitat....oricum o sa sun maine sa intreb daca mai este valabil sau aman pe miercuri.Merg la interservisan,acum fiind clinica privata...cine stie...lucreaza sau nu (pe radiologie).

Mergi la inceput

raissa bine faci suna-o sa nu bati drumul degeaba, macar sa sti care este situatia.

fetelor ce m-am amuzat astazi , pe la amiaza primesc un mesaj pe care scria asa :
"vineri 1 iunie , incepand cu ora 10 nu uitati aveti o probramare la centrul de genetica "

m-a pufnit rasul , binenteles , e mesaj pentru uituci si zapaciti , si-a dat seama si d-na ca sunt o zapacita si ca sa se asigure ...a recurs la mesaj.

maine am sa va povestesc cum a decurs toata tevatura

pe unde sunteti dragutelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

buna fetelor
Madalina...nu ai fost pisaloaga delocmultumesc pentru sfaturioricum sunt dezorientata,imi vine bine orice sfat de la voi,ma ajutati f mult,de exemplu si despre trombofilie si riscurile in sarcina de la voi am aflat.
anticoagulantul lupic l-am facut-e absent
am trimis mail la doamna dr Avram mi-a raspuns,maine vorbim la telefon,i-am scris si la dr Zadori..el nu mi-a raspuns nimic,inca nu stiu daca voi merge saptamana viitoare,daca da o sa intreb de concediu,si-ti scriu(si pe mine ma intereseaza)
seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Olimp...m-ai facut sa rad
stomatologul imi trimitea mesaje,dupa ce am uitat sa ma duc de vreo 2 ori cand am fost programataasa ca nu esti singura

Mergi la inceput

eni cum se spune en-joy the club !
amandoua anuntate cu fast...sunteti asteptate la doctor , nu de alta dar la cat de scumpe sunt analizele de trombo cum sa pierzi un nou contribuabil

mona , imi , amina , mada - pe unde sunte-ti ?
fyorma - tu , te-ai ascuns de noi ?

glumesc , doar va pup pe toate si pe cele care nu le-am mentionat

Mergi la inceput