BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Va invit la o cafeluta fierbinte. V-am citit zilele astea desi nu am prea scris ca nu aveam ce. Felicitari tuturor celor care au obtinut vesti bune la eco. Nu va enumar ca nu vreau sa uit pe cinvea. Bun venit si noilor burtici. Ma bucur ca toti bebei sunt bine si grasunei. Am vazut si poza cu Nectarel, e un scump care se va face mare si frumos.
Ada, sotul meu care e la curent cu ce se intampla cu voi pe aici se bucura multa ca Nectarel e bine. Multa putere in continuare.
Fleur, sper sa rezolvi cu concediul cat mai favorabil. Oricum, iti mai tragi si tu sufletul ca nasteai la birou.
Daconst....si eu vreau concediu....vreme buna iti doresc.
Eu am fost ieri la medic si mi-a zis ca ar trebui sa fie totul in regula. Dr. presupunea ca durerile mele se datorau si faptului ca bebe a tot incercat sa ajunga cu capul in jos. A reusit si dr. zicea ca de aia mi-a fost bine in ultimele zile. Continui cu magne, dar no-spa doar la nevoie. Mi-a ridicat consemnul la pat si mi-a dat voie la activitati normale atata timp cat nu ma obosesc rau.
Am venit de la ea super optimista, dar mi-a trecut pt ca m-au luat niste dureri chiar mari aseara. Au trecut de la no-spa si am adormit, dar m-au descurajat complet. Deja am scenarii cu nasterea prematura care la mine ar fi destul de problematica din cauza locului unde vroiam sa nasc.(pe langa celelalte probleme pe care le ridica, evident). Oricum, nu va mai innebunesc acum cu si cu povestea asta.
Eu teoretic azi plec la socrii pentru ca sotul are intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. In teorie ma asteapta un party, in prcatica sunt destul de lipsita de chef si nici nu stiu cum o sa ma simt. Nu ma dati disparuta ca de la socrii nu prea intru pe net.
Va pup pe toate.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
va poftesc la cafea

Alilumi bun venit in clubul grasuneilor. cred ca pana acum sunteti pe primul loc la acest capitol

fleur 3 saptamani ??????deja m au luat emotiile cand vad ca ne apropiem de ultima suta de metri.nu stiu cum dar mi se pare ca trece asa de greu timpu si totodata asa de usor.ciudat

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata.Nu stiu daca s-a dat azi cafeluta,daca nu,luati de la mine ca ma facut o galetuta .
Am dus fetiscana la gradi,si ma pregatesc si eu de servici.
Vroiam sa va intreb mai multe chestii,si uite ca acuma habar n-am ce
Manc ceva,poate intre timp imi amintesc,daca nu,va doresc o zi frumoasa.La noi e tot ploios,si mohorat.

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,multumim pt cafea.
Daconst sper sa-i aduc pe la 2000 gr fiecare pana la 37 de saptamani,avand in vedere ca-s doi ,nu cred ca ajung la termen cu ei.
Muraturica,imi pare rau....asa mai patesc si eu,vin incantata de la dr si poc ma ia cate o durere si ma gandesc sa nu ma apuce nasterea acum,sa mai stea sa se ingrase,sa fie totul bine.
Doamne ajuta sa ajungem la termen cu toate si sa nastem bebelusi sanatosi si luptatori.
Doamne,ce vreme e in Bucuresti....si ce ploaieeeee

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, multam de cafea!

Roxypuy da am vazut si baldachin la ikea dar nu din acela care se ataseaza de patut ci de tavan, cadea foarte bine.

26+

Mergi la inceput

Fetelor,azi e mare sarbatoare...............HRISTOS S-A INALTAT!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele

Am o intrebare voi luati calciu? si de care? pe mine m-a luat o durere de sold si de ieri

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Adevarat s-a inaltat!

Si eu am intrebat de calciu acum 2 zile, asa ca astept si eu raspuns Mie mi-a iesit calciul sub limita, de asta am si renuntat la cafea momentan (chiar daca era fara cofe)

Dana - concediu placut, ce te invidiez! Eu cand vad vremea asta ploioasa asa nu imi mai arde de concediu..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Dragele mele,si mie imi iesise calciu sub limita....si am luat de la mine putere magne B6..nu stiu daca are legatura....oricum am accentuat cantitatea de lactate,adica o cana de lapte zilnic,una de iaurt,o felie de branza.....dar de cand iau si fier am renuntat la magne B6 pentru ca luat in combinatie se anuleaza fierul.........nu am stiut,desi eu luasem cam o luna si ceva paralel....si cand am repetat analizele,calciu revenise in limita si fierul mai scazuse un pic.
Mie una mi-a fost frica sa iau calciu caci am auzit ca produce contractii.Dar mai bine vorbiti cu dr vostrii,poate va ajuta cu un tratament.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

referitor la calciu, eu de ex, am interzis de la dr sa iau in sarcina. in anumite cazuri poate provoca, contractii. eu sunt predispusa la contractii in sarcina asta, asa ca dr a zis sa nu adaugam un factor in plus ce le-ar putea genera.
calcemia mea este la limita inferioara (niciodata nu am avut o calcemie grozava) si cum nu pot lua calciu, mananc zilnic un iaurt.
cred ca cel mai bine este sa intrebati dr daca este ok sa luati.
oricum, stiam ca se ia cu ceva vit d3, ca altfel nu se fixeaza.

Mergi la inceput