BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

ali, la multi ani pt baietel!

noi ne-am intors de la eco, bebe e bine, are 1160 g, colul e ok, are 3.7 cm, mergem peste o luna la morfofetala

maine fac si eu testul de toleranta la glucoza ca precautie si repet anticorpii rh; mi-a dat de facut si electroforeza hemoglobinei pt ca am hemoglobina mica de 9.4, desi fierul este ok - 140, cu limite intre 37 si 170; mi-a zis sa nu mai iau fier si sa iau in plus acid folic, tot maine fac si culturile din col

maine mergem si noi la targ, am vrea sa luam caruciorul, sa vedem ce alegem

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

carmen, am intrebat de abonamentele pt bebelusi, mi-a spus ca trebuie sa iau legatura cu agentul care mi-a facut mie abonamentul pt a afla mai multe informatii; te anunt cand aflu ceva

pt mine cred ca va fi mai avantajos sa extind abonamentul meu si la bebelus decat sa iau pachetele propuse de medlife pt copii intre 0-12 luni, cred ca ti-a dat aruba info despre ele

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burticoase!
multumesc pt gandurile bune
aruba, laura - multumim pt update de la baby expo e f ok pretul la peg perego. abia astept sa merg maine sa le vad inca o data live si cred k o sa luam unul m-am cam bosumflat un pik acum pt k dk iau carutul maine si dau si comanda de patutz...nu prea o sa-mi mai ajunga banii sa mai iau restul nici nu pot sa o sun pe nasha si sa-i zic sa vina cu banii...mi-i da ea, da' nu pot sa bat din picior k ii vreau maine. oricum astea 2 sunt mai costisitoare, restul chestiilor ma gandesc k o sa mai am timp sa le cumpar pe parcurs...pompa, biberoane, hainutze etc.
fleur - mai merg la serv inca o sapt, pana vineri, pe 1 iunie pe urma am 3 sapt CO si apoi intru in prenatal.
delia - ms mult mult de tot pt info leg de wrap-uri f utile si interesante. fa si tu daca poti un album pe picasa cu productia ta ca sa-ti facem vanzare in the mean time, ai grija de tine pls, stai cumintzik in pat si lasa-l pe BB sa stea la caldurik
felicitari fetelor care au mai fost la echo ma bucur k avem numai vesti bune
ma tot tin sa va zic de cateva zile k am observat k de cand imi pierd perna cu care dorm intre picioare prin pat, nu ma mai dor soldurile asa tare...strange, huh?! asa am zis si io! k doar de-aia dorm cu ea intre picioare k sa nu am dureri...si akum cand o gasesc pe jos, ma trezesc fara dureri??? ma rog, mai simt asa cate ceva, mai ales la ligamentele din zona pelviana daaarrr soldurile nu ma mai dor noaptea asa k inainte! akum ma chinui cu durerile de spate - ma seaca de vreo sapt asa pe la mijlocul coloanei (cam prin dreptul sanilor asa) si ma lasa doar cand stau intinsa in pat (uneori nici atunci ).
sa stiti k si mie mi se pare de cateva zile k mi-a mai coborat burtik putin, dar dr a zis ieri k e ok, sa stau lini.

delia21 - stai lini k o sa treaca baiatul peste aceasta absenta te cred k iti vine greu si k te simti aiurea, dar stai lini k nu e bine sa stresezi bebelinele
dana - concediu placut!
ada - esti bine, iubita? ce face Nectarel?

Roxy
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mi a venit rezultatul

Test de toleranta la glucoza diabet gestational (75g)
g)
A jeun 89 mg/dL < 92
La 60 minute 209 mg/dL < 180
La 120 minute 132 mg/dL < 153

Interpretare
Diabet gestational

sunt f suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

porumbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ha,trebuie sa va zic asta.
Am coborat azi in pauza de pranz in sala de mese,leganandu-ma ca o ratza ca de obicei. Lumea manca, eu doar in trecere. Si-mi zice un coleg: stii ca unele femei cand sunt gravide devin mai sexy. Tu esti una dintre ele... M-am inrosit un pic...si am iesit foarte demna, spunandu-i ca nu-l cred, dar mersi totusi. Tipul asta face glume cu toate colegele (suntem 4 mari si late, ca sa zic asa , intre vreo 30 de barbati), dar, cat oi fi eu de mare, gravida si maritata, tot mi-a facut un pic placere sa aud...

