BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
miruna1980 spune:
michelle,nu cred ca are legatura cafeaua cu calciu,mai ales fara cofeina......mie la momentul respectiv medicul de fam mi-a zis sa beau lapteee,iaurturi....daca ai posibilitatea sa fie si de de casa si mai bine.....mie mama imi lua de la tara lapte si facea ea iaurt in casa,e mult mai sanatos ca cel din magazin.....branza iar e buna sau smantana........oricum,zilnic sa mancati ceva lactat.
Eu de cand cu sarcina,am renuntat la cafea....mai beam si eu decofeinizata cand aveam pofta,dar puneam putina in cana cu lapte,mai mult sa-i schimbe culoarea.
31+
ioana3110 spune:
si eu am calciul sub limita de cand ma stiu. Si acum am aceeasi valoare. Dar oricat as baga calciu in mine, e acelasi rezultat. Asa ca nu ma mai stresez. Dr mi-a interzis pe tema ca provoaca contractii si mi-a interzis si cafeaua ca cica papa si calciul care a mai ramas
ADA, vreau sa iti vad si eu BB-ul si nu stiu unde am scapat pe drum postul dar nu stiu unde le-ai pus...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
alilumi spune:
fleurdelise, multumesc!!! da, am luptat multi ani cu infertilitatea, am incercat sa imi salvez trompele, nu s-a putut, asa ca am ajuns la fertilizare in vitro ceva mai tarzior si cu alte problemutze (ca deh, trecerea anilor pentru majoritatea dintre noi isi spune cuvantul). dar, a meritat fiecare procedura, fiecare interventie chirurgicala, fiecare hormon ingerat, fiecare injectie sa ajung aici... si mai am putin.
laura, multumesc!!! da, tot cu FIV si tot cezariana. am niste interventii chirurgicale mai vechi, trombofilia, tensiunea oscilanta... si cam trebuie totul calculat, tinut sub control...
miruna, multumesc!!! am fost la dna Uscatescu de cateva ori pana m-a certat medicul cu care nasc, ca as face bine sa consult un hematolog, nu un sef laborator. pentru mine a fost un soc, pentru ca si a mea cumnata tot de dansa a fost monitorizata (dar cu sarcina pe natural), a nascut (anul trecut pe vremea asta) cu acelasi medic si ei nu i s-a reprosat nimic in sensul acesta... in fine, m-am conformat si m-am programat la un hematolog la matei basarab. sa vedem... vorba aceea, am trecut noi prin atatea, ce mai conteaza niste "emotii" in plus acum, pe ultima 100 de metri.
daconst, muraturica, ali, va multumesc tuturor!!!
Sa dea Domnul sa avem copilasi sanatosi, nasteri fara probleme si sa na refacem repede pentru comorile noastre!
toate doamnele si un gand plin de energii pozitive, ca in fiecare zi, pentru Ada si Nectarel!
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ZIZOU spune:
Hmmm, am scris un mesaj dar neuronul gravid nu l-a trimis.
Mie medicul mi-a recomandat Osteocare, este complex de calciu, magneziu, D3 si zinc.
26+
Porumbita spune:
am repetat si eu analizele sapt asta si asa cat nu ma pricep cred ca in continuare am probleme cu fierul..
astept sa vad ce zice doctorul
30+
ZIZOU spune:
Fetelor, nu v-ati saturat de ploaie?? La mine s-au format deja santulete in curte de atata apa, e si terenul in panta si de aceea.
Dar nu mai pot, parca e prea multa apa, oare cand se opresc ploile?
26+
balanta_tm spune:
porumbita, ce supliment de fier iei?
fleur, iti doresc multa bafta in saptamanile ce vin!
ilenutza spune:
Neata,
Dr meu mi-a interzis calciu pt ca provoaca contractii!!
Incercati sa il reglati din alimentatie, semintele de susan au mult calciu de ex.
Mamici de gemenasi, pe ultima suta de metri sa stati cuminti.
Dr meu spune ca cel mai imp este repausul la pat si am vazut pe pielea mea asta, colul mi s-a inchis ( era intredeschis cand am venit).la inceput mi-a zis ca si de
10 ori e mult sa ma ridic...
Pup y
Ile , mami de V si A ,
balanta_tm spune:
ile, ce tratament ai/ai avut in spital pt contractii?
si eu cred ça repaosul la pat este f important la sarcinile cu probleme/riscuri.
Laura32 spune:
Adevarat s-a inaltat !
In aceasta zi mare Doamne Doamne sa aibe in paza pe Nectarel si toate gravidutele !
Si eu m-am saturat de ploaie tareeee si nu vad a iesi o raza de soare cred ca nici pe weekend .
Am citit vre-o 3 pagini si am uitat tot ca de obicei . Ioana pe BB il vezi pe picasa .
Referitor la analize nu am nimic de zis ca eu nu fac , asa ca nici raspunsuri nu pot da .
Fetelor am vazut aseara la stiri cu studenta care a nascut si a murit copilasul ... este posibil sa faci atatea ecografii si sa nu se vada asemenea malformatii ? Sau o fi altceva la mijloc ... pe mine ma ingrozeste ... parca medicina a evoluat , nu ? dai atatea milioane ( ma refer in general ... nu la ea ... imi inchipui ca nu a platit ) la doctori si sa ai asemenea surprize ? Eu cred ca ceva este cusut cu "ata alba"
Haideti sa bem o cafea
32+ Andrei
AMR 6 Weeks