BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Nimic deosebit de raportat la noi.

Freedelia, ai grija cu contractiile alea. Dar mi-ai placut la maxim cand ai zis: fug sa-mi fac unghiile si parul! .
Cred ca trag si eu un epilat (da fapt un ras) complet in seara asta, cum oi putea. A, si ma vopsesc. Nu se stie niciodata...pusche pe limba-mi . Al meu trebuie sa mai stea min. 3 saptamani, altfel ii dau bataitza cand iese.
Multumim pt info despre wrapuri, vreau si eu unul din ala din material organic, dar nu stiu pe cine sa gasesc in Bucuresti (la mine vin niste rude in august, dar din Iasi via Otopeni bineinteles) Mai vedem pana atunci. Ori livrati cumva si in Canada? (sau poate stii niste firme de aici care sunt bune).

Delia21, poza ai pus-o pe mailul comun? Noi punem pe picasa www.picasa.com, unde te loghezi cu aceleasi date ca la mailul comun, dar e numai pt albume (poze). Nu de alta, dar sa ne vezi si tu, ca noi (eu, cel putin) te-am vazut in albumele de la semnatura cu pozele mai vechi.

Ali, La Multi Ani! nazdravanului tau, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, in continuare.

Porumbita, iti tin pumnii sa nu fie diabet.

Cam asta imi aduc aminte.

La noi e iar caldura maxima, 28-29 azi. Am instalat in sfarsit aerul conditionat in 2 dormitoare si e super.

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, iar am fost la targ, de data asta cu mama ca sotul avea treaba. Am comandat patut si saltea si am cumparat lenjerie de pat, hainute, paturici, prosopele, scutecele si altele de gen. Au preturi ft bune la Z si la inca un stand, la intrare pe dreapta, nu am retinut numele, dar oricum am luat destule de la ei.

Freedelia: esti intruchiparea perfecta a mamicii aflate la a 4-a nastere!! Noi astea la prima sarcina ne-am fi panicat direct, tu te-ai apucat sa iti faci parul si unghiile :)) In alta ordine de idei, multumim de info, o sa ii iau si eu un portbebe taticului, ca el si-a manifestat intentia sa o poarte asa pe bebelina, pe mine nu ma atrage deloc ideea.

Roxypuy: si eu am comandat talpici de leganare la patut. Tu ai ramas la cele de la Bebedesign cu sistem incorporat, nu? Eu am uitat sa imi iau baldachin azi de la ei, au unele super la 30 lei + 30 suportul.

Carmen: e 1860 PegPerego pe maro cu roz sau bej. Si pliko P3 e la fel.

Fetele interesate de pompa de san, au oferte ft bune la Medela, eu n-am mai avut bani azi, dar ma duc si maine () sa imi iau. Cea Swing bifazica e 500 lei, ori pe net cea mai ieftina e 575, deci merita. Noroc ca mi-au dat invitatie si maine nu mai platesc intrarea. Am primit invitatii si la urmatorul targ din septembrie.
Mi-am luat si 2 cutii de Femibion 2 cu 56 lei/ buc. La farmacie dadeam 70 parca.
Am mai vazut cercelusi frumosi pt fetite dar nu aveau reducere, deci ma duc alta data la Cocor unde au showroom.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fleur,uite acum in sfarsit ma mobilizai si ma chinui un pic pana vazui pozele si pusei vreo 5 de ale noastre.Ptiu ce burtici frumoase avem!!!!!!!!!!!Tare tare tare ma bcur ca va vazui si eu;Pe tine te-am vazut la pumkin patch,cred ca e din toamna poza.Mersi inca odata pt parola!Eu nu ma dau toanta zilele astea si ramasa doar cu un neron....ci chiar sunt!Nu e lauda...e...constatare.Nu zic cate gafe fac...sa nu va rostogoliti de ras;Azi trimisei copilul la scoala cu 2 tenesi diferiti,acelasi model,unul albastru inchis altul negru;in masina observa copilul...si stanga imprejur si intors acasa sa remediem situatia...si ajuns la scoala copilului cu 15 minute intarziere;sa mai spun ca in fiecare luna astia ne dau o lista cu absente,intarzieri....asta sa....ca sa stim noi parintii ca ei tin evidenta;Acu 2 saptamani am uitat cheile in masina si a me se blocheaza automat;....si lista continua;pe mine nu ma mai mira nimic la mine,sper doar din inima sa nu devin....pericol public...

