Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 15
echinox spune:
lyly mar iti multumesc pt parere/idee
si daca poti sa-mi spui mai multe despre acele clinici,eu sunt pe receptie..Si eu m-am gandit ca ar trebui sa ma indrep mai degraba catre o clinica specializata in Fiv-uri pt femei mai "coapte",si cred ca in Rom nu prea exista experienta in asa ceva.Citisem pe aici de dr Tayfun,dar de alte clinici nu mai stiu,parca citisem pe undeva de o clinica din Kiev.Analizele nu sunt prea "roz":
z3 :progesteron 0.869 ng/ml
estradiol 31,457 pg/ml
TSH o,94 micro UI/ml
LH 8,407 mili UI/ml
prolactina 22,42 MIU/ML
z14 :prog 4,2
estradiol 41
prolactina 18
FSH 8,08
LH 12,9
z21 prog 8,70
estradiol 59.30
prolactina 20
FSH 3,02
LH 5,29
AMH 0.392(valoare psihologica,puteau si ei sa scrie 0.4 macar pt incurajare).Mai stie cineva clinici cu experiente in aspirante intarziate de 43 ani la Fiv ?![]()
Felicitari pt toate fetele carora li s-au implinit visul si bafta si putere sa mearga mai departe celor care inca nu si l-au implinit 
5ab1na spune:
eu am banuit ca te parfumezi cam mult...altfel nu cred ca-ti zicea nici un doctor nimic
aristica spune:
mo-re-naaa

felicitari, fetita si sper ca din ceruri sa fie in permanenta doua brate care sa-i protejeze pe micutii tai!
...eu, la primul ET, mi-am dat cu parfum pe picioare, langa dansa![]()
![]()
![]()
sami azi a fost ziua montarii?
aadina spune:
Vai Sabina, Irilac ce mai spuneti voi de Mihaila. Si pare un domn asa distins.La un moment dat voiam sa merg la el, dar am renuntat tocmai ca e la Omini si nu puteam merge la 2 medici din aceeasi clinica, sigur ar fi vorbit intre ei. El , de fapt, pe cine injura?? pacienta, sau situatia pacientei?
ioana3110 spune:
Altesa
scuza-ma, dar si eu am trecut prin tot ce ai mentionat tu acolo si tot mi se pare ca ai sarit calul si ca tzii musai sa-l sari in continuare. Iti urez sa castigi ce concurs vrei tu, dar te rog...., ai mila de mintile noastre obosite si opreste-te cand vezi ca nu mai merge. Nu mai insista!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA Lara e exagerat spus la toate topicurile,la cele pe la care le-am urmarit sau am trecut prin 4 ani de chin. Iar eu din postarea ta si a lui Brigit inteleg ca va face rau sa vedeti poze cu bb-i ,ori voi nu asta va doriti? Daca da atunci detectez o urma de invidie? Eu nu asa reactionam dupa Ia nereusite,usi inchise,histero,laparo,stimulari esuate,bani cheltuiti,sute de km facuti la Bucuresti! Imi cer scuze pentru deranj! implinita de Rafael-Ioan |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
5ab1na spune:
pe pacienta aadina
hai sa descriu mai bine
eu eram in luna de anticonceptionale, PK ma trimisese sa verific chisturi. mersesem la o doctorita no name ca sa nu stau la cozi ferm convinsa ca nu am nimic. in luna de dinainte fusesem la una titrata care ma asigurase ca e totul ok.
no name imi zice ca am un polip. si nu e capabila sa vada ovarul drept!
na...zic: hai sa ma duc la unul mai bun. poate e capabil sa-mi vada ovarul drept si poate de fapt n-am polip.
ma duc la doctorul despre care discutam aici. cel cu injuraturile![]()
habar n-aveam ca injura.
intru eu cumintica. pune intrebarile basic si noteaza ca iau AC. face eco. ma asigura ca am un polip. vede ambele ovare.
eu, super ingrijorata, intreb: domnule doctor chiar si cu acest polip pot ramane insarcinata?
contradictie majora: iau AC si intreb de copchii?
zice nepasator ca da.
eu insist.
derutat raspunde omul ca daca nu raman mai multe luni atunci sa fac histeroscopie!
scoate un aparat reproductiv feminin din plastic si explica el pe acolo ceva ce stiam pe de rost.
in functie de discutie prind momentul si mai intreb o data de dimensiunea la care un polip este periculos.
la care doctorul enervat spune ca problema mai mare o reprezinta trompele. si ca sa le verific imi trebuie HSG sau laparo!
eu: ihi...
el: ati facut laparo???
eu: da...
el: si? trompele cum sunt?
eu: infundate.
el: aaaa si acum spui? pai ce n-ai spus pana acum?????? si ma baga omul la origini. si tot asa...
printre injuraturi ma asigura ca nici o clinica din strainatate nu ma primeste la fiv cu polip.
la care eu i-am zis ca il asigur ca pe mine ma primeste!!! "in strainatate". vreau sa stiu daca dimensiunea polipului pune probleme!!!!
raspuns: da!!!! si iar injuraturi:))))))
acum cand imi amintesc chiar imi vine sa rad dar oricum la el nu mai calc nici daca ma pici cu ceara. chiar daca acum mi se pare amuzant.
5ab1na spune:
aaa n-am putut sa zic la plecare multumesc frumos!!!
am stat cu dintii inclestati si cu lacrimi in ochi suparata instant pe viata asta care mi-a trantit fara nici un rost problema cu trompele si din cauza carora trebuie sa suport eu 10 maini de doctori care mai de care mai prosti si mai inumani.
ioana3110 spune:
Lara, imi doresc sa ajung la Barca de 5 ani. Si ajung oriunde numa' acolo nu...asa ca DA, ai ghicit, mor de invidie :-))
morena, felicitari si sa iti mearga bine pana la capat!
Sabinutzo, pai ce facem mama? Pana si al meu sotzior s-a apucat de Oshawa. VEzi ca poti sa bei ceai negru, simplu, max unul pe zi in regimul asta. Deci hai! Monteaza-te! Sa vezi ce bine arati dupa el.
Cand i-am facut pitutzele lui, am lasat deoparte un pic dde aluat si l-am amestecat cu stafide si nuci si mi-am facut si mie cateva asa. Azi dimineata le-am halit cu lapte.mmmmmmm bun bun
am uitat ce am vrut sa mai zic ca ati scris mult.
Noapte buna, babutzelor invidioase
!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
aadina spune:
Groaznica experienta Sabina. Nu stiu cum as fi reactionat. Cred ca ma apucam sa
, desi merita si el o injuratura.

implinita de
Rafael-Ioan