FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
buna dimineata !
mi-e somn , nici nu vad bine tastele , afare e innorat , sta gata sa ploua , inca nu si-a dat drumul dar nu mai este mult.
pentru toate fetele
mona19 spune:
Buna Dimineata!
A aparut soarele! Se mai ascunde el dupa norisori, dar ma bcur ca nu ne-a uitat si ne daruieste caldura.
Astazi voi fi destul de ocupata, asa ca nu-mi ramane sa va doresc o zi cat mai placuta si va pe toate.
mona19 spune:
Asa e daca ma grabesc.
Erata: in loc de "nu-mi ramane sa va doresc" se va citi "nu-mi ramane decat sa va doresc"
floryma spune:
Sa avem o zi minunata!
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
floryma ce invitatie animata la cafea ! cum sa refuzam ! sorbim si noi o data cu tine , e bine eu ceai ca de obicei dar oricum sincronizarea conteaza !
mona , imi neata fetelor si...apare si la noi soarele , timid dar se incapataneaza sa sparga perdeaua de nori , m-am cam saturat de cheauneala !
imi va ajunge cu sigutana soarele "si pe strada ta" si la propiu si la figurat !
amina ce mai faci dragut-o ?
greta , petty , madalina
ImiMS spune:
Olimp...o zi frumoasa sa ai!Ti-am raspuns
Mona...spor la munci.
Si la noi se chinuie soarele sa iasa...dar e tot urat!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
ImiMS spune:
Floryma...nu te-am observat...scuzeeeeeeee
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Floryma...nu te-am observat...scuzeeeeeeee --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka AJUTA-MA DOAMNE!!! FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit! |
IMI, MONA, OLIMP si fetele
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot