BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele noi mancam din nou si sper sa crestem Mai repede. De respirat respiram singuri, in rest nu avem alte probleme si sper sa nu apara. Vreau sa va spun ca eu cand mi s-au rupt membranele nu m-a durut nimic iar colul era inchis. Va. Doresc un weekend placut.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza! rise and shine (macar noi sa shine k afara de groaznic )

ada - ai vazut k e bine trebuie sa-ti intre bine in cap k BB Nectarel e un mare luptator si un flacau curajos toti bebeii mai regurgiteaza dupa papa asa k nu treb sa te ingrijorezi. va pup, va imbratisez pe aman2 si va iubesc!

kimmy - vad ca suntem colege de suferinta cu spatele daca acum ma doare, ma gandesc cum o sa fie cand o sa si alaptam si stam in diverse pozitii...

eu aseara am avut o cadere de tensiune 9.5 of course, stare de moleseala, lesin, mi s-au inmuiat picioarele...the usual stuff desi ieri am baut o gura de cafea cu muuullttt lapte...in fine, nici vremea asta nu ma ajuta deloc

vreau sa ma bag sa-mi fac o baitza si apoi astept sa vina sotzul sa ma ia si sa mergem la targ m-am bosumflat un pik asa k daca iau carutzul si patutz azi n-o sa mai am bani sa cumpar si restul de pe lista...pana sapt viitoare cand e sf banica, mai am de asteptat tot incerc sa ma incurajez singura k astea 2 sunt mai importante si mai costisitoare si restul le-oi mai lua pe parcurs...fir-ar mama lor de bani

PS: mi-am pus si eu AMR nu-mi vine sa cred!!! deja acum incepem sa urmarim AMR-urile intre noi, s-a dus vremea saptamanilor

pup si sa aveti un w/e de exceptie!

Roxy
31+ AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Ada fii optimista , Nectarel ti-a demonstrat de mult ca el este ok , mai mult te panichezi tu

Biribu , super filmuletul ... m-a impresionat la maxim si am dat si un

Am dormit toata noapteaaaaa , vai ce bine este sa nu te trezesti sa te duci la baie , sa ai arsuri ... am mancat aseara un castron cu cirese si cred ca mi-au priit

Imi pare rau pt fetele cu dureri , mai m-a durut si pe mine spatele cate o zi doua dar m-a lasat de la sine .

Succes la sesiunea de shoping pentru cine are azi , este frumos la cheltuit bani
Eu astept sa vina sotul si plecam un pic la tara ca am tot strans cate una alta si trebuiesc duse si m-am si plictisit acasa rau de tot

Va doresc weekend placut si momentan sunt prin zona ... pupici

32+ Andrei
AMR 6 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna dimineata!
Am fost si eu aseara la targ. Am semnat contractul cu Biogenis si am mai luat niste maruntisuri gen termometre(apa, camera si corp), pieptan, aparatoare mameloane, umbrela pt carut, gel dus si crema fundulet weleda, baby phjone motorola (i-am facut testul si se aude f bine). Cam atat.

A, si mie o fusta ca vine vara , ca doar trebuie si eu sa ma imbrac nu?
Nu prea am vazut burtiera din aceea postnatala si sutien alaptat. Ce am vazut nu mi-au placut. M-am uitat si la genti de carut dar nu m-a marcat nici una, poate una beaba parca mi-a atras atentia. Mai studiez.

Delia cum te mai simti? Ti-au trecut contractiile?
Weekend frumos

30+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am fost la oftalmolog, mi-a dat tratament cu Nettacin http://www. reclamamascataatentie/medicamente/Nettacin-sol-oft-16905.html
Cica-s ok in sarcina, dar parca tot am o retinere. Nu stiu ce naiba sa fac ca in acelasi timp ma ustura ochii si am o stare de kko si tre sa ii rezolv cumva

Biribu, multumescmult de raspuns. Ce parere ai despre substanta activa de mai sus. Sar'mana!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Pfuu ce cuminti sunteti azi :)). Sau sunteti la targ? Eu tocmai ce m-am intors. Am luat mult doritul carut de la peg perego, culoare london, adica gri. M-as mai fi uitat pe-acolo de una-alta, dar n-am apucat ca mai mult am socializat. In afara de Roxy si Roxi, m-am mai gasit pe-acolo cu vreo 3 cupluri prietene cu care ne-am intins la vorba.

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

La capitolul plangeri ma inscriu si eu: am facut ieri seara, pt prima oara, o cadere de glicemie destul de serioasa, in jur de 50. Eram si singura acasa, mersesem un pic pe jos pana la un magazin destul de apropiat, eram obosita dar asta era ceva normal. La exact o ora de la cina am masurat si m-am speriat. Am dat imediat telefon la un serviciu medical care e aici 24/24 si am vorbit cu o infirmiera. Mi-a zis sa mananc zdravan ca aia nu era cina ce mancasem eu (o bucatica de pui la rotisor cu cativa cartofi prajiti si castraveciori). In fine, mi-am pregatit niste paste si cam atat am putut sa mai mananc, luasem inainte cateva lingurite de miere. A crescut glicemia intr-un final.
Intre timp a venit si barbata-miu care plecase sa aduca masina de spalat. Am terminat seara cu o bere, ca si asta, cica, creste glicemia.
Va pup, fug sa ajut la racordarea masinii.
Weekend placut in continuare!

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fleur, asa si eu am momente in timpul zilei in care pur si simplu ma ia asa cu lesin si-s ametita rau. Ori de la glicemie ori tensiunea scazuta. Si tot asa tre sa mananc si sa beau lichide multe ca sa-mi revin.

Porumbita imi pare rau de diagnostic, dar e bine ca exista solutii si nu e ceva grav. Sanatate multa!

Am tras si eu un pui de somn langa fii-mea si ma simt mai ok, dar tot tusesc ca naiba, mi-a dat Paxeladine, dar cred ca o dau in continuare pe naturiste si ceaiuri ca si aici am o retinere ca scrie ca nu se administreaza in timpul sarcinii. Ofof, mai mai...

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Porumbita - imi pare rau ca ai primit vesti proaste, dar cu putin regim o sa fie totul bine. Bine ca ai descoperit si poti lua masuri

Dana - noi avem rezervat pe 10-15 iunie. Sper sa nu intervina nimic ca am dat deja 50%

Bumbitza - am fost la farmacie sa intreb si eu de ceva solutie oftalmologica cu antibiotic permis in sarcina, si pe langa ca mi-a zis ca nu dau fara sfatul medicului, i-am zis ca nu sunt multumita de ce mi-a dat medicul, mi-a recomandat si ea niste picaturi ce contin Netilmicina, dar fara dexametazona, deci cred ca mi-a recomandat ce ti-a dat si tie.
Momentan folosesc ser fiziologic si servetele Iridium.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Pfuu ce cuminti sunteti azi :)). Sau sunteti la targ? Eu tocmai ce m-am intors. Am luat mult doritul carut de la peg perego, culoare london, adica gri. M-as mai fi uitat pe-acolo de una-alta, dar n-am apucat ca mai mult am socializat. In afara de Roxy si Roxi, m-am mai gasit pe-acolo cu vreo 3 cupluri prietene cu care ne-am intins la vorba.

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l plimbi pe BB cu drag .

32+ Andrei
AMR 6 Weeks

Mergi la inceput