BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
Porumbita spune:
mai e prea repede, lasa spalatul si altceva si treci in pat cu nos spa...
macar inca vreo 2 sapt sa mai stea bb acolo
ali24 spune:
deliaaaaaa!!!!!nu ne da emotiiiii.cum sa se apropie momentul?hai ca mai rezisti putin...
eu gata am iesit din butoi.astazi nu am voie sa mai fiu depresiva ca implineste baietelul meu 5 ani!!!!!!!!!!va poftesc la o felie mare de tort.astazi am sarbatorit la gradi cu tort si maine va invit acasa si la o felie de pizza
32+
rafael albert(25.05.2007)
alilumi spune:
ali,
La multi ani baietelului! sa creasca mare, sanatos, norocos si fericit alaturi de parinti si fratior!
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
michelle1981 spune:
La multi ani baietelului, Ali! Sa fie sanatos, voios si norocos!
Bumbitza - ce ti-a prescris?
Mie mi-a zis Optive, sa incerc 2 zile, si daca nu trece, sa iau Netildex 2-3 picaturi/zi, 4 zile.
Freedelia - s-au mai linistit contractiile?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu
b_1403 spune:
La multi ani pentru micut Ali.
Sa fii sanatoasa sa te bucuri de el.
Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9
Gabriela82 spune:
Salutare si de la noi!
Ada ma bucur mult cand citesc vesti bune despre micutul vostru, multa sanatate si putere in continuare.
Ali, la multi ani baietelului tau! sa va traiasca sa creasca mare si sanatos!
Delia nici pe mine nu m-ai plictisit cu informatiile despre portbebe-uri. Eu sunt interesata de un wrap, daca ai poze te rog sa-mi arati, si daca nu este deranjul prea mare ptr ai tai cand vin in tara vreau sa cumpar unul.
Cum esti cu contractiile? sper ca totul e ok.
Ieri am fost si noi la eco, suntem in grafic, are 1802 g pitica noastra la 32 sapt. Pe mine ma nelinisteste altceva, am vorbit putin despre nastere cu medicul si mi-a spus ca datorita tensiunii marite, se poate declansa si nasterea prematur si ca cel mai probabl vom ajunge la cezariana. Biri parerea ta care este referitor la tensiunea marita si nastrea naturala, mentionez ca mai mult de 15/9 nu am avut si aproape tot timpul a fost marita pe fond emotional/de stres. Acasa cand o iau este tot timpul in limite, cand merg la medic este mare. Ieri la cabinet mi-a luat-o de 3 ori, prima data pe scaun (abia intrasem in cabinet) am avut 16 cu ceva, apoi culcat am avut 13/8 si inca o data culcat, stand pe partea stanga (asistenta a precizat ca asta e modul corect de a lua tensiunea) a fost iar 128/8.
Saptamana viitoare mi-am facut programare la un alt medic pentru o 2nd opinion. Este un medic despre care am auzit ca sustine nasterile naturale si ma gandesc ca o parere din partea dumnealui ar fi pertinenta in cazul meu.
Mami de printesa si 30s
ancader spune:
Bine v-am gasit fetelor,
In primul rand vreau sa o felicit pe Ada pentru progresul lui Nectarel,ne pentru el sa creasca precum Praslea.
Ali sa-ti traiasca baietelul, sa te bucuri de el .
FreeDelia baga no-spa si stai cumintica in pat, trebuie sa se mai coaca bb un pic.
Biribu pls help! Mi-au iesit rezultatele de la analize si nu sunt tocmai bune. Zice asa:
- la hemoleucograma observatiile au fost: usoara anemie normocitara, normocroma, usoara leucocitoza, usoara monocitoza.
- la sideremie val mea e 212.6 iar intervalul e 50-170
- la glicemie mi-a iesit 64, intervalul 70-105.
E de speriat, mentionez ca nu iau supliment de fier, iau Elevit dar si pe alea cand imi aduc aminte.
In rest eu sunt ok, am zile cand am ft multa energie si zile in care sunt stoarsa de puteri, baietelul meu de 5 ani are grija sa ma tina in priza toata ziua.
Sa va dau si datele noastre:
UM 08.11, DPN07-14 august, o fetita cu fundita.
Si pentru ca acum m-am uitat pe fereastra si vad ca a iesit soarle, vreau sa va dau cate un brat de si un pentru toate viitoarele mamici.
Porumbita spune:
am facut testul ala de toleranta la glucoza.
acum astept rezultatul;
sper sa fie gata pana luni; eu inca mai sper sa nu fie diabet de sarcina
Gabriela82 spune:
Tampoane sterile maternitate, in iarna aveau la mothercare pachete de 24 bucati la 25 lei.
Referitor la pozitia de somn, eu de cand ma stiu dorm cel mai bine pe spate, nu-mi aduc aminte la sarcina precedenta sa fi dormit intr-un anume fel. Acum ca am citit ca nu e indicat sa dorm pe spate (mi-a confirmat si medicul ieri) ma straduiesc sa evit pe cat posibil dar ma trezesc cu dureri in diverse parti.
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Fetelor care ajungeti la targ azi, va rog din suflet, daca aveti timp, intrebati si voi la peg perego cat costa modelul pliko switch on track, pt mine plsss. Multu, pup. 34 sapt + Patrick Andrei AMR 4 saptamani |
Am intrebat eu .... 1860 ron
32+ Andrei
AMR 6 Weeks