Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaady spune:
Morena felicitari! ma bucur tare, sa ai o sarcina usoara
Am mancat o ciorba de pasare de tara cu ceapa ( va rog sa nu va oripilati ) si acum trec la orizontala la un film
Gemeni sau nu, eu imi doresc o beta mare ; dar e tare grea asteptarea asta....
morena29 spune:
doamne fetelor....va multumesc din suflet pt felicitari si pt gandurile bune.
lara am luat prednol din ziua punctiei o tableta 16mg si clexane 04 l am inceput in ziua et-ului.acum continui cu clexane ,prednol 1/2 pastila timp de 5zile,crinone,acid folic si aspirina.va doresc la toate sa va graviditi cat mai repede.
aadina nu iti face griji o sa iti raspunda.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 miky, mai intepi? n-ai declansat? cum sunt folii? hai, zi tot.. to be continued.. |
Lara chiar vroiam sa va spun ce am mai facut, dar calculatorul la munca s-a ars si acum am reusit sa intru.... am fost si astazi sa vad cat au mai crescut foliculii si nu sunt foarte multumita sunt de 17mm, de 16, de 15 si de 13,toti pe ov stang, am mai facut un menopur astazi si maine dimineata la 6 fac ovitrelle, endometrul are 10 mm iar sambata la 12:30 fac inseminarea, nu prea imi fac sperante, acum cum o vrea Bunul Dumnezeu, aaaa mi-a zis sa nu imi dau cu parfum, de ce oare?
toate fetele
5ab1na spune:
au raspuns. cu greu
au zis ca tura viitoare sa iau dhea. propun antagonist data viitoare si transfer de 3 zile indiferent de numarul de embrioni........
si aia cu uterine flushing cu materialul sotului.
am intrebat expres daca sa ma indrept spre ovo donate sau embrioni donati.
raspuns: nu.
le-am raspuns cu I don't like this plan.
le-am explicat ca eu nu vreau anticonceptionale.
miky82 spune:
Aaaaaaaa deci pleci in concediu! foarte frumos Lara, nu ne iei si pe noi ? imi doresc foarte mult sa vizitez Barcelona si multe alte locuri..Concediu placut, vreme frumoasa si sa va iubiti la maxim
Ady ce fac pisoiasii? si eu as vrea sa renunt la cafea ........si acum sa nu ma certati....as vrea in primul rand sa renunt la tutun, dar trebuie neaparat, mi-am zis mie (am avut asa o discutie cu mine) ca incepand de sambata las si tigari si cafea deoparte ca nu oi muri.
miky82 spune:
citat din mesajul lui morena29 Buna "babutele mele dragi " Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine .....(poate Arisitica , Samira , Lara ma mai stiu ) , eu am venit din "concediu" de la turci iar azi ziua 10 de la ET ...am beta Hcg 167,2 .Sunt in culmea fericirii , plutesccccccccc .Am facut embriotransfer cu doi blastocisti frumosiiiiii . Simptome nu prea am ....doar mici senzatii de greata , sanii nu sunt durerosi sau sensibili ..Va pup pe toate si va doresc din inima la toate sa va ajute sa va indepliniti visul .Am sa intru sa va dau detalii despre tratament . Doamne ajuta in continuare ! |
Felicitari! sarcina usoara!
adrianaady spune:
Micky ma amuza teribil bebei tai de la semnatura care se dau peste cap
Sper ca pisoiasii fac bine, cresc si ma rog sa ramina cu mine pina la sfarsit.
Sa stii ca nu e asa greu fara cafea, deocamdata nu am dureri de cap sau vreun mare disconfort; sa incerci si tu sa le lasi, da? Ai ceva foliculi frumusei sa stii, Doamne ajuta sa iasa !
miky82 spune:
citat din mesajul lui morena29 Lara ...draga mea , stiam eu ca tu nu m-ai uitat . Am facut 2 fiv-uri in Ungaria , 2 in Romania cu Tutunaru + 2 et-uri tot cu el si acum .....al 5 lea cel norocos . Acum a fost deosebit ...ca mi-au facut cu blastocisti si eu nu mai facusem cu blastocisti pana acum , probleme am doar eu , trompe , pe care nu le mai am . Diferit a fost si tratamentul antagonist , injectia cu HCG in uter si cam atat ...imi aduc aminte acum . |
Morena scuze pentru urmatoare intrebare... esti cumva colega de munca cu Micu Mihaela? daca nu imi cer scuze de confuzie
miky82 spune:
citat din mesajul lui 5ab1na cica ametesc spermatozoizii micky ei ceva pe acolo. se supara microscopicele celule... |
ahaaaa, nu am stiut, la celelalte inseminari eram parfumata de mama focului , multumesc