Vad ca se discuta pe aici lucruri f serioase si practice. De caruciorele Peg Perego ce sa zic, sunt fan, mai ales ca am capatat unul si va zic fetelor e f usor de manevrat si usor ca greutate (vreo 8 kile cu totul). Stiu ca sunt altele mult mai aratoase, eu ma multumesc cu asta deocamdata. Am mai cumparat aparatoare pt carucior pt vant ploaie etc si o cutie mare de pampersi nr. 2 ca am asa o banuiala ca bbloiul meu va iesi direct de talia 2 ... daca nu, le voi folosi mai tarziu. Astia mi s-au parut haiosi ca au indicator de umiditate.
Deseara imi aduce masina de spalat...yeii, v-as intreba de marci de detergent de haine de bb dar cred ca nu sunt aceleasi aici.
Uf mai am multicele de cumparat si vreau sa rezolv majoritatea in we asta. In primul rand, scoica de masina, apoi maruntisurile.

Intrebare: termometrul ala cu capat subtire de mercur (neflexibil) si afisaj digital, se poate folosi si la bebelus, sau trebuie neaparat din cel special bb?

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Porumbita

Roxi si eu am posibilitatea sa mai iau pe cineva pe abonamentul meu, insa nu stiu de la ce varsta. Dc afli ceva, pls share. O sa incerc si eu sa-i scriu lui Gigel asta de se ocupa de contul nostru. Abonamentele alea pt bebe nu ma impresioneaza deloc.

Roxy, pai nu ziceai ca ti-l aduce tatal tau din germ? Pana la urma iti iei carut de aici? La ce ora mergi maine?

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna burtici!

Porumbita, imi pare rau pentru diabetul de sarcina. Din pacate astfel de probleme nu avem de ales decat sa le luam ca atare si sa ne tinem cat mai sarguincios de tratament. Bine ca e medicina suficient de evoluata si exista solutii...

Dana, merci de compliment, desi eu nu ma consider tocmai sexy. Daca as zice cate kilograme am pus..cred ca sunt in top 3. Asta e..bebelina sa fie sanatoasa. Arata-ne si noua poze din concediu, macar sa visam si noi la vacanta.

Voiam sa va intreb, voi ce creme impotriva vergeturilor folositi? Pana acum m-am dat cu ulei de migdale si din cand in cand cu o crema normala Nivea. Dar tind sa cred ca nu mai tine mult asa si mi-e sa nu ma trezesc cand e prea tarziu...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna fetele! Nu am avut timp sa intro azi ptr. Ca am avut multa treaba. Bebele a vomitat lapticul la o masa si acum era pe zero pana cand vine doctorita sa-I vada. Acum cu Dumnezeu inainte. La cate tragedii si povsti de viata am vazut aici, ma consider o norocoasa. Acum suntem in voia Domnului ca oricum nu putem schimba nimic. In rest, avem fata de batranel, plangem, facem grimase si vrem sa supravietuim. Cam atat. Pup

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

porumbita stai linistita si pastreaza-ti calmul. nu e un capat de tara! vezi bine k fleur se descurca f bine cu aceeasi problema
fleur - tare colegul tau am si io unul care imi face complim de genul asta si ma priveste intr-un fel e sa zic maica, e dreapta vorba aia k femeile in perioada sarcinii sunt infloritoare sa ne bucuram zic! legat de dero de BB - mie mi-au recom colegele persil sensitive si mai e unul pe aici pe la noi - dermalin (insa se gaseste doar in farmacii). pt bebei cica e recom termo ala cu infrared care se pare k e cel mai bun sau ala digital cu capul mobil.
carmen - pai ala care i-a placut lui tati in germania nu e de la peg...e ceva no-name (http://www.ebay.de/itm/LUXUS-Kombi-Kinderwagen-3in1-Babyschale-Babywanne-Sportsitz-MEGA-Farbwahl-NEU-/150727258279?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item23180b70a7) mie mi-a plkt tare mult cum arata si are si o gramada de culori available. plus k e f ok k pret. singurul minus ar fi ca nu e reversibil in varianta sport (m-a ajutat dana cu traducerea ). sa vad cat de tare ma impresioneaza maine peg-ul si iau o decizie. as vrea sa merg in jur de 12-13 maine. tu?

ah, sa nu uit - fetele care aveati nevoie de celestone (vaccinul pt plamani) - posibil sa reusesc sa fac rost de 2-3 doze de la cineva din franta. dati-mi PM care sunteti interesate.
va dau un link cu sfaturi interesante, diverse comparatii si analize produse bebei http://criticomamica.blogspot.com/ - e f interesant.

Roxy
30+

Mergi la inceput