Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata
Sabina urata experiena cu dr acela nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul tau.
Eu gata m-am declansat sper sa fie bine de acum incolo!
Am uitat sa va spun ca mi-a zis sa iau acid folic, magne b6 si aspenter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miki sa fie intr-un ceas bun!
ana vreau telefon, sigur ca vreau. Joi ajung la Albu si discut pe indelete, cu regimul de la tine tiparit si, sper, cu o discutie la tel cu acest doctor - vreau sa-l intreb daca e o.k. regimul asta, ce-mi mai propune el inainte si dupa operatie, astfel incat sa mai am ceva proteine in organism pentru sustinerea unei sarcini, dar sa nu ajut endometrioza sa se "reformeze".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ti-am trimis PM, Ari.

Sabina, nu-mi vine sa cred despre ce doctor povestesti!! Nu-mi pot imagina cum poate sa existe un asemenea doctor care sa injure pacientele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

morena felicitari !
echinox si eu tot 0.39 am AMH, dar sunt putintel mai tinerica, 42 si aproape 5 luni. unde ai facut analiza ? aaa, la multi ani !
miki sa fie, trebuie sa fie bine de acum incolo !
ady de luni o sa treaca mai usor timpul. stai relax si zen !
lara concediu placut. te invidiez 5 min, noi nici anul asta nu o sa avem parte de concediu ...
eu ieri am avut o zi plina si combinata. am inceput-o cu o sperietura. la dus am simtit ceva la sanul stang (de cand s-a operat o colega si si-a scos sanul am inceput si eu sa dau lunar atentie palparii). a pun mana si sotul, a simtit si el, dupa care mi-a tinut teoria cu "tin zis eu", ca "uite de aia nu vroiam sa mai faci tratamente" Am avut bafta sa prind o programare la eco pe la pranz chiar la ML Grivita. sper usurarea mea se pare ca e doar un chist, de 6 mm (mie mi s-a parut cat o boaba de mazare). cat asteptam la receptie sa platesc trece Albu pe langa mine, il interceptez ii zic. daca e chst nu e nici o prob, continuam. Ufff. ma si vedeam abandonand tot planul meu maret.
seara am cazut lata, m-a trezit sotul pe la 12 noapteaca cand s-a terminat filmul la care s-a uitat el ca sa ma mut in dormitor la nani. o iau zombi sper dormitor si pe drum imi aduc aminte ca eu trebuiea sa iau AC si sa fac Clexanul ! facut injectia cu 2 ore intarziere, luat pastila cu 3, certat sot ca nu m-a trezit.
peste o luna am punctia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.
ce faceti???

mi-a soptit mie cineva ca morena a graviduta.
felicitari,fata draga,sa ai sarcina usoara si nastere la termen.
o vorba din batrani spune ca bunicii se "duc" pentru a face loc nepotilor...in cazul vostru pare a fi adevarat.

eu declar azi ziua 1 de CM...am trimis mesaj Albisorului...Luni ma prezint la clinica....desi nu stiu cand o s-o mai fac si pe asta ca am deja 3 locuri extrem de importante unde tre' sa ajung Luni.

sunt cu oalele pe foc de dimineata...telefonul imi suna ca la balamuc...am un milion de alte treburi de rezolvat...sotiorul are si el milionul lui de treburi de rezolvat....sufleteste nu ma simt tocmai bine...toata saptamana l-am visat pe tata,am senzatia ca il vad peste tot...imi revine obsesiv in minte figura lui...si cireasa de pe tort...ma pune in genunchi durerea de burta.....dar ,in rest.....toate bune

va pup...aveti gtija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira sa ai spor la treburi azi, sa vezi ca vei termina si toate vor iesi bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira spor la treburi si sa iasa bine evenimentul de maine. te inteleg perfect, si pe mine ma dau peste cap pregatirile pt parastase, iar eu trebuie sa fac la toata familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sami
pentru durerea de burta de CM la mine functiona de senzatie pastila de Flamexin. Ma facea ca noua. Nu stiu daca ai incercat dar e o sugestie. Poate te scapa si pe tine.

Echinox, si eu am avut amh mic mic: 0,47 si tot am pus-o de 5 ovocite.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna babutele mele dragi ,
Miky ...nu sunt colega de servici cu Micu Mihaela dar cunosc o persoana care se numeste asa
Samira ...te pup fata draga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui morena29

Buna babutele mele dragi ,
Miky ...nu sunt colega de servici cu Micu Mihaela dar cunosc o persoana care se numeste asa
Samira ...te pup fata draga .

Pai poate nu am inteles eu
Ma gandeam sa nu fie coinidenta, eu ieri le-am spus la fete de reusita unei prietene de a cumnatei mele ( si din cate stiu este si colega) tot la Tayfun care si ea a facut fiv la Tutunaru si in Ungaria, iar cand am vazut ca ai postat ma gandeam sa nu fi aceeasi persoana , ma bucur mult penrtu reusita ta

Mergi la inceput