Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ha, I'm back..
echinox
ady barca-costa brava (din toata Spania, ne-a mai ramas doar costa blanca (Alicante), era in carti, dar are zbor doar din Buc si n-aveam timpul fizic necesar..poate la anul)
ana, am google-nit rapid Lefkas/Greece si am ramas....wow, trecut pe lista de destinatii*****..
Brigit, eu am dat ignore, as simple as that..sa n-o mai provoc pe Ari la impaciuire si pt ca sunt cu gandul deja atat de departe.. ca parca nici nu-mi mai vine sa ma agit..

imi dau seama, cu tristete, ca interesul personal, la unele persoane primeaza si este atat de exacerbat incat umbreste orice sentiment de empatie..motiv pt care, de multe ori (si doar in cazuri specifice) si nivelul meu de empatie devine egal cu..ZERO!!!
acum, nah, nu putem schimba noi lumea, inteleg asta..DAR.. dar macar, eu cel putin, nu ma sfiesc sa pun degetul pe rana, de fiecare data cand cineva nu se sfieste sa intoarca cutitul in a mea

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

am intrat in fuga sa va spun CRISTOS S-A INALTAT!!!

in rest...super-mega ocupata in perioada asta.
va pup
aaveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ana mersi...mie imi apare doar ultimul mesaj trimis ...ciudat, ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

brigit care e problema ta? ce te face sa crezi ca eu am ramas gravi clipind din ochii?

n-ai placere nu vota dar nu-mi baga strambe la vechii prietene care poate au placeresa voteze.PUNCT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

brigit care e problema ta? ce te face sa crezi ca eu am ramas gravi clipind din ochii?

n-ai placere nu vota dar nu-mi baga strambe la vechii prietene care poate au placeresa voteze.PUNCT

implinita de Rafael-Ioan

gramatica asta bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
ce mai faceti?
adrianaady stai acasa pana la beta? asteptare usoara iti doresc
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Smaick luni ma duc la servici

Mergi la inceput

smaickule
tu ce mai faci? am retinut bine, faci FET in iunie?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

SMAICK esti draguta,hai ca m-am amuzat si eu acum am vazut ce-am scris sory.

Fetele bafta ,serios stiu ce greu e drumul pana a te vedea cu un bebelus in brate ,credeam ca o sa va faca placere sa vedeti/votati un pui de om

Mergi la inceput

Altesa, serios acum, eu n-am inteles decat ca vrei tu neaparat nush ce premiu Klorane..si pt asta, tre' sa ma fortez eu sa ma uit la 'nspe poze cu bb-i, ca asa te-ai gandit tu, ca probabil nu-s destul de trista de felul meu si am trecut prea usor peste ultimul fiv nereusit..si ca, basca mi se umple mie ochii de lacrimi, important e sa-ti iei tu premiul ala, nu??..pai, sper sa merite aia 10 lei pe care-i economisesti, chinul emotional la care supui, cu voie de data asta, zeci de fete care n-au reusit (am inteles ca ai publicat pe la toate topicurile)
ah si inca ceva, ca tot veni vb..urasc marketing-ul agresiv..deci, e bine ca (mai) ai prietene aici, care zici ca te voteaza..
p.s.: Brigit, spre deosebire de tine, s-a gandit la sufletele noastre sfaramate si zbuciumate, motiv pt care, eu cel putin, ii multumesc

to be continued..

Mergi la inceput