Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

draga mea irilac eu sunt nevoita sa vb despre fiv cu fiecare doctor la care ajung pentru o simpla eco...
am mai zis pe aici..99% dintre ei sunt "la furat". eu nu inteleg de ce se incapataneaza sa vorbeasca pe subiect din moment ce eu merg la ei pentru o simpla eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

draga mea irilac eu sunt nevoita sa vb despre fiv cu fiecare doctor la care ajung pentru o simpla eco...
am mai zis pe aici..99% dintre ei sunt "la furat". eu nu inteleg de ce se incapataneaza sa vorbeasca pe subiect din moment ce eu merg la ei pentru o simpla eco...

Aaaaaa....pai ce crezi, eu deja imi facusem poezia cu povestioara scurta ca toti ma intrebau ce si cum si ramaneau fascinati . Mihaila de la omini chiar isi lua notite, scria protocoale .....nu inteleg de ce ca el nici nu face FIV, cel mult inseminare. Cand il intrebam de prednisoane, estrogeni...se uita perplex la mine . Acum cand merg la eco bag niste minciuni mai mari decat mine ....dar macar ma scutesc de niste explicatii inutile, ce-i intereseaza pe toti ce si cum am facut eu

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, Adevarat s-a inaltat!

Lara, nem normalish tu...

Morena, felicitari si sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi!

Sabi, nu stiu nici eu zicala aia, dar pricep ce spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lyly nu a fost cm, am avut 3 episoade de sangerare puternica dar scurta la o saptamana distanta una de alta, iar endo la ET era mai mic decat in ziua 12. se pare ca nu mi-a "priit" schema cu estrogeni. sper pe natural sa nu mai am probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

irilac corect
pai cine stie...cred ca se ducea cu schema la onofriescu sa aiba si el ce discuta cu bossul. am fost si eu la mihaila. mai omule in ce fel vorbeste.......tot pe acelasi principiu nu am vrut sa dau pentru a n-oara detalii despre situatia mea.
si tot m-a chestionat. pana am fost nevoita sa spun.
raspuns: ce n-ai zis in ....si urma o injuratura si tot asa.
mi-am facut gura ca dupa o poama foarte acra si am plecat. a fost cred singurul doctor pe care am crezut ca-l plesnesc. eram inainte de fiv1 si aveam un polip.

Mergi la inceput

Hai ca am citi cate ceva...
Sami, Adevarat s-a inaltat si sa ai spor in tot ce faci. Ai pus steriletul ?....scuze daca ai scris dar chiar n-am fost pe faza. Oricum iti doresc sa-ti mearga toate ca pe roate
Lara sa ai un concediu placut, sa te detasezi de tot si sa folositi timpul asta pt voi 2
Morena felicitari pt sarcina

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

irilac corect
pai cine stie...cred ca se ducea cu schema la onofriescu sa aiba si el ce discuta cu bossul. am fost si eu la mihaila. mai omule in ce fel vorbeste.......tot pe acelasi principiu nu am vrut sa dau pentru a n-oara detalii despre situatia mea.
si tot m-a chestionat. pana am fost nevoita sa spun.
raspuns: ce n-ai zis in ....si urma o injuratura si tot asa.
mi-am facut gura ca dupa o poama foarte acra si am plecat. a fost cred singurul doctor pe care am crezut ca-l plesnesc. eram inainte de fiv1 si aveam un polip.

nu vrei sa stii ce soc am avut cand am fost prima oara la el si mi-a aratat degetul din mijloc, apoi urmat de injuraturi. Am ramas interzisa mi-am facut cruce cand am iesit si am zis....Doamne mare e gradina ta......

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

am aparut sa semnez condica de seara..
lylyca, nope, balanta cu ascendent in leu (rrroarr), calendaristic la capatul opus de scorpion (de ce, par scorpiuta???)
sabi, iri, aadina sa mor de ras, nu alta..pai ce zoo e acolo, dragelor..cum adica injura ala si arata degetul mijlociu??? am ramas interzisa..si n-ati zis nimic???..de fapt, cred ca, de soc ramai masca..
sabi, ce ti-au raspuns austriecii? au vreo idee? ti-au dat vreo analiza de facut? hubby, in continuare, "sub protectia naturii"???
ana
deci, in iunie: smaick are ET, daniela fiv, maria, la fel. adek tayfuniada, ady afla ca-i mamica, qiao idem (sper ca stiti cat va invidiem, da??), sami pune sterilet, sabi & ari fac detox, ana face histero-sono..uuufff, full program in iunie, deci nu ne vom plicti
morena, dap iubita, retinusem ca ai amanat cu o luna tayfuniada, din motive triste..dar, uite cum viata le aranjeaza pe toate si acum esti happilica..ma bucur mult pt tine..huh, deci injectie cu hcg in uter?? imi place maxim chestia asta..oare de ce n-o fac si altii..nu vad ce sideeffects ar putea avea si cu siguranta, rezultatele vb de la sine..
clexane si prednison ai luat? daca da, cat si cum?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor sunt pe fuga, asa ca scriu scurt si la obiect nu de alta dar mi se arde manacarica , nu mai stiu daca v-am spus de prietena cumnatei mele sau i-am zis doar Larei la topicul Promed in fine a fost la Tayfun, a ramas insarcinata cu "twins" si ea era tot o baba in ale fiv-ului nu stiu foarte multe amanunte cum aflu ceva va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

miky, wow, twinsi f.f.f. tare te asteptam cu amanunte picante din contzed-iul prietenei..(al catelea fiv, varsta, etc.)
p.s.: iar ma apucara poftele aici..deci, urmatorii twinsi la care o sa salivez, vor fi twinsii lui ady, am zis

to be continued..

Mergi la inceput