Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 9

5ab1na spune:
ei atunci draga lara iti doresc concediu placut
ady tot asa sa o tii. cafea deloc, ciupercute la gratar...de-acum inainte vreo 9 luni!
ana nici eu n-am baut cafea deloc in timpul fiv-ului si nu mi-a lipsit. dar stii...cand nimic nu-ti merge...mai mananci si "sarmale":) ti-am mai zis eu...astia cu ceafa lata fac toti copii:))
intr-o seara mancam o spuma cu e-uri din asta cu zmeura de e-uri din supermarket. dupa ce-am terminat-o am trecut la una de cioco. sotul se uita mirat si ma intreaba daca am patit ceva...zic: stii ceva?...stii povestea cu alcoolul si carnatii? nu???? ei...tot pe acolo!

5ab1na spune:
altesa desi eu evit discutiile in contradictoriu empatizez si eu cu brigit si cu lara si-ti zic doar ca ai intrat cam abrupt. si eu la fel ca lara m-am gandit ca economisesti un leu...
trebuia sa-ti saluti intai vechile prietene. eu asa as fi facut. mai ales daca au ramas inca pe aici!!!

Lara27 spune:
sabi woman, tu unde te zburatacesti?? cu job-ul? sau de ce nu-i pleasure..mie si cand zbor pt job, mi se pare pleasure imi place sa calatoresc..
p.s.: eu nu stiu povestea cu alcolul si carnatii..
to be continued..

ALTESA spune:
Lara e exagerat spus la toate topicurile,la cele pe la care le-am urmarit sau am trecut prin 4 ani de chin.
Iar eu din postarea ta si a lui Brigit inteleg ca va face rau sa vedeti poze cu bb-i ,ori voi nu asta va doriti? Daca da atunci detectez o urma de invidie?
Eu nu asa reactionam dupa Ia nereusite,usi inchise,histero,laparo,stimulari esuate,bani cheltuiti,sute de km facuti la Bucuresti!
Imi cer scuze pentru deranj!

Brigit spune:
Altesa am sa iti raspund care e problema mea dupa ce imi spui cate Fiv uri ai facut.
Chiar daca nu ai ramas insarcinata batand din palme sunt sigura ca nu ai trecut niciodata prin esecul unei fertilizari.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

5ab1na spune:
ei...era o vorba ca multe persoane mai din mediul ala "de la tzara" beau alcool si mananca numai carnati...si toate fac copii! ah dar am uitat un lucru esential...toate se roaga. (astazi chiar am mai primit inca o data acest sfat!!!)

Lara27 spune:
oooff, sabi, draga imi esti
mey, stiu eu un subiect unde nu eviti discutile in contradictoriu, au contraire, esti neobosita->> PK!
in schimb, punctul meu sensibil sunt genul ala de postari, la care am facut, de nenumarate ori deja, referire..din pacate, constat ca, absolut degeaba..cum mi-a zis si lyly si nu s-a inselat deloc..
to be continued..

Brigit spune:
Pt ca imi racesc gura de pomana cred ca e mai bine sa ma retrag, in continuare consider ca fetele de aici nu au nevoie de postari motivationale si poze cu bebei.
Desigur, Altesa, tu nu poti decat sa procedezi cum consideri daca acestea au fost concluziile din lupta ta cu infertilitatea.
Sa auzim de bine!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Lara27 spune:
Altesa, da, da, da, sigur, (in sfarsit) ai inteles!
e vorba despre INVIDIE, normal, sigur ca da, cum sa nu..maxima asta incarcata de intelepciune tot la voi pe topic am intalnit-o, mi-a fost adresata tot mie si lui sami (imi imaginez ca, te astepti si sami sa te voteze, nu-i asa?
)..
ei bine, acum ca tot ai zis, eu m-am mobilizat si ti-am votat cei mai puternici contra-candidati, asa, ca sa fie totul democratic..sper doar, sa nu te roada invidia
.. prin urmare, iti cumpar eu si iti trimit sapunul ala Klorane, am doar rugamintea sa ma scutesti, pe viitor de spam-uri in interes propriu si personal..hai, pa
to be continued..

5ab1na spune:
Lara promit sa nu mai vb nimic aiurea despre PK. cred sincer ca este un doctor foarte bun. pana la urma, iti spun sincer, m-am convins ca eu sunt buba si nu PK sau KW sau care va mai urma