Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 7

5ab1na spune:
Lara woman zbori prin bucuresti?
sambata viitoare zbor...nu spre o destinatie de concediu din pacate pentru mine...
si bineinteles...eu de aici...prin bucuresti o iau.
fetelor va pup pe toate. si eu cu jobul forjat la maximum
qiao zen si bafta
ady...nu mai spun. sa se lipeasca ambii tai gemenasi
micky? bafta
nu mai apuc sa incep oshawa. cafeaua ma incurca:)))

ALTESA spune:
Dragele mele ajutati-ne si pe noi sa castigam concursul cu cate un vothttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe
pozele sunt alt1 si alt2,va multumim!

echinox spune:
Multumesc pt "impaciuire".Nu am vrut sa supar pe nimeni.Am citit intro-ul si am inteles ce inseamna "baba fiv-oasa",probabil ca nu m-am facut inteleasa.Eu sunt baba de-adevarateala,in buletin,si am citit ce ati scris voi incercand sa invat cateva ceva din experienta voastra si sunt f receptiva la sfaturi."Baba fiv-oasa" nu cred ca am sa devin vreodata pt ca nu mai timpul(fizic) necesar sa acumulez experienta daca imi citesc CNP-ul.M-am gandit sa incerc o data cu materialul propriu,daca se va "extrage" ceva,imi va da curaj si voi incerca si a 2 a oara,apoi voi incerca si cu ovo donate,dar mai mult de 2-3 Fiv-uri ,dupa cum spuneam,la cei 43 ani de ani ai mei,nu mai am timp fizic sa fac.Deja am incep sa citesc si despre adoptie.Va doresc reusita cat mai grabnic.

echinox spune:
Multumesc pt primire.Da...cu optimism inainte .
Nici eu nu m-am hotarat inca,inclin spre dr.Anca Moisa,maine voi mai avea o discutie ,dar inca nu am toate analizele,mai astept niste rezultate (ale partenerului) si pe urma hotaram ce si cum.Ma gandesc si spre Turcia,am tot citit pe aici de acel magician dr.Tayfun.Si eu sunt "macinata"de nehotarari,si sa iei o hotarare sub presiunea timpului este f stresant.
Citat: |
citat din mesajul lui Annika echinox bine ai venit. si eu sunt cam tot pe acolo cu tine: junior la FIV-uri si "baba" la varsta ![]() ![]() unde vei face FIV-ul? eu inca nu m-am hotarat intre Promed (dr. Deliana Predoi) si Medlife (dr. Albu) ![]() Am fost la o prima intalnire cu amandoi in speranta ca voi rezona mai mult cu unul dintre ei ... insa ce pot sa zic, nu m-am decis dar va trebui s-o fac cat mai repede... si nici nu stiu pe ce criterii sa fac departajarea. |

Lara27 spune:
sabi woman, , nope, zbor din Ardeal, direct la Barca
merg la lunch..sa aveti pofta
to be continued..

Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA Dragele mele ajutati-ne si pe noi sa castigam concursul cu cate un vothttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe pozele sunt alt1 si alt2,va multumim! ![]() ![]() |
Altesa,
Vad ca spam-ezi la greu pe toate topicurile, probabil ca miza pusa in joc la concursul cu pricina e f mare.
Mi se pare lipsa de delicatete sa vii cu rugamintea ta pe un topic pe care posteaza fete care au n esecuri in proceduri de fertilizare. Nu vreau sa comentez mai mult, dar fii pregatita pt reactiile indreptatite ale fetelor

Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

anaasta spune:
Hello! Eu am intrat doar sa va pup pe toate .
Pisicuto, ma gandesc la tine.
Lara, apropo de avatarul lui Micky, am eu prin calculator niste poze din Lefkada de paralizezi de ciuda instant...
.
Sami, sper ca esti ok, doar ocupata.
Ari, daca vrei un doctor bun si ok caruia sa ii dai macar un telefon si sa ii ceri o parere cu regimul referitor la endometrioza ta, spune-mi.

adrianaady spune:
Buna dragutelor
Eu sunt bine, stau si in pat, fac ture prin casa, pe la bucatarie putintel, acum imi fac ciupercute la gratar As fi iesit putintel pe afara pina la biserica de linga mine, dar ploua tare acum ; poate mai spre dupa amiaza se mai potoleste
Aristica cam plictis dar trec repede zilele astea. Vad ca ai planuri mari vara asta, in august vreau sa te vad pe plaja mai sexy si bombata ca niciodata
Anaasta sper si eu ca pisoiasi cresc mari
Micky tu cum stai cu injectarea?
Sabina unul sau doi citi o vrea Dumnezeu sa fie; nu am pretentii sa stii. Te cred ca ti-e greu sa renunti la cafea, si mie imi place mult; dar uite azi e a doua zi fara si deocamdata mi-e bine
Lara concediuuu in Barcelona! perfect, perfect te invidiez sa stii
Am vb eu cu Samira marti, era f ocupata, are o saptamina plina . Apare ea curand
Sunt putin "disperata" cu vanataile de la clexane o injectie = o vanataie, rar asa record

anaasta spune:
Loretta, am raspuns (primit din prima).
Si eu m-am lasat de cafea de cand am citit ca imi mananca din calciu. Am schimbat cu ceaiul verde pe care l-am oprit in sarcina pentru ca impiedica absorbtia fierului prin placenta cica. De atunci nici cafea, nici ceai verde. Nu a fost asa de greu pe cat credeam. E bine fara.
Asa, asa, Ady, ai grija de pisoiasi.