BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
alilumi spune:
porumbita, si eu am probleme cu fierul. intial, mi s-a dat Captafer 2/zi, pentru a ma ajuta sa asimilez fierul din alimentatie. apoi, pentru ca si la urmatorul set de analize problemutzele au peristat, am trecut in paralel si pe fier, dar o pastiluta la 2 zile (asta in functie de valorile fiecarei gravide). urmeaza sa repet analizele peste 2 saptamani si vedem atunci cum mai stau... tin pumnii!
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
miruna1980 spune:
Ali,si pe mine m-a trimis ginecologul la Institutul de Hematologie in urma analizelor,ca a iesit hemoglobina prost.....dar acolo nu m-a consultat,doar s-a uitat pe analize si mi-a prescris acid folic si sorbifer.....si peste 3 sap la control.Sa ma anunti ce faci tu la hematologie.
31+
r_ocsy spune:
Salut !
Ada, ai un baietel minunat .... m-am emotionat cand l-am vazut .
Astazi merg si eu la eco si stabilim data cezarienei, eu ma gandeam pe 27 iunie ca sunt 39 de saptamani atunci ... mai vedem. Trebuia sa duc si urocultura dar cand m-am dus ieri dupa rezultat am avut neplacuta surpriza sa imi scrie la rezultat ca proba a fost contaminata ; fir-ar ei al dr... sa fie ... nu puteau idiotii sa imi dea un telefon ca sa revin cu o noua proba ca o aveam de o saptamana si era timp suficient pentru o noua testare. Si asteptam cu nerabdare rezultatul ca deja am avut 2 infectii urinare si speram sa nu o am si pe a 3 .
Si pe mine ma dispera ploaia de afara, vreau soare si caldura !
Va doresc o zi minunata !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 34+ ( AMR 5 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm porumbita, ce supliment de fier iei? fleur, iti doresc multa bafta in saptamanile ce vin! |
maltofer
si acum cateva sapt am luat vreo 10 zile inca ceva, dar imi scapa denumirea
insa recunosc ca il mai sar in unele zile ca ma constip ca naiba de la el
ALTESA spune:
Dragele mele ajutati-ne si pe noi sa castigam concursul cu cate un vothttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe
pozele sunt alt1 si alt2,va multumim!
Carmen_80 spune:
Neatza fetele.
Ref la calciu si eu stiam ca provoaca contractii, deci mare atentie dc sunteti predispuse. Mai bine vorbiti cu doctorul sau incercati sa supliniti din lactate.
Am si eu o intrebare la voi. Vi se intampla sa va treziti dimineata cu burta foarte tare? Mie de cateva zile mi se intampla asta, desi nu dorm pe spate. Cand ma trezesc e pietroi si dureaza vreo 10-15 min pana se relaxeaza.
34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani
dannett spune:
citat din mesajul lui Carmen_80 Neatza fetele. Am si eu o intrebare la voi. Vi se intampla sa va treziti dimineata cu burta foarte tare? Mie de cateva zile mi se intampla asta, desi nu dorm pe spate. Cand ma trezesc e pietroi si dureaza vreo 10-15 min pana se relaxeaza. |
Asa e si la mine cand ma trezesc sa merg la baie. Abia ma ridic din pat de pietroi ce e. Dupa ce se goleste vezica isi revine.
31+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Carmen_80 Neatza fetele. Am si eu o intrebare la voi. Vi se intampla sa va treziti dimineata cu burta foarte tare? Mie de cateva zile mi se intampla asta, desi nu dorm pe spate. Cand ma trezesc e pietroi si dureaza vreo 10-15 min pana se relaxeaza. 34 sapt + Patrick Andrei AMR 4 saptamani |
Carmen eu nu am probleme cu burta , si eu mai dorm uneori si pe o jumatate de burta cred ca-i mai strivesc nasul lui BB dar am o problema cu somnul ... deja astept sa revin la dormitul meu pe burta .
32+ Andrei
AMR 6 Weeks
balanta_tm spune:
carmen, la mine uneori la trezire burta este ca un bolovan, dar dureaza cateva zeci de secunde. in schimb, atunci cand merg, fie si pe o distanta scurta de 5m, burta este ca un bolovan. deci mie mersul si gravitatia imi provoaca acele contractii care dureaza mai mult.