BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor felicitari pentru achizitii!Cand va aud,ma apuca si pe mine nostalgiile cumparaturilor serioase,dar in afara de maruntisuri,le cam am de la Timi.Intr-un fel mi-as face si eu damblaua cu un carucior fitzos,mai ales ca nu cred ca o sa facem si bebe 3 ,dar pe de alta parte am fost multumita de caruciorul nostru mititel si practic.
Azi m-am simtit destul de bine,mai ales ca dupa multe amanari,in sfarsit am AMR miiic mic pana la concediu .Adica de azi intr-o saptamana intru oficial in CO,si din 18 Iunie in prenatal
Fleur ce nasol cu hipoglicemia .Si mama poarta cu ea tot timpul 2,3 bomboane,sa nu o ia lesinul pe strada.Daca e acasa,se rezolva cu ceva papat.Ea din fericire,daca pot sa zic asa...are un diabet destul de usor,nu s-a ajuns inca la injectii,se rezolva cu ceva pastile,monitorizat frecvent glicemia,si controale periodice.Sper sa n-o mostenesc totusi.

_

Mamica mandra 29+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello! hai k mai aveam putin si ma culcam la targ nici nu stiu cand a trecut timpul. am stat pana pe la 5.30, dar a fost cu folos am cumparat o gramada de chestii si am reusit sa bifez cam 80% de pe lista - hainutze, paturici, patutz, dulapior, lenjerii, kit alaptare, suzete, sterilizator, biberoane, aspirator nazal, perie...etc. mai am maruntisuri de luat. o sa ma mai uit si la kidex w/e viitor. carutz n-am luat pt k la peg nu aveau culoarea mea, vine abia peste o luna. in schimb am descoperit carucioarele de la cam pe care pana acum nu le-am observat. sunt super frumoase si aveau niste modele pt fetitze f deosebite. se strang la fel de usor k peg si inglesina, sunt un pik mai usoare si arata mai bine. o sa mai studiez oferta si vedem. important e k am luat ce aveam nevoie pt primele saptamani.
carmen - sa-l stapaniti sanatosi ma bucur k ati rezolvat! am zarit-o si eu pe roxi la un mom dat, insa tocmai plateam ceva si pana am intors capul am pierdut-o :(

Roxy
31+ AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor, revin si eu dupa o saptamana de concediu super care se vede inclusiv pe cantar, 2 kg.in ultimele 10 zile, ceea ce mi se pare enorm.
Ada m-am bucurat enorm sa citesc vestile bune despre voi, intru sa il vad pe voinicul nostru, mult curaj in continuare. Fratiorul lui cum a primit toate evenimentele?
Fleur sper sa rezolvi cu concediu, dupa cum se vede organismul tau resimte oboseala, chiar daca tu esti o luptatoare.
Ali, la multi ani baietelului tau sa fie sanatos.
Porumbita, mult curaj, la prima sarcina ai avut probleme cu glicemia?
Ilenutza am vazut ca esti in spital, sper ca te simti mai bine.
Roxy, Aruba sa stapaneasca si folosesca sanatosi bebeii ce ati cumpparat. Carcucioarele de la CAm le-am vazut si eu prin parc si mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Revin ...sper sa-mi aduc aminte tot ce vroiam sa scriu
delia cum mai stai cu durerile de spate, tot ne dai emotii?
Kimmy super ca de acum stai acasa cu fetita! Si eu am o parte din lucruri de la Ana dar tot am o lista impresionanta de cumparaturi.
Michelle e mai bine ochiul? Cand vrei sa programezi cezariana, tot pe 4 august?
Bea ai terminat cu examenele?

Noi am avut parte de vreme frumoasa la bulgari, mai putin vineri cand a plouat, altfel am stat in fiecare zi la plaja cateva ore, apa rece dar hotelul avea piscina interiora, mancarea ok, ne-am simtit super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, sunt mai bine, dar nu reusesc sa stau decat mai mult la orizontala sau cel mult in fund cand nu mai pot culcata. Mi s-a lasat foarte foarte mult burta si efectiv cum ma ridic in picioare, cum se intareste ca un pietroi si efectiv simt nevoia sa ma aplec in fatza instantaneu si sa ma sprijin de ceva. Ce sa zic, e greu, vor trece foarte greu saptamanile urmatoare...

Va pup, va scriu mai mult cand ma simt mai bine...

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Capitol nou

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput