Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara eu asa vreau, eu sunt mai nerabdatoare de felul meu ; vad cum vine cm si ii dau bataie; iti doresc concediu de vis si sa-ti faca pofta de ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna "babutele mele dragi "
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine .....(poate Arisitica , Samira , Lara ma mai stiu ) , eu am venit din "concediu" de la turci iar azi ziua 10 de la ET ...am beta Hcg 167,2 .Sunt in culmea fericirii , plutesccccccccc .Am facut embriotransfer cu doi blastocisti frumosiiiiii . Simptome nu prea am ....doar mici senzatii de greata , sanii nu sunt durerosi sau sensibili ..Va pup pe toate si va doresc din inima la toate sa va ajute sa va indepliniti visul .Am sa intru sa va dau detalii despre tratament .
Doamne ajuta in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara woman esti deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit, hai, nu pune la suflet, te rog eu frumos..altcineva, ar trebui sa se retraga in lumea Klorane... si sa ne lase pe noi, sa ne scaldam in balta noastra de..invidie

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

morena multe felicitari si sarcina usoara!!!!
fa-ne si noua un bine si da-ne detalii despre tratament si nu despre tate
noi suntem "destepte" si disecam/ criticam/ admiram/ notam tratamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

morena29felicitari si sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Morena felicitari si sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, m-am retras doar din discutia cu pricina. Raman alaturi de voi negresit.
Morena, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Morena, cum sa nu-mi aduc aminte de tine..acum cateva zile ma gandeam la tine speram sa intri cu o veste buna..
in primul rand FELICITARI!!! sa ai parte de o perioada minunata in urmatoarele luni..te rog si eu, detaliaza (al catelea fiv? RIF, nu-i asa? unde au fost celelalte? ce a fost deosebit acum? sar'na)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Multumesc frumos !
Tratamentul a inceput a 3 a zi a ciclului cu puregon 225 si menopur 75 timp de 3 zile . Dupa care mi-a fost adaugat si orgalutran . Am facut fiv la Acibadem in turcia . Et-ul l-am facut pe 14 mai ....hai ca va dau amanute mai incolo . acum ....nu mai pot de fericire !
va pup pe toate

Mergi la inceput