FREEDELIA nu stiu cum faci fata la 3 puiuti si la acus 4! Da-mi reteta,pleasePoate ca esti foarte organizata...acolo....la organizare am de lucrat cu mine....mult
ADA,l-am vazut pe NECTAREL!!!!!!!!!!!! E micut si scump tare tare tare!!!! Mi-au dat lacrimile ,sincer,tare m-a induiosat!!! O manuta de pui de om!!! Si tu esti blonda ...si iti vine bine,eu mi te imaginam bruneta
Biribu,nu te gasi in poze pe picasa;oare esti acolo sub alt nume?Printul meu....poate va uita in timp dau eu nu;chiar voi intreba azi teachera de ce oare facura serbarea cu 2 saptamani inainte de terminarea scolii;ultima zi a lor la scoala va fi 7 iunie...pai zau ca nu inteleg;de 20 de ori mi-a tot repetat ca alti copii au avut acolo bunicii si matusile si tot poporul de sustinatori doar el....nu a vazut pe imeni dintre ai lui;de stiam ca nu ajung rugam vecinii,pe bune sa mearga (am 2 vecine dragute casnice,cu care ma vad zilnic sau aproape zilnic,avand copii de aceeasi varsta...se joaca copii fain impreuna,noi la gossip caci ne place)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Scuze, fetelor ca v-am tinut in suspans. Nu cred ca vine bebe, am o stare tare ciudata, dar nu e travaliu propr-zis. Am dureri de spate constante, foarte jos si destul de puternice. In plus, mi se intareste burta cum ma misc, chiar si culcata fiind, dar asta nu ma doare propriu-zis, ci o simt ca pe o intindere. Si a coborat foarte mult burta asa ca imi e aproape imposibil sa stau in picioare sau sa merg. Cam asta e starea mea acum... Nu am mai mers sa imi fac unghiile si parul, pentru ca efectiv nu am putut, cand am parcat si m-am dat jos din masina, efectiv nu puteam sta dreapta. Sa vedem cum decurge noaptea asta...

Celor care mi-ati scris fie aici fie pe privat in legatura cu port bebeurile, va raspund maine daca ma simt mai bine.

Va pup si sper sa ne auzim cu bine maine dimineata.

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu abia luni fac 31s dar si la mine a coborat ff tare (la birou de multe ori stau asa cu picioarele desfacute ca parca incape mai bine burta intre ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

PS Delia 21 -- nu aunt deloc foarte organizata, dar se aseaza lucrurile de la sine. Dimineata si seara e mai haos, acum de cand merge Jodie la gradinita, ca trebuie sa ma scol, sa fac micul dejun, sa ma asigur ca mananca (ceea ce e un calvar, ca le ia o vesnicie sa manance), sa se imbrace si sa iasa pe usa la timp. Apoi se linistesc lucrurile, nu suntem contra cronometru. Seara din nou e nebunie, masa de seara, aopi baile/dusurile ce face fiecare, bagatul in pat, iar sculat, ca le e sete, ca vor alta carte, ca vor sa puna oijama mai groasa sau mai subtire... Dar in afara de asta e ok...

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

freedelia, ai grija de tine.
durerile despre care zici tu ca le ai la mers/stat in picioare, eu le am de la 20 si ceva de saptamani, din cauza ca un bb sta cu capul pe col, plus a colului incompetent, plus a cerclajului, plus a greutatii sarcinii gemelare.
daca ai putea, ideal ar fi sa stai cat mai mult in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Merci fetelor de raspunsuri. Intamplator v-ati uitat si la inglesina la otutto pram? Ca parca nu m-as combina la caramel desi e la un pret ok. Pe net il gasesc doar pe la 2600 ron.

Delia, baga no spa, fundul in sus pe perna si stai cuminte ca bebe mai are destul de stat in burtica. Te rog sa stai la rand, sa nu te bagi si tu in fata :)))

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, la multi ani baietelului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare de la mare!!!
Azi a fost iar cald si m-am prajit putin.
Ai mei rup patul cu somnul si eu...calare pe forum.

Ali,la multi ani,sa-ti traiasca baietelul!!!
Vad ca esti sora mea de suferinta la capitolul kg.Nustiu cum naiba fac ca si eu m-am ingrasat de numa.Nu am cantar cu mine,dar aseara am facut criza de nervi ca nu ma incapea mai nimic din ce haine am pus cu mine in bagaj.Noroc cu salopeta,ca m-a salvat.
Acum cite kile or mai fi pina in final,asta e...ma mobilizez si slabesc,ca am mai trecut prin asta o data.
Cu depresia la fel sunt si eu...am momente cind ma simt neinteleasa de barbat si ma apuca plinsul...dar nu ma tine mult.

Porumbitza,dar nu ti-a dat rezultatul pe loc la test???Adica nu ai vazut valorle cind iti lua sange???Cum sa astepti pina luni?
Eu am vazut la mine la prima masuratoare 70 apoi 90 si pe urma iar 70.
Oare se face la voi altfel?
Tin pumnii sa iasa bine.

Delia21,am vazut pozele,,,cu jumate de burtic.Nu a incaput toata in poza?
Sunteti niste frumosi.

Carmina,"te cert" si eu,hai cu pozele aici ca moare baba de curioasa.

Freedelia,ai fost tare cu infrumusetarea inainte de nastere.Dar sa stii ca nu cred sa nasti asa repede.
Daca te apucai de curatenie sau pregatit "cuibul" la bb,atunci da,asa...lasa-ti timp cit mai mult de cosmetica si coafor ca pe urma sigur nu mai apuci.

Anca,bine ai venit!

Michelle,sanatate multa!
Nu mi-ai zis cind plecati?

Danett,am vazut si la tine pozici noi...graviduta sexi esti si tu!

Va las ca ma apuc de cautat haine cu ce sa ma mai imbrac...sunt de groaza.
Fi-miu trebuie sa fie in fiecare seara la 8 la discoteca,e special pt copii si ii place de numa sa danseze...oare de ce ma mir,ca si eu sunt la fel.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput