Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 17

anaasta spune:
Qiao, Sami, Morena, asta e pentru voi, fetelor, pentru parastasele pe care trebuie sa le faceti...
Sami, ia-o usurel, in sensul ca sa nu te gandesti cate ai de facut si din astea, ca sa nu iti maresti nivelul stresului. O sa apuci sa le faci pe toate, vei vedea.
Qiao, cataplasme cu varza zdrobita si incalzita pe un capac cald, cu argila, cu pulbere de tataneasa amestecata cu un pic de apa si puse sub forma de compresa pe san. O sa fie bine.

samira33 spune:
ady,qiao,morena
ioana,merci pt sfat...deja am luat un plic de flamexin si un ketonal.
ma pregatesc de tura 2 de pastiloante
fete...sunt foarte bucuroasa ca am terminat ciorba radauteana...de la 8 dimineata muncesc la ea si e ora 2...mi-au iesit 11L cu bataie.
si ...... mi-a iesiiiiiit...am avut emotii...tocmai de aia m-am si apucat de ea de dimineata...ca daca nu-mi iesea sa am timp sa fac alta
am lucrat la 2 oale de 12L in paralel...multumesc Doamne ca mi-ai ajutat sa reusesc.
acu' ma hodin juma de ora ...las sa se schimbe aerul in bucatarie...sa iasa mirosu de usturoaie si otet si ma apuc de prajiturit.
pana atunci stau cu voi la barfa.

samira33 spune:
anusca...m-am linistit...cred ca ciorba aia ma stresa ca n-am mai facut ever cantitate asa de mare.
acum deja mi se pare mai frumoasa viata

ioana3110 spune:
mama Sami! 24 de litri de ciorba?????? esti tare!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

samira33 spune:
am venit si eu la vorba si nu sunteti pe aici...si cand o sa plec eu o sa veniti voi
......

5ab1na spune:
exact
vrem reteta
eu fac si eu ciorba radauteana si sunt multumita de cum imi iese dar te rog frumos sami posteaza si reteta ta poate cine stie o imbunatatesc pe a mea

QiaoBing spune:
sami nu plageee, aici sunt ! esti tare cu ciorbita aia. eu abia fac pt 2 persoane sa mancam 2-3 zile. cand e sa fac cantitati mari sunt pierduta total.
de tine nu imi fac griji, pt ca o sa te descurci, doar esti MasterChef . e ceva efort, dar bine ca vremea tine cu tine si nu e caldura aia mare afara.
ady