BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Biribu spune:
Delia nu ai plictisit pe nimeni, multam de info! hai sa zic, eu mi-am luat pina la urma un Baby K'Tan - ce zice experta? o fi bun? la ceilalti nu am folosit si acum cred ca mi-ar fi mult mai usor sa alerg dupa cei mari cu bebe in el.
colega mea va fi in Shanghai dar doar scurt timp si sta la hotel acolo, apoi merge in Beijing vreo 3 luni. deci probabil se va descurca. nu mi-ai zis, tu ai reusit sa inveti ceva chineza?
Ali iesi din butoi Ai prins soarecul?
Delia21 las ca uita printul, acuma ce sa faci si tu, o mina de om esti si le faci pe toate singura ... dar ce clinica e aia de te tine atita, data trecuta ai stat parca si mai mult
Ada am vrut sa zic ca m-a emotionat pisoiul rau, e tare scump si cred ca seamana cu mami
am uitat ce mai vroiam sa zic, e neuronul prea gravid deja. am o burta plina de pepene, sta sa pocneasca, sa vad cum ma rostogolesc pina sus in pat
michelle1981 spune:
Buna dimineata burtici, Ada!
Am citit si eu cu interes postarea Deliei despre wrapuri si port-bebe-uri. Ma mai documentez si eu un pic pe tema asta.
Referitor la celule stem, la Bianca am colectat cu CBC, iar acum probabil vom cauta alta banca de celule, sa nu fie in acelasi loc, dar nu ne-am documentat inca.
In alta ordine de idei, am facut si eu conjunctivita de la fiica-mea (ei ii pun Tobradex, dar nu scrie ca ar fi indicat si pt gravide). Ar trebui sa imi fac o programare la un oftalmolog s avedem ce antibiotic as putea lua.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Vreau si eu cafea ... a facut cineva ? Asta este cam a 3-a noapte de insomnii , eu care dormeam de nu aveam aer acum ma uit pe pereti si in cursul noptii . Ma omoara arsurile , e jale... si cu rennie si cu lapte ... si e degeaba ... cam 2 ore au efect . Gata mi-am spus oful
Felicitari pentru bebelusii care s-au prezentat la eco si sunt ok , le transmit
Carmina sa pui poze si pe picasa cu burtica nu numai pe FB ca esti tareee frumoasa si e pacat sa nu ne bucuram toate de Miruna
Azi ma duc si eu la targ pe la 11.oo sper sa rezolv cu celulele si poate mai vad ceva dragut pe acolo ... va tin la curent
32+ Andrei
AMR 6 Weeks
Bumbitza spune:
Neata! Astept pitica sa se trezeasca ca sa o duc la gradi. Sunt cu gatul vraiste si ma doare si-n piept si tusesc...de vis! Ce culege fii-mea de la gradi aduce acasa, mi-e groaza cand o veni si bebelina mica, nu stiu cum voi reusi sa o feresc
Michelle, si eu cred ca m-am molipsit cu o conjunctivita de la Ilinca. Pe ea o tratez cu Betabioptal, dar eu nu stiu ce sa fac, tot asa tre sa ma consulte un doctor fir-ar! La prima sarcina tin minte ca l-am intrebat pe dr meu care-mi urmarea sarcina si a zis ca e ok Tobradexul, nu mai stiu ce problema aveam cu ochiul atunci, dar tot mai bine sa intrebam inca o data pt orice medicament.
N-am citit din urma decat ca Nectarel al nostru se face baiat mare si puternic si ma bucur din suflet Am vazut si poza, dulce tare!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc
Bumbitza spune:
Laura, merg si eu la targ dar cred ca pe la 10, poate ne vedem acolo :) Iti las pm cu nr meu de tel.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc
Carmen_80 spune:
Neatza fetele, eu inca nu vreau sa beau cafeaua. M-am trezit cand a plecat sotul si n-am mai adormit :((. De fapt locatarul din burtica a ras tot si batea in teava ca ii e foame. Asa ca i-am servit niste cereale cu lapte si speram sa adormim la loc.
Fetelor care ajungeti la targ azi, va rog din suflet, daca aveti timp, intrebati si voi la peg perego cat costa modelul pliko switch on track, pt mine plsss.
Multu, pup.
34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani
r_ocsy spune:
Neata !
Felicitari fetelor pentru rezultatele la eco, in special Roxy .
Noi suntem in grafic, avem 2300 gr , saptamana viitoare avem programare la TNS . Mi-a luat cultura din col, cu ocazia asta a vazut si colul , e ok, are 3 cm si e inchis. Trebuie sa repet urocultura si cam atat. In principiu voi naste pe 27 iunie, dar nu e batut in cuie, depinde de bebe sa stea cumintel pana atunci; eu sunt sigura ca va sta .
si va urez o zi cat mai placuta.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 34+ ( AMR 5 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ZIZOU spune:
Hai ca dau eu cafeaua, ca tot am facut o cadere de tensiune mai devreme. Ameteala, vedere incetosata, o mica durere de cap. Am citit ca astea ar fi semne de preeclamsie dar cand mi-am luat tensiunea era mica, 9 cu 5.
26+
alinutzac spune:
Buna dimineata si de la noi,
Va citesc in fiecare zi de cand am intrat in concediu prenatal, dar mai greu cu scrisul :)
Felicitari pentru prima piersicuta, greul se pare ca a trecut de acum.
Eu am fost saptamana trecuta la ecografia de 32 sapt. Bb avea 1737 g, zic eu ca e printre cei mai micuti, dar sanatos sa fie. Il compar cu fratiorul lui care la aceeasi varsta avea 2300g. Am luat 10 kg pana acum, o usoara anemie si am inceput suplimentele de fier. Observ ca unele mamici se plang de insomnii. La fel am avut si eu o perioada buna, dar s-au dus miraculos odata cu intrarea in prenatal...acum dorm si 10 h pe noapte.
Se discuta mai devreme de Cord Blood. La primul copil eu am semnat cu ei, aveau si o taxa de depozitare micuta. Anul trecut, odata cu factura pt acea taxa am primit in plic si o anexa la contract prin care semnam ca sunt de acord sa imi mareasca taxa iar ei imi ofereau in schimb o asigurare in valoare de 185.000 euro. Citind cu atentie am observat ca exista o clauza care spunea ca daca nu isi indeplinesc obligatiile trebuie sa merg in Slovacia sa-i dau in judecata...deci nu am mai semnat. La bb2 am semnat cu biogenis, asigurarea se plateste separat, anual.
Legat de calciu, mi-a fost prescris si mie de dr de familie. Am mers la farmacie si am cumparat Ca cu vit D3 de la Alevia, dar bine ca nu am luat prea multe. Vad ca nu e o formula speciala pentru sarcina si acum il asociez si cu niste contractii pe care le-am avut
O zi frumoasa tuturor!
freedelia spune:
Fetelor, am Niste contractii de vis, burta mi-a coborat mult de tot si am vaga senzatie ca se apropie momentul aveti idee de la ce varsta gestationala respira bebelusii singuri? Ma duc repede sa imi fac unghiile si parul, daca cumva vine bebe sa nu o gaseasca pe ma-sa urata haha.
